Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

QUOTE(Čiolienė @ 2015 12 15, 22:20)
Norejom laukt kompensaciju bet panasu kad nebeuzteks kantrybes.. Tik taip nenori mb LT daryt IVF unsure.gif o Turkijos bijau as..per sudetinga atrodo.. Nezinau ka daryt, nes po 7 metu nesekmiu pasitikejimo gydytojais neliko verysad.gif

Tik atrodo sudėtinga, kai susidėlioji viską, daug paprasčiau iš tikrųjų 4u.gif Turkų temose nemažai patarimų įvairiais klausimais, ir šiaip visos viena už kitą serga, bėdoj ar nežinioj nepaliks smile.gif
Jei tik leidžia finansai ir darbo grafikas - pirmyn į Stambulą drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Čiolienė @ 2015 12 15, 23:20)
Norejom laukt kompensaciju bet panasu kad nebeuzteks kantrybes.. Tik taip nenori mb LT daryt IVF unsure.gif o Turkijos bijau as..per sudetinga atrodo.. Nezinau ka daryt, nes po 7 metu nesekmiu pasitikejimo gydytojais neliko verysad.gif

nėra ko bijoti tos turkijos, juk kalbat angliškai ar rusiškai? jie turi kuratorius vertėjus, kurių paslaugos papildomai nieko nekainuoja. Įsivaizduok, kad išvažiuotum atostogų, gyveni viešbuty ar apartamentuose (kaip jau tau patogiau) ir lankaisi klinikoj, štai ir viskas. Likusį darbą jie atlieka thumbup.gif gal tik pradžioj atrodo sudėtinga, bet tikrai tikrai nieko baisaus ten nėra..
Atsakyti
Merginos, mums jau beveik 7 menesiai, bet nei dienai neimanoma pamirsti to kaip sunkiai sis stebuklas ateina. Linkiu, kad i Jusu namus ateitu kuo greiciau sis malonus rupestis. Ciunciu Jums nestumo virusa, lai bent viena pasiekia.
Atsakyti
QUOTE(Čiolienė @ 2015 12 15, 22:20)

bandykt Latviją, jei į Turkiją baisu, gal kiek geriau, bet kai matai koks didesnis pasisekimo šansas Turkijoj, tai reik nugalėt baimę 4u.gif
aš nebuvus, jei ką, bet jei neturėtume čia galimybės tai svarstyčiau, nors man tai ir atrodo nelabai įmanoma misija tiems, kas dirba, kaip su darbu suderina tai nesuprantu, negi visą mėn atostogų išeini pvz unsure.gif

QUOTE(Nickse @ 2015 12 16, 08:08)
Merginos, mums jau beveik 7 menesiai, bet nei dienai neimanoma pamirsti to kaip sunkiai sis stebuklas ateina. Linkiu, kad i Jusu namus ateitu kuo greiciau sis malonus rupestis. Ciunciu Jums nestumo virusa, lai bent viena pasiekia.

wub.gif jau jums 7 mėn.. pamenu tavo nicką...
pasitaisyk profilio info mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(floria @ 2015 12 16, 12:48)
bandykt Latviją, jei į Turkiją baisu, gal kiek geriau, bet kai matai koks didesnis pasisekimo šansas Turkijoj, tai reik nugalėt baimę  4u.gif
aš nebuvus, jei ką, bet jei neturėtume čia galimybės tai svarstyčiau, nors man tai ir atrodo nelabai įmanoma misija tiems, kas dirba, kaip su darbu suderina tai nesuprantu, negi visą mėn atostogų išeini pvz  unsure.gif

Na galiu šiek tiek pasisakyti šiuo klausimu kadangi bandžiau ir LV ir TR tik LT nebandžiau ax.gif Važinėti į LV stimuliacijos metu reikia gan dažnai, tai jei darbdavys išleidžia tokiems pasivažinėjimas, nemanau kad būtų sudėtinga susiderinti 3 sav atostogų kelionei į TR. Patikėkit gydymas tikrai skiriasi. Manau apie tai kalba ir pasisekimo procentai. O jeigu LV galėsi rusiškai susišnekėti, tai tikrai ne problema bus ir TR. Neagituoju, bet siūlau labai pasvarstyti, nes nuo stimuliacijų kenčia kiaušidės, o jų rezervas ne begalinis. Aišku dar viena medalio pusė yra finansai. Bet kokiu atveju linkiu visoms pasisekimo 4u.gif
Atsakyti
na tas tiesa, jei bus laiko nuvykti į Latviją, tai gal ir į TR išeitų susiderinti.
svarbiausia pavyktų 4u.gif man tiesiog įdomu ką jie daro kitaip nei kitur..

kaip jaučias PUPOnautės? nestuke.gif

aš tai gan gerai...vienam šone sudiegia, kitam.. tik laikas tarsi sustojo wacko.gif kaip sulaukt šeštadienio... visokios mintys... beprotiškai norim kad pasisektų, nu aišku, kas čia esant, nenori.... bet tokio jausmo nebuvo kaip pirmu kartu pvz... ypač pasiskaičius kad pirmas ivf turi mažiau šansų nei sekantys doh.gif na bet ne dėl to, aišku tada 1 kartu nepavyko... bet kai žinau, kad galėjau pastot po to tai darosi psichologiškai sunku dabar doh.gif nu bet viskas turi būt gerai, bus gerai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo floria: 16 gruodžio 2015 - 16:56
QUOTE(floria @ 2015 12 14, 18:29)
implantuojas 2-3 dienos po blastos stadijos. tai jei mums įsodino 3 d embrionukus nu tai +- 5  dienos po įsodinimo sakyčiau  g.gif  bet čia gi negali žinot, bet faktas tas, kad anksčiau ne, nes turi priaugt.

jei sodino blastutę tai tada jau po sodinimo greičiau implantacija.

nežinau pykinimas nuo nėštumo dar nelabai gali būt, nes dar organizmas negamina nėštumo hormono.

Man sodino embrioniuka 4 ar 5d. tiksliai nepamenu g.gif
pagalvojau, kad taip nesenai laukiausi ( prieš 1,7m ) tai gal ir organizmas kažkokius požymius atpažysta anksčiau g.gif

QUOTE(floria @ 2015 12 16, 15:55)
kaip jaučias PUPOnautės?  nestuke.gif

aš tai gan gerai...vienam šone sudiegia, kitam.. tik laikas tarsi sustojo wacko.gif kaip sulaukt šeštadienio... visokios mintys... beprotiškai norim kad pasisektų, nu aišku, kas čia esant, nenori.... bet tokio jausmo nebuvo kaip pirmu kartu pvz... ypač pasiskaičius kad pirmas ivf turi mažiau šansų nei sekantys  doh.gif  na bet ne dėl to, aišku tada 1 kartu nepavyko... bet kai žinau, kad galėjau pastot po to tai darosi psichologiškai sunku dabar  doh.gif nu bet viskas turi būt gerai, bus gerai...

Ai pas mane nieko naujo unsure.gif kartais lyg kažkoks šleikštulys atsiranda, kartais ir i tam tikrus kvapus reaguoju aršiau tik va ir pilvuka pamaudžia kaip prieš mmm turėčiau susirgt apie 19d. tai va turbūt nieko si kart ir nebus unsure.gif
o jūs jau šeštadieni darysit NT? ar ne jums ta pačia diena kaip man sodino?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stressa: 16 gruodžio 2015 - 22:23
QUOTE(Stressa @ 2015 12 16, 22:21)
Man sodino embrioniuka 4 ar 5d. tiksliai nepamenu  g.gif
pagalvojau, kad taip nesenai laukiausi ( prieš 1,7m ) tai gal ir organizmas kažkokius požymius atpažysta anksčiau  g.gif
Ai pas mane nieko naujo  unsure.gif  kartais lyg kažkoks šleikštulys atsiranda, kartais ir i tam tikrus kvapus reaguoju aršiau tik va ir pilvuka pamaudžia kaip prieš mmm turėčiau susirgt apie 19d. tai va turbūt nieko si kart ir nebus  unsure.gif
o jūs jau šeštadieni darysit NT? ar ne jums ta pačia diena kaip man sodino?

ji embrioną, tai 3 dienų tada, nes 4 nesodina, o 5 d. jau blastutė.
man įsodinimas buvo ketvirtadienį, 10 d. mano praeitą mėn mm ir buvo 19d. tai dabar ir kažkaip turėtų būt apie 20-21 gal. nes ne visada 30 d ciklas. bet nebus, negali būt schmoll.gif

man šeštadienį 9 DPI, na šešt dar gali ir nerodyt, bet sekm. jei jau kas yra clear blue parodys. man kraujas antradienį... nelauksiu iki to tikrai... turiu šiaip 10 paprastų testų ir 2 clear blue
Atsakyti
QUOTE(floria @ 2015 12 16, 16:55)
aš tai gan gerai...vienam šone sudiegia, kitam.. tik laikas tarsi sustojo wacko.gif kaip sulaukt šeštadienio... visokios mintys... beprotiškai norim kad pasisektų, nu aišku, kas čia esant, nenori.... bet tokio jausmo nebuvo kaip pirmu kartu pvz... ypač pasiskaičius kad pirmas ivf turi mažiau šansų nei sekantys  doh.gif  na bet ne dėl to, aišku tada 1 kartu nepavyko... bet kai žinau, kad galėjau pastot po to tai darosi psichologiškai sunku dabar  doh.gif nu bet viskas turi būt gerai, bus gerai...

Floria, nosi auksciau! Vyk tas abejones salin, nes tau pasiseks ;-) Organizmas jau zino, ka reikia daryti ;-) Jei turit galimybe, su vyru istrukit savaitgali iki kokio Montschau ar Aacheno Kaledines muges - laikas prabegs nepastebimai ;-) Laikom du didelius ir du mazus kumstukus uz Tave ir kitas Puponautes! :-)
Atsakyti
Sveikos Puponautes biggrin.gif Kaip matau visos esam laukimo įtampoje... blink.gif doh.gif Taip norėtusi kuo greičiau sužinoti ir aišku tik geras naujienas ax.gif Kol kas tik šonus man vis maudžia. Galvoju ar čia nuo punkcijos vis dar, ar kažkas vyksta. Nes kelis kartus net naktį prabudau kai suspaudžia šoną...
Floria, o tau antradienį, ne pirmadienį HCG? Nes aš pasiskaičiavus, kad pirmadienį reiks daryti. O mums juk tą pačią dieną įsodino.
Atsakyti
QUOTE(steka @ 2015 12 16, 22:54)
Floria, nosi auksciau! Vyk tas abejones salin, nes tau pasiseks ;-) Organizmas jau zino, ka reikia daryti ;-) Jei turit galimybe, su vyru istrukit savaitgali iki kokio Montschau ar Aacheno Kaledines muges - laikas prabegs nepastebimai ;-) Laikom du didelius ir du mazus kumstukus uz Tave ir kitas Puponautes! :-)

wub.gif tep.. bandau tikėt, nu bet gi kiekvienai aišku, kaip sunku kai reikia laukti... o dar kai rezultatas nebuvo džiuginantis...

QUOTE(aukso_pieva @ 2015 12 17, 09:48)
Sveikos Puponautes  biggrin.gif  Kaip matau visos esam laukimo įtampoje...  blink.gif  doh.gif  Taip norėtusi kuo greičiau sužinoti ir aišku tik geras naujienas  ax.gif  Kol kas tik šonus man vis maudžia. Galvoju ar čia nuo punkcijos vis dar, ar kažkas vyksta. Nes kelis kartus net naktį prabudau kai suspaudžia šoną...
Floria, o tau antradienį, ne pirmadienį HCG? Nes aš pasiskaičiavus, kad pirmadienį reiks daryti. O mums juk tą pačią dieną įsodino.

man ir maudžia, bet gali būt ir nuo progesterono.
man gyd paskyrė antradienį, aš darysiuos ten pat, kur ir ivf , ligoninėj, tai davė appoitmentą tada. o tai tu pat datą pasirenki, nepaskyrė?
aišku aš galiu ir dabar kad noriu pas šeimos gyd nueit, bet jau palauksiu... vistiek NT darysiu anksčiau.... jau dabar nagai niežti blush2.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaites, gal galėtumėt man paiškint dėl kainų, VK kainoraštyje kiaušialasčių punkcija atskyru punktu eina nuo IVF, o čia kažkaip parašyta, kad punkcija įeina į kainą. Kažkaip nelabai suprantu blush2.gif
Atsakyti