Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

Til netikrinkit HCG 7dpi, be 10 dpi net minciu neturekit. Juk sodino dvieju dienu enbrionus. Paskui kai nieko neparodys , til susinervuosit ir dar nutrauksit vaistukus. Bus bedos g.gif
Atsakyti
QUOTE(burgunt @ 2015 12 11, 11:14)
Til netikrinkit HCG 7dpi, be 10 dpi net minciu neturekit. Juk sodino dvieju dienu enbrionus. Paskui kai nieko neparodys , til susinervuosit ir dar nutrauksit vaistukus. Bus bedos  g.gif

3.. ne dviejų..
aš tai netikrinsiu, kraujas paskirtas 12DPĮ tai tada ir darysiu, o testą tai namie anksčiau, bet ne 7 aišku...
Atsakyti
QUOTE(floria @ 2015 12 11, 13:56)
3.. ne dviejų..
aš tai netikrinsiu, kraujas paskirtas 12DPĮ tai tada ir darysiu, o testą tai namie anksčiau, bet ne 7 aišku...

Atsiprasau . 4u.gif 3 hu dienu smile.gif
Aciu mergaites uz sveikinimus wub.gif
Atsakyti
Sveikos, na ir aš jau su savo snaigute wub.gif vakar isodino, antrasis kaip ir tikėjausi neišgyveno tai dabar visos viltys tik i šia snaigutę wub.gif sakė nėra ideali, pirmasis embrioniukas buvo tobulas tai iškart ir pavyko na o šis tiesiog geros kokybės tai žiūrėsim kaip mums čia toliau seksis wub.gif NT per pačias Kalėdas 25d. tongue.gif tai jau būtų pati puikiausia kalėdų dovana wub.gif

Mergaitės o jūs po isodinimo ar stengiatės daugiau gulėt ar nespjaunat ir i namų ruoša? Pirma kart kol dukrytės nebuvo dvi dienas iš lovos neišlipau na o dabar nesigauna gulėt, stengiuosi nepersitempt jau ir vaika mažiau ant rankų imu na bet visgi gal ir tie smulkūs namų buities darbai gali pakenkt?.. unsure.gif man tik gydytojai irašė kad jokio intensyvaus sporto ir vonios.. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stressa: 11 gruodžio 2015 - 15:20
QUOTE(Stressa @ 2015 12 11, 15:15)
Sveikos, na ir aš jau su savo snaigute  wub.gif vakar isodino, antrasis kaip ir tikėjausi neišgyveno tai dabar visos viltys tik i šia snaigutę wub.gif sakė nėra ideali, pirmasis embrioniukas buvo tobulas tai iškart ir pavyko na o šis tiesiog geros kokybės tai žiūrėsim kaip mums čia toliau seksis  wub.gif NT per pačias Kalėdas 25d.  tongue.gif tai jau būtų pati puikiausia kalėdų dovana  wub.gif

Mergaitės o jūs po isodinimo ar stengiatės daugiau gulėt ar nespjaunat ir i namų ruoša? Pirma kart kol dukrytės nebuvo dvi dienas iš lovos neišlipau na o dabar nesigauna gulėt, stengiuosi nepersitempt jau ir vaika mažiau ant rankų imu na bet visgi gal ir tie smulkūs namų buities darbai gali pakenkt?.. unsure.gif man tik gydytojai irašė kad jokio intensyvaus sporto ir vonios.. unsure.gif

bus tikras Kalėdinis stebuklas wub.gif bet su blastute ilgai liepia laukt, paprastai anksčiau daro kraujuką. mums vienodu laiku įsodino, man kraujas 22 bet ne blasta..

negulėjau nei tada nei dabar. na vakar taip ramiau, bet toliau tai reikia tiesiog normaliai gyvent be ekstrymų ir tiek. na vonios akrštos vengt ir ypač sunkaus darbo, bet daugiau tai.. nemanau kad kas pakenks, plius jei natūr pastoji, gi nežinai kada tai gyveni kaip gyvennus iki kol mm nevėluoja.. aišku kai mes žinom kad jau gimdoj psichologiškai sunkiau. o dar progesteronas siunčia visus požymius,bet kiaušiniu būt nereikia 4u.gif
Atsakyti
Turim dar viena PUPO bigsmile.gif assa.gif Linkiu kad kaledos butu dziaugsmingos ir taptum nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Stressa @ 2015 12 11, 16:15)
Sveikos, na ir aš jau su savo snaigute  wub.gif vakar isodino, antrasis kaip ir tikėjausi neišgyveno tai dabar visos viltys tik i šia snaigutę wub.gif sakė nėra ideali, pirmasis embrioniukas buvo tobulas tai iškart ir pavyko na o šis tiesiog geros kokybės tai žiūrėsim kaip mums čia toliau seksis  wub.gif NT per pačias Kalėdas 25d.  tongue.gif tai jau būtų pati puikiausia kalėdų dovana  wub.gif

Sveikiname tapus PUPO thumbup.gif aš asmeniškai tai prisilaikau, nebenešioju iš parduotuvės krepšių, sunkesnius namų tvarkymo darbus vyrui paskiriu, ypač vonios valymas kur uždaroj patalpoj naudojama chemija ir gan intensyvus darbas... Sportuoti nebeinu, o vonių tai ir šiaip nemėgstu, bet va baseiną tai mielai aplankyčiau, bet.. Nu žodžiu labai stengiuos neužmiršti kad nestuke.gif ir prisilaikyti, bent jau pirmus 3 mėn. Kol žirniukas labai pažeidžiamas wub.gif
Atsakyti
Ačiū mergaitės wub.gif labai tikiuosi, kad kiekviena turėsim po Kalėdini stebukla wub.gif
Nu čia idomiai, kad gyd. neliepia hcg daryt o pasitiki NT aš prieš pirma IVF kaip nenormali krauja tikrinausi na bet dabar turbūt ramiai lauksiu NT dienos, na gal dviem dienelėm anksčiau pasidarysiu tongue.gif tik va idomiai pas mane su pojūčiais, žinau kad anksti dar kažka jaust nu bet tikrai neprisigalvoju, nuo vakar kažkas vyksta su skrandžiu doh.gif šiandien tai abskritai visa diena pykina doh.gif su pirmu nėštumu manęs nei dienos nepykino ir nei nežinau ka tas reiškia. Nu šiandien ryte susileidau Decapeptyl, tai gal čia nuo jo šalutinis poveikis g.gif nu bet su pirmu IVF aš beveik visa mėnesi ji leidaus ir nieko panašaus nebuvo ir va pilvas nuo viršaus kaip aptirpęs, nu nėštumo metu buvo panašus jausmas kai kietėdavo unsure.gif ar kuri turi panašių pojūčių?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stressa: 11 gruodžio 2015 - 22:40
QUOTE(burgunt @ 2015 12 11, 18:38)
Turim dar viena PUPO  bigsmile.gif  assa.gif Linkiu kad kaledos butu dziaugsmingos ir taptum  nestuke.gif

burgunt
parašyk man į a.z. kai pamatysi šią žinutę, kilo rūpestėlių dėl siuntinuko
Atsakyti
Sveikos,
turiu atlikusias 2 dezutes Crinono, galioja iki 2018m. ir Utrogestan 100, 15 vnt. Atiduociau pigiau blush2.gif Jei reiktu, prasom i az ax.gif

Su dideliausiais virusiukais visoms wub.gif 000054.gif
Atsakyti
QUOTE(persikas777 @ 2015 12 12, 13:08)
Sveikos,
turiu atlikusias 2 dezutes Crinono, galioja iki 2018m. ir Utrogestan 100, 15 vnt. Atiduociau pigiau  blush2.gif Jei reiktu, prasom i az  ax.gif 

Su dideliausiais virusiukais visoms  wub.gif  000054.gif

Issiunciau Jums asmeninine zinute:)
Atsakyti
Sveikutes, turiu atliekamo Puregon ampulyciu. Perleisciau stipriau po pigiau. Rasykit susidomejusios i à.z ax.gif
Atsakyti