Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

QUOTE(chuchundra @ 2015 12 19, 23:24)
Sveikos, mergaites, gal galėtumėt man paiškint dėl kainų, VK kainoraštyje kiaušialasčių punkcija atskyru punktu eina nuo IVF, o čia kažkaip parašyta, kad punkcija įeina į kainą. Kažkaip nelabai suprantu blush2.gif

Kaina atskirai numatyta tuo atveju, jei punkcijos metu negauna kiaušialąsčių. Tuomet IVF nebedaro ir reikia susimokėti tik už punkciją.
Papildyta:
Floria, gal jau testuką gadinai? 4u.gif
Atsakyti
Ačiū labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aukso_pieva @ 2015 12 20, 09:52)
Floria, gal jau testuką gadinai?  4u.gif

gadinau verysad.gif verysad.gif nuo 7 dpi pradėjau, nors aišku tada dar ir per anksti buvo, bet šiandien 10 dpi, jei jau kas būtų, rodytų. dariau ir paprastą ir clear blue, kuris aiškiai parašė not pregnant verysad.gif verysad.gif netikiu, kad antradienio kraujas kažkokį stebukllą parodytų.. nors mb sako kol nekraujuoji neprarask vilties, bet kiek tos vilties yra, 0,1 procentas? tie testai rodo 4 dienos iki galimų mm, taip kad nei Kalėdinio nei vasarinio stebuklo nėra cray.gif bet šiuo kartu, tiesą pasakius, daug vilties neturėjau, kokybės nebuvo, 5 ląstelės tik, tai nebuvo jis stiprus..
kas sunkiausia, kad mano leliukai jau būtų gimę dabar, tai šventės būtų visiškai kitokios, o dabar nei leliukų nei teigiamo testo cray.gif cray.gif sunku, baisiai sunku....

linkiu bent tau teigiamo atsakymo ir dar vienai kuri dabar pupo, pamiršau niką.. 4u.gif

nežinau ką darysim toliau.. pasiduot dar nenoriu, bet ką keist ir nežinau doh.gif maniškis tai ir apie Turkiją pradėjo kalbėt, nes aš jam pasakojau, bet nežinau. turim dar 3 šansus čia, aišku, taip bandyt na ura ir nesąmonė, bet kai vienu kartu pavyko tai kažkaip galvoji kad ir įmanoma. nežinau, gal kliniką pakeist bet ir pasirinkimas ne kažką...
žodžiu nežinau. dabar reik užverst šiuos prakeiktus mums metus...
Atsakyti
QUOTE(floria @ 2015 12 20, 15:04)
gadinau  verysad.gif  verysad.gif 
žodžiu nežinau. dabar reik užverst šiuos prakeiktus mums metus...

Labai gaila Floria verysad.gif verysad.gif Nuoširdžiai užjaučiu verysad.gif
Svarbiausia aišku nepasiduoti ir toliau bandyti. Turi juk ir mums pasisekti 4u.gif
O tu Crinone ar tebevartoji?
Atsakyti
floria laikykis 4u.gif linkiu surasti jums geriausia sprendima 4u.gif as asmeniskai rekomenduociau labai pagalvoti apie TR, nes metai nestovi vietoje, o ir nuo stimuliaciju kiausides issenka..
Atsakyti
Mergaites, o kol crinone vartoju ar gali ateiti mmm? g.gif
Atsakyti
QUOTE(aukso_pieva @ 2015 12 20, 15:31)
Labai gaila Floria  verysad.gif  verysad.gif  Nuoširdžiai užjaučiu  verysad.gif
Svarbiausia aišku nepasiduoti ir toliau bandyti. Turi juk ir mums pasisekti  4u.gif
O tu Crinone ar tebevartoji?

pas mane utrogestanas, bet taip. vartoju 3xdienoj. bet jau lygtais pradeda tepliot, tai pramuš jau tuoj....

QUOTE(__777__ @ 2015 12 20, 15:32)
floria laikykis  4u.gif linkiu surasti jums geriausia sprendima 4u.gif as asmeniskai rekomenduociau labai pagalvoti apie TR, nes metai nestovi vietoje, o ir nuo stimuliaciju kiausides issenka..

ačiū, kas belieka.
žinau, kad nestovi, tame ir didžiausia problema laikas.. bet šiuo metu nematau kaip mes galėtume su darbu suderinti išvažiavimą į TR. juk reikia bent 3 savaičių vienu metu. o tiek niekas neduoda ant karto... nežinau nežinau aš linkus dar kartą pabandyt čia, bet su sąlyga kad bus kažkas pakeista, nes dabar akivaizdžiai man tai netiko, nors su tais pačiais vaistais ir dozėm buvau pastojus, bet dabar buvo ne to. nuo pat pradžių mažas kiekis folių ir nevienodas augimas mane neramino...

o kokius tau vaistus skyrė TR šiaip? KT naudojai mėnesį prieš?
man tiesiog įdomu palyginti kas daromą kitaip, kokie vaistai naudojami.
bet gal reiktų turkų temą paskaityt kada gal kalbėjot apie tai...
nes pas mane buvo KT, tada gonapeptyl paskiau menopour (pirmu kartu buvo gonalis) ir tada jau pregnyl sprogdukai..

QUOTE(aukso_pieva @ 2015 12 20, 15:39)
Mergaites, o kol crinone vartoju ar gali ateiti mmm?  g.gif

gali.
o gali būt ir antraip, kad kol nesustosi, tol nebus, ir paskiau tik pramuš.
bet negalvok apie tai, neateis tau tos mm, kada eini kraujo ryt?
Atsakyti
QUOTE(floria @ 2015 12 20, 17:07)

Man crinonas baigiasi pirmadienį, tai žadu antradienį eiti kraujo nuleist. Bus kaip tik 12 diena po įsodinimo. Tik neramina, kad jokių pojūčių neatsirado. Krūtinė buvo pradėjus diegti kaip prieš mmm, bet jau aprimo. Tik kad tuošonus (ar tai nugarą) vis paskausta. Taip baisu man tą kraują eit priduot. Atrodo geriau jau laukčiau dar savaitę... doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Labai gaila Floria cray.gif console.gif nenuleisk ranku. Kiti metai bus tikrai geri mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(floria @ 2015 12 20, 18:07)
pas mane utrogestanas, bet taip. vartoju 3xdienoj. bet jau lygtais pradeda tepliot, tai pramuš jau tuoj....
ačiū, kas belieka.
žinau, kad nestovi, tame ir didžiausia problema laikas.. bet šiuo metu nematau kaip mes galėtume su darbu suderinti išvažiavimą į TR. juk reikia bent 3 savaičių vienu metu. o tiek niekas neduoda ant karto... nežinau nežinau aš linkus dar kartą pabandyt čia, bet su sąlyga kad bus kažkas pakeista, nes dabar akivaizdžiai man tai netiko, nors su tais pačiais vaistais ir dozėm buvau pastojus, bet dabar buvo ne to. nuo pat pradžių mažas kiekis folių ir nevienodas augimas mane neramino...

o kokius tau vaistus skyrė TR šiaip? KT naudojai mėnesį prieš?
man tiesiog įdomu palyginti kas daromą kitaip, kokie vaistai naudojami.
bet gal reiktų turkų temą paskaityt kada gal kalbėjot apie tai...
nes pas mane buvo KT, tada gonapeptyl paskiau menopour (pirmu kartu buvo gonalis) ir tada jau pregnyl sprogdukai..
gali.

Na tas tai tiesa, tau atostogu reiktu iseiti 3 sav. Vyras gali ir maziau, is esmes jo reikia tik ant punkcijos. Ka turkai daro kitaip labai sunku pasakyti, kiekvienos atvejas vis kitoks. Man asmeniskai pries ivf uzdraude naudot bet kokius vaistus, nes as norejau dufaston ar kt panaudoti kad cikla sureguliuoti, nes jis pas mane visiska palaida bala, bet neleido. Kitom skiria kt ar pleistriukus. Ziuri pagal kiekvienos tyrimus ir taiko gydyma. Faktas tai kad pastojimu procentas tikrai geras, be abejo yra ir merginu kurioms nepasiseka, bet su fet praktiskai visos nestuke.gif
Atsakyti

Jei kuriai liko utrogestan, mielai perimciau. Az 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(floria @ 2015 12 20, 17:07)

Dar visiskai sito meginimo nenurasyk ir nenuleisk ranku. O jei ir sikart nepavyks - pamegink sekancios konsultacijos metu gydytojo paklaust apie Elonva protokola. Man irgi su priespaskutiniu meginimu buvo visiskas fiasko, ispunktavo vos 2, kitos 2 pabego, o ir tos pacios neisgyveno iki 3-ios dienos... Su Elonva is vienos funkcionuojancios kiausides ispunktavo 11, is kuriu 9 apsivaisno ir pirmakart apturejau blastuciu isodinima bei likusias uzsalde. Pats protokolo principas yra pradeti ciklo 21-a diena su kasdieniu gonapeptyl ir viena ampulyte Elonvos, kuri viekia savaite. Po savaites skanas ir vakarines menopur injekcijos kiausialasciu kokybes gerinimui. Mazdaug uz dar savaites - punkcija. Su siulo protokolu yra nemazai sekmes istoriju. Bet nezinau, ar kur kitur apart BE ji naudoja.
Nezinau kiek tame tiesos, bet anot mano gydytojo, ne kiekvienas bandymas ispuola per 'geraji' perioda, kai organizmas yra pasirenges 'atiduoti' didesni kieki kiausialasciu.
Atsakyti