Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

QUOTE(aukso_pieva @ 2015 12 10, 13:26)
Sveikos mergaitės  smile.gif  Prisiduodu - jau po įsodinimo. Iki šiandien vis dar buvo visi 8 ir du jau pas mane pilvely  wub.gif
Iš 8 sakė nei vieno nebuvo visiškai idealaus, tai įkėlė vieną 8, o kitą 6 ląstelių. Ne idealūs, nes kažkokie nelygumai. Nors čia sakė gali būti ir dėl to, kad kaip tik dalinimosi procese. Likusius 6 mano pupsikus augins iki blastocistų ir, jei viskas gerai, dar vieną šeštadienį įsodins. Pasiėmiau pora laisvų dienų, kad galėčiau pailsėti ir glostyti pilvuką  wub.gif  wub.gif  wub.gif

nu va labas pupo smile.gif
saunus tavo turtas , bet tai nustebau kad gyd siulo ir trecia det, kai sitie du gan neblogi sakyciau 6 ir 8 blink.gif taiga trys tai jau rizika ir vaikams ir tau, nezinau, aisku jusu reikalas, bet nesirysciau ne uz ka unsure.gif
mano praeitu ir tokie pat bvuo 6 ir 8 ir abu prikibo.. o cia dar jei blasta plisu, na aisku, nezinai, gal tik du prikibs, tai padidini sansa.. na kaip bebutu sekmes, viskas bus gerai.

QUOTE(aukso_pieva @ 2015 12 10, 14:55)
Vis mastau dėl embrionukų kokybės. Gal kuri susidūrėte su tuo? Ką realiai reiškia tai, jog yra kažkokie nelygumai, kad ne idealūs? Labai jų galimybės sumenksta toliau augti?  blush2.gif

tie nelygumai tai fragmentacija. nesigilink per daug, nes pries gamta nepapusi, pas mane anuo kartu ir buvo nezymi fragmentacija, nebepamenu ten tu lygiu, ir kiek proc. bet va matai prilipo abu tik kad nepasiliko ilgam, bet tas neturejo itakos tikrai... negali zinotm kartais ir geriausios blastos nepasilieka... nesuprasi cia kaip yra...

pas mane tai naujienos ne super duper kaip tikejaus, na, isodino viena, bet jis 5 lasteliu.... is pradziu kai atejom sako vienas yra geresnis, kitas prastesnis bet jis isgyveno. bet kai susijunge su labo per ausines, kalba kazka, daugiau manes klausia, jei butu galimybe ar detumet du? blink.gif pasirodo nesunaikino to dar kito, laike, nes nezinojo musu sprendimo, bet jei sitas 5 lasteliu anas dar prastesnis, aisku sako sansu jis turi daug maziau. man pulse pilna, skauda as negaliu galvot, dar susimetem, bet sakau laikykimes ka nusprendem, kad dabar grysim su vienu, jei lemta, prigis ir tas, jei nelemta, gali ir 5 isodint, ir nei vieno nebus... aisku gal tam silpnesniam mano natur aplinkoj butu buve geriau augt, o gal atvirksciai, gal prikibtu ir paskiau nebesivystytu, tai cai butu blogiau doh.gif tai pasiemem viena,ir belieka labia stipriai tiketi, kad jis bus stipruolis ir pasiliks iki pat rugpjucio menesio wub.gif
kraujo testas 22 diena wacko.gif tai praktiskai per kaledas zinosim.. wub.gif
Atsakyti
Floria aš visiškai tau pritariu dėl 3 įsodinimo, nenoriu prišnekėti, bet tikrai ne viena panelė persileido vien del to kad pvz vienas vaisius nustoja vystytis ir abortuoja antrąjį. Aš suprantu kad mes visos ar bent jau dauguma norėtume vienu ypu po kelis vaikelius "pasidaryt", bet is esmes moters gimda sutverta vienam vaisiui.. Ir kartais manymas kad isodinant daugiau duoda didesne tikimybe pastoti, tai iš tikro nėra tiesa, o ir išnešioti du o dar labiau tris yra sunku.
Aukso_pieva tikrai labai linkiu ir tikiuosiu kad pasieksi savo išsvajotąjį tikslą nestuke.gif ir viskas bus gerai thumbup.gif yra tikrai daug merginu kurios be problemu ir du išnešioja thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(__777__ @ 2015 12 10, 17:42)
Floria aš visiškai tau pritariu dėl 3 įsodinimo, nenoriu prišnekėti, bet tikrai ne viena panelė persileido vien del to kad pvz vienas vaisius nustoja vystytis ir abortuoja antrąjį. Aš suprantu kad mes visos ar bent jau dauguma norėtume vienu ypu po kelis vaikelius "pasidaryt", bet is esmes moters gimda sutverta vienam vaisiui.. Ir kartais manymas kad isodinant daugiau duoda didesne tikimybe pastoti, tai iš tikro nėra tiesa, o ir išnešioti du o dar labiau tris yra sunku.
Aukso_pieva tikrai labai linkiu ir tikiuosiu kad pasieksi savo išsvajotąjį tikslą  nestuke.gif ir viskas bus gerai  thumbup.gif yra tikrai daug merginu kurios be problemu ir du išnešioja thumbup.gif

taip.. dėl tos priežasties aš ir dabar nesiryžau dar ir tam antram, dėl to, kad jei jis silpnesnis, bet sakykim prigyja ir kada vėliau nustotų vystytis, gali pakenkti vienam likusiam, o dar imant kad praeitas nėštumas su dviem ir nesibaigė sėkmingai tai tiesiog nebesiryžau. bet kaip jau sakiau, čia jau mano asmeninė bėda ir nereiškias, kad kitiems taip bus, tokie atvejai atsitinka 10 procentų nėštumų, tai ne tiek ir daug, bet va kai patenki į tuos procentus tada jau nekas.
dėl to, kad gimda sutverta vienam vaisiui.. žiauri tiesa, pamenu kai mes buvom dvynių info sesijoj, na rinkos poros su skirtingais nėštumais dvynių ta prasme laikai skirtingi, vienoms pabaiga, kitoms pradžia, man tada buvo 12 sav. tai profesorius taip tiesiai šviesiai mums ir sako, jūs čia susirinkusios esat pasipriešinusios gamtai ir tarsi "klaida" kurios neturėtų būtų natūraliai, BET.. su visom esamom technologijom sėkmingai išnešiojat. tai taip ne kaip nuskambėjo, bet kai pagalvoji gyvūnai ir susilaukia daugiau nei vieno palikuonio per kartą /natūraliai/ tai kaip čia su gamta tada? nebent viskas evaluavo ir seniau taip nebūdavo g.gif
nu sišku aš jau čia giliai lendu, reik tikėtis, ir galvot pozityviai turi pasisekt.

pieva, o kada tau kraujas?
Atsakyti
QUOTE(floria @ 2015 12 10, 19:13)
bet kai pagalvoji gyvūnai ir susilaukia daugiau nei vieno palikuonio per kartą /natūraliai/ tai kaip čia su gamta tada? nebent viskas evaluavo ir seniau taip nebūdavo  g.gif
nu sišku aš jau čia giliai lendu, reik tikėtis, ir galvot pozityviai turi pasisekt.

Gyvunai prisitaikę vestis vadas ne po vieną mažylį, bet jau čia off topic irnesakyk.gif kaip ir sakei, šiais laikais medicina ir sveikatos apsauga pažengusi taigi viskas bus tikrai gerai thumbup.gif
Atsakyti
Matot mergaitės, gydytoja nedavė daug vilčių dėl likusių, kad jie išgyvens iki blastocistų. Tai dėl to manau ir sodino iš karto du stipruolius. Turbūt su mintim, kad to trečio jau nelabai ir bus. Na, šeštadienį sužinosiu.
Aš kažkaip nusiteikusi, kad du prigis ir tuos du išnešiočiau. Nuo pat vaikystės svajojau dvynukus auginti wub.gif wub.gif
Pamiršau gydytojos paklausti dėl HCG dienos, tai dabar net ir nežinau kada g.gif
Papildyta:
QUOTE(floria @ 2015 12 10, 17:28)
nu va labas pupo smile.gif
belieka labia stipriai tiketi, kad jis bus stipruolis ir pasiliks iki pat rugpjucio menesio  wub.gif
kraujo testas 22 diena wacko.gif tai praktiskai per kaledas zinosim..  wub.gif

Linkiu, kad tas mažutėlis jau ir pasiliktų wub.gif
Atsakyti
QUOTE(aukso_pieva @ 2015 12 10, 20:05)
Matot mergaitės, gydytoja nedavė daug vilčių dėl likusių, kad jie išgyvens iki blastocistų. Tai dėl to manau ir sodino iš karto du stipruolius. Turbūt su mintim, kad to trečio jau nelabai ir bus. Na, šeštadienį sužinosiu.
Aš kažkaip nusiteikusi, kad du prigis ir tuos du išnešiočiau. Nuo pat vaikystės svajojau dvynukus auginti  wub.gif  wub.gif
Pamiršau gydytojos paklausti dėl HCG dienos, tai dabar net ir nežinau kada  g.gif
Papildyta:
Linkiu, kad tas mažutėlis jau ir pasiliktų  wub.gif

na tada laikysim kumščius kad tavo svajonė išsipildytų drinks_cheers.gif 9dpi tikrai jau gali darytis, 7dpi jau dažniausiai irgi rodo. Sodinimo diena nesiskaičiuoja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo __777__: 10 gruodžio 2015 - 19:17
QUOTE(aukso_pieva @ 2015 12 10, 19:05)
Pamiršau gydytojos paklausti dėl HCG dienos, tai dabar net ir nežinau kada  g.gif
Papildyta:
Linkiu, kad tas mažutėlis jau ir pasiliktų  wub.gif

tai turbūt bus panašiai kaip ir man,tai dar pasakys turbūt.
o testą žadi daryt ar ne?

QUOTE(__777__ @ 2015 12 10, 19:17)
9dpi tikrai jau gali darytis, 7dpi jau dažniausiai irgi rodo. Sodinimo diena nesiskaičiuoja.

7 gali būt per anksti...
man 9 dpi buvo šešėlis o 10 dpi jau aiškus, bet buvo du, ir hcg 232. tai kai su vienu šiuo atveju gali dar ir nerodyt, bet 10dpi tikrai pabandysiu.
20 gruodžio laukt kantriai reikia.
Atsakyti
QUOTE(floria @ 2015 12 10, 19:21)

Aš galvoju testo gal ir nesidaryti net. O tai neturėsiu tiek kantrybės ieškoti vaiduoklių ir šešėlių... blush2.gif Manau darysiuos iš karto HCG ir progesterona. Tik kaip sulaukti bent tų septynių DPĮ.... doh.gif

o kaip mergaitės žinoti, kad progesterono pakanka? Aš dabar tik Crinone vartoju. Dar yra likę namie duphaston po IUI darytos. Galvoju gal sugerti? g.gif Ką manot? g.gif
Atsakyti
QUOTE(aukso_pieva @ 2015 12 10, 19:47)
Aš galvoju testo gal ir nesidaryti net. O tai neturėsiu tiek kantrybės ieškoti vaiduoklių ir šešėlių...  blush2.gif Manau darysiuos iš karto HCG ir progesterona. Tik kaip sulaukti bent tų septynių DPĮ....  doh.gif

o kaip mergaitės žinoti, kad progesterono pakanka? Aš dabar tik Crinone vartoju. Dar yra likę namie duphaston po IUI darytos. Galvoju gal sugerti?  g.gif  Ką manot?  g.gif

tai taip jei jau nusiteikei kad nedarysi, tai ir nedaryk, bet gal dar neiškęsi biggrin.gif tongue.gif aš tai noriu testuką ir atminčiai pasilikt ar bent jau foto turėt. .
dabar nežinosi kraujo tyrimas parodys, nežinau, bet pati tai nesiimčiau gerti vaistų, ko gyd nepaskyrė g.gif naudok kiek ir kada priklauso dabar prog ir bus pakankamai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(floria @ 2015 12 10, 20:21)
7 gali būt per anksti...
man 9 dpi buvo šešėlis o 10 dpi jau aiškus, bet buvo du, ir hcg 232. tai kai su vienu šiuo atveju gali dar ir nerodyt, bet 10dpi tikrai pabandysiu.
20 gruodžio laukt kantriai reikia.

Gal ir tiesa sakai, parašiau kai įsodina blastutę

QUOTE(aukso_pieva @ 2015 12 10, 20:47)
o kaip mergaitės žinoti, kad progesterono pakanka? Aš dabar tik Crinone vartoju. Dar yra likę namie duphaston po IUI darytos. Galvoju gal sugerti?  g.gif  Ką manot?  g.gif

Aš naudoju tik crinone geli. Na manau prieš naudojant kažką papildomai pasitark su gydytoju. Bent jau man tai nieko papildomai neleido naudoti, tik esant kraujavimui pakeisti leidžiamu progesteronu.
Atsakyti
Na supratau. Tuomet ramiai laukiu irr nieko papildomai negeriu smile.gif
Atsakyti
Laba, sveikinimai visoms PUPO ir linkejimai tokiom islikti 9 mensius wub.gif
Turiu turkisko pigesnio Crinono, jei kam reikia tai i a.z. su dideliu virusu ax.gif
Atsakyti