Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

QUOTE(saulyciuks @ 2015 10 12, 14:32)
Labas Pelargonija,
turejau 2 laipsnio endo, dar su kresejimu biski problemu turiu, bet visa tai ziedeliai. Amzius - abiems po 40, tai nukrypimai nuo normos nemanau kad leis mums taip paprastai pastoti ir isnesioti. Reikia IVF, reikia rasti ta viena sveika embriona. Deje, kas menesi kiausialaste kuri subresta, nebutinai genetiskai gera buna.
Tai kas parekomenduos gera klinika ir gydytoja Vilniuje?
Kaip suprantu, yra Usoniene (nemaloni moteris), Ziobakai (pas juos tikrai nebeisiu) ir dar ten viena. Cia tos trys klinikos visur figuruoja. Ar yra kokia viena gera ir tikrai verta demesio - klinika ir gydytojas?
Lauksiu patarimo. Aciu visoms labai.

jeigu rezervas nedidelis, tai geriau nežaisti Lt, važiuokit į lenkiją ar turkiją, juk galima ir priešinplantacinę diagnostiką pasidaryti PGD, Lt to nedaro, o TR ir lenkijoj daro, aišku tai papildomai kainuoja
Atsakyti
QUOTE(ailima @ 2015 10 12, 15:39)
jeigu rezervas nedidelis, tai geriau nežaisti Lt, važiuokit į lenkiją ar turkiją, juk galima ir priešinplantacinę diagnostiką pasidaryti PGD, Lt to nedaro, o TR ir lenkijoj daro, aišku tai papildomai kainuoja

Rezervas tai normos ribose. bet vis tiek laukti nebenoriu.
Atsakyti
Merginos, patarkit, nes tikrai nezinau ka daryti... Skatinimas si karta vyko su daug mazesnemis vaistu dozemis, nes praeita karta buvo hyper, ir isaugo tik 3 folikulai. Daktare sako patiems apsisprestika daryti. Nusprendem testi, visgi juk tik vieno reikia iki nestuke.gif
Bet dvejoju. Ar zinote bent viena nestuke.gif su tokiu mazu derliumi?
Atsakyti
Pupanr2

gal galetumet papasakoti kokia taike trumpa schema skatinimo vaistais?ir kokie vaistai?manes laukia tas pats,tad norisi informacijos.Busiu Jums labai dekinga uz informacija. 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Laukianti_stebuklo @ 2015 10 12, 13:25)
Pupanr2

gal galetumet papasakoti kokia taike trumpa schema skatinimo vaistais?ir kokie vaistai?manes laukia tas pats,tad norisi informacijos.Busiu Jums labai dekinga uz informacija. 4u.gif

Clastilbegit 100mg, gonal 75, o pamacius, jog mazai, padidino doze, bemfolo 150, taciau daugiau neuzaugo, tik tie 3...
Atsakyti
QUOTE(ailima @ 2015 10 12, 15:39)

Kur Lenkijoj daro PGD?
Atsakyti
QUOTE(Pupanr2 @ 2015 10 12, 14:58)
Bet dvejoju. Ar zinote bent viena  nestuke.gif  su tokiu mazu derliumi?

Pavykti ir su 1-u gali 4u.gif Kokybe svarbiau nei kiekybe. Minusas tame, kad paprastai su tokiu kiekiu nebuna snaiguciu (ateiciai).
Atsakyti
QUOTE(Pupanr2 @ 2015 10 12, 16:31)
Clastilbegit 100mg, gonal 75, o pamacius, jog mazai, padidino doze, bemfolo 150, taciau daugiau neuzaugo, tik tie 3...

O kiek truko stimulacija dienu?
Atsakyti
QUOTE(Ausma26 @ 2015 10 12, 14:05)
Pavykti ir su 1-u gali  4u.gif Kokybe svarbiau nei kiekybe. Minusas tame, kad paprastai su tokiu kiekiu nebuna snaiguciu (ateiciai).

As labai tikiuosi, kad to vieno uzteks musu stebukliukui nestuke.gif del snaiguciu nesijaudinu per daug, lietuvoje maza tikimybe su snaigutem sad.gif
Papildyta:
QUOTE(Laukianti_stebuklo @ 2015 10 12, 14:43)
O kiek truko stimulacija dienu?

10 dienu
Atsakyti
QUOTE(pupiks @ 2015 10 12, 16:37)
Kur Lenkijoj daro PGD?

O nedaro bocian klinikoje? g.gif maniau embrioskopà turi,tai ir pgd daro,nes Lt niekas embrioskopo neturi sad.gif jeigu bocian nedaro, tai atsiprašau blush2.gif
Bet tikrai daro Lv rygoje,kažkur merginos rašė,kaina didelė ir apie pačià klinikà atsiliepimù neturim,teikia pralaužti ledus 4u.gif bet jeigu kaina didelė,tai jau geriau Tr,kartu ir atostogos ir procedūros wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupanr2 @ 2015 10 12, 18:35)
As labai tikiuosi, kad to vieno uzteks musu stebukliukui  nestuke.gif del snaiguciu nesijaudinu per daug, lietuvoje maza tikimybe su snaigutem sad.gif
Papildyta:

10 dienu

Man gydytojas konsultacijos metu tikrino echoskopu kiek naturaliai folikulu auga,tai suskaiciavo 24,bet nesake ar tinkamo dydzio,tik pasake kad skirs trumpa schema,tai kaip jus galvojat, taikant trumpa schema ir man gali taikyti stimuliacija 10dienu? Taip norisi viska zinoti,o dabar pas gydytoja eisiu tik tada kada atsiras menesines,tada sake parodys kaiip leistis vaistus,tai tik tada viska zinosiu,o nekantrauju:) gal mane siek tiek apsviesit ir nuraminsit!:) aciu!!
Atsakyti
QUOTE(Laukianti_stebuklo @ 2015 10 12, 19:17)
Man gydytojas konsultacijos metu tikrino echoskopu kiek naturaliai folikulu auga,tai suskaiciavo 24,bet nesake ar tinkamo dydzio,tik pasake kad skirs trumpa schema,tai kaip jus galvojat, taikant trumpa schema ir man gali taikyti stimuliacija 10dienu? Taip norisi viska zinoti,o dabar pas gydytoja eisiu tik tada kada atsiras menesines,tada sake parodys kaiip leistis vaistus,tai tik tada viska zinosiu,o nekantrauju:) gal mane siek tiek apsviesit ir nuraminsit!:) aciu!!

Tokiu atveju, tau tikrai bus kitoks vaistu naudojimas, ir daktare viska paaiskins, kadangi skirtingos situacijos. Folikulai yra matuojami stimuliuojant, ziuri kaip auga, pagal tai koreguoja vaistus, tad tikrai normalu, kad nematavo ju, svarbiausia kokie jie bus stimuliuojant. Man antras kartas, tad si karta bandem su mazesnem dozem, tik matomai, jos per mazos buvo sad.gif
Atsakyti