pieva, kaip tu, tai ar turi dar blastutę po vakar? kiek užšaldė?
QUOTE(floria @ 2015 12 13, 23:22)
pieva, kaip tu, tai ar turi dar blastutę po vakar? kiek užšaldė?
Kaip gydytoja ir numatė - iki blastučių niekas neužaugo Tikėjausi, kad bus šaldymui kažkiek, bet gavosi kaip gavosi...
Dabar labai tikiuosi, kad tie du, kuriuos įkėlė, sėkmingai auga pilvuke
QUOTE(aukso_pieva @ 2015 12 14, 10:14)
Kaip gydytoja ir numatė - iki blastučių niekas neužaugo Tikėjausi, kad bus šaldymui kažkiek, bet gavosi kaip gavosi...
na nenusimink, prigis tie du pamatysi pilvelyje visad geriau nei kad dirbtinoj erdvėj augt.
na reikia galvot pozityviai.
aš ir sau bandau pūst pozityvumo. skaičiuoju tas dienas... šiandien ryt turi implantuotis, pilvas maudžia nuo pat įsodinimo, aišku prg savo daro
pirmu kartu jaučiau nemažus dilgčiojimus, ir net neabejojau kad tada ir buvo implantacija, aišku dabar bandau ieškot to paties, nėra durna merga žinau kad rek nurimt, bet..
QUOTE(Stressa @ 2015 12 14, 19:24)
O kada nuo isodinimo turėtų implantuotis? man nieko nemaudžia, bet va šleikštulys ir pykinimas nepraeina
ai nu, bet turbūt priklauso ka sodino? jei jau tie paauginti embrioniukai tai gal greičiau implantuojasi?
ai nu, bet turbūt priklauso ka sodino? jei jau tie paauginti embrioniukai tai gal greičiau implantuojasi?
implantuojas 2-3 dienos po blastos stadijos. tai jei mums įsodino 3 d embrionukus nu tai +- 5 dienos po įsodinimo sakyčiau bet čia gi negali žinot, bet faktas tas, kad anksčiau ne, nes turi priaugt.
jei sodino blastutę tai tada jau po sodinimo greičiau implantacija.
nežinau pykinimas nuo nėštumo dar nelabai gali būt, nes dar organizmas negamina nėštumo hormono.
aš tai šeštadienį vėmiau du kartus jei tai būtų 2 sav vėliau tai laikyčiau kaip gerą ženklą o dabar... nei apsinuodijau nei ką, valgiau sausainį su kava nežinau kažkas nepatiko tikiuos, nepakenkė žirniukui
o per pirmą nėštumo trimestrą tai su wc draugavau lygiai 3 kartus ir visus trečiadieniais, kai prasidėdavo nauja savaitė, prisimenu iki šiol, 9-10 ir 11 sav ir viskas. nebuvo bloga visai, nebuvo jokių požymių galima sakyt
QUOTE(floria @ 2015 12 14, 20:29)
nežinau pykinimas nuo nėštumo dar nelabai gali būt, nes dar organizmas negamina nėštumo hormono.
aš tai šeštadienį vėmiau du kartus jei tai būtų 2 sav vėliau tai laikyčiau kaip gerą ženklą o dabar...
aš tai šeštadienį vėmiau du kartus jei tai būtų 2 sav vėliau tai laikyčiau kaip gerą ženklą o dabar...
ar negali tai būti hiperstimuliacijos požymis? neperstimuliavo jum kiaušidžių?
Šiandien LR Seime svarstomos Pagalbinio apvaisinimo įstatymo projekto pataisos. Nuojauta sako, kad nieko gero vis tiek nenuspręs..
QUOTE(__777__ @ 2015 12 15, 07:33)
ar negali tai būti hiperstimuliacijos požymis? neperstimuliavo jum kiaušidžių?
nea... gi tik 4 foliai buvo galiausiai..
aš turiu šiaip šiokių tokių problemų su skandžiu, tai gal tiesiog nepatiko kombinacija.
QUOTE(brum @ 2015 12 15, 11:55)
Šiandien LR Seime svarstomos Pagalbinio apvaisinimo įstatymo projekto pataisos. Nuojauta sako, kad nieko gero vis tiek nenuspręs..
Merginos, gal žinot kas nuspręsta? Niekur nerandu info
QUOTE(Persikute123 @ 2015 12 15, 21:15)
Merginos, gal žinot kas nuspręsta? Niekur nerandu info
Kaip ir buvo galima tikėtis - sprendimo nėra. Atidėjo pavasariui svarstyti: http://www.delfi.lt/...a.d?id=69862650
QUOTE(aukso_pieva @ 2015 12 15, 22:24)
Kaip ir buvo galima tikėtis - sprendimo nėra. Atidėjo pavasariui svarstyti: http://www.delfi.lt/...a.d?id=69862650
Liudna. Reiketu rimtos peticijos.
Norejom laukt kompensaciju bet panasu kad nebeuzteks kantrybes.. Tik taip nenori mb LT daryt IVF o Turkijos bijau as..per sudetinga atrodo.. Nezinau ka daryt, nes po 7 metu nesekmiu pasitikejimo gydytojais neliko