QUOTE(aukso_pieva @ 2015 12 10, 13:26)
Sveikos mergaitės Prisiduodu - jau po įsodinimo. Iki šiandien vis dar buvo visi 8 ir du jau pas mane pilvely
Iš 8 sakė nei vieno nebuvo visiškai idealaus, tai įkėlė vieną 8, o kitą 6 ląstelių. Ne idealūs, nes kažkokie nelygumai. Nors čia sakė gali būti ir dėl to, kad kaip tik dalinimosi procese. Likusius 6 mano pupsikus augins iki blastocistų ir, jei viskas gerai, dar vieną šeštadienį įsodins. Pasiėmiau pora laisvų dienų, kad galėčiau pailsėti ir glostyti pilvuką
Iš 8 sakė nei vieno nebuvo visiškai idealaus, tai įkėlė vieną 8, o kitą 6 ląstelių. Ne idealūs, nes kažkokie nelygumai. Nors čia sakė gali būti ir dėl to, kad kaip tik dalinimosi procese. Likusius 6 mano pupsikus augins iki blastocistų ir, jei viskas gerai, dar vieną šeštadienį įsodins. Pasiėmiau pora laisvų dienų, kad galėčiau pailsėti ir glostyti pilvuką
nu va labas pupo
saunus tavo turtas , bet tai nustebau kad gyd siulo ir trecia det, kai sitie du gan neblogi sakyciau 6 ir 8 taiga trys tai jau rizika ir vaikams ir tau, nezinau, aisku jusu reikalas, bet nesirysciau ne uz ka
mano praeitu ir tokie pat bvuo 6 ir 8 ir abu prikibo.. o cia dar jei blasta plisu, na aisku, nezinai, gal tik du prikibs, tai padidini sansa.. na kaip bebutu sekmes, viskas bus gerai.
QUOTE(aukso_pieva @ 2015 12 10, 14:55)
Vis mastau dėl embrionukų kokybės. Gal kuri susidūrėte su tuo? Ką realiai reiškia tai, jog yra kažkokie nelygumai, kad ne idealūs? Labai jų galimybės sumenksta toliau augti?
tie nelygumai tai fragmentacija. nesigilink per daug, nes pries gamta nepapusi, pas mane anuo kartu ir buvo nezymi fragmentacija, nebepamenu ten tu lygiu, ir kiek proc. bet va matai prilipo abu tik kad nepasiliko ilgam, bet tas neturejo itakos tikrai... negali zinotm kartais ir geriausios blastos nepasilieka... nesuprasi cia kaip yra...
pas mane tai naujienos ne super duper kaip tikejaus, na, isodino viena, bet jis 5 lasteliu.... is pradziu kai atejom sako vienas yra geresnis, kitas prastesnis bet jis isgyveno. bet kai susijunge su labo per ausines, kalba kazka, daugiau manes klausia, jei butu galimybe ar detumet du? pasirodo nesunaikino to dar kito, laike, nes nezinojo musu sprendimo, bet jei sitas 5 lasteliu anas dar prastesnis, aisku sako sansu jis turi daug maziau. man pulse pilna, skauda as negaliu galvot, dar susimetem, bet sakau laikykimes ka nusprendem, kad dabar grysim su vienu, jei lemta, prigis ir tas, jei nelemta, gali ir 5 isodint, ir nei vieno nebus... aisku gal tam silpnesniam mano natur aplinkoj butu buve geriau augt, o gal atvirksciai, gal prikibtu ir paskiau nebesivystytu, tai cai butu blogiau tai pasiemem viena,ir belieka labia stipriai tiketi, kad jis bus stipruolis ir pasiliks iki pat rugpjucio menesio
kraujo testas 22 diena tai praktiskai per kaledas zinosim..