Prisiduodu su savo skaičiais hcg 182 prg >190
O kaip jus merginos, laukiat rytojaus sodinimo?
QUOTE(__777__ @ 2015 12 09, 19:24)
Kokios gražios naujienos! Patys didžiausi sveikinimai!!!!
777 Sveikinimai
O kaip sekasi tau Laukianti Stebuklo, nieko neparasai. Ar du isitvirtino, ?
O kaip sekasi tau Laukianti Stebuklo, nieko neparasai. Ar du isitvirtino, ?
QUOTE(Gegužinė @ 2015 12 09, 08:47)
klausykit, mielosios, o kaip jums ivf kelio metu su vyrais reikalai? Jokių čiki briki? Susilaikot? ypač toms, kurioms užkibo...
mano vyrui tuoj stogas nučiuoš, kad aš visa kaip "kiaušinis"... bijau dėl visko...
mano vyrui tuoj stogas nučiuoš, kad aš visa kaip "kiaušinis"... bijau dėl visko...
nebuvo nieko, visų pirma ir pati bijojau nei noro nebuvo. o antra, yra ir kitų būdų o vyras gali solidariai palaukt, jei tu nesijauti komfortabiliai, nors sako kad nekenkia gi, jei nekraujuoja ir nėra kitų bėdų.
QUOTE(steka @ 2015 12 09, 17:07)
Floria, sveika sugrizus! Sikart viskas bus gerai, pamatysi bus Kaledinis stebuklas!
QUOTE(burgunt @ 2015 12 09, 18:41)
Nu va mergaites as jau po pirmo skano, maciau savo maziuka. Sirdeles duzius girdejau net asaros istrysko 144 per min. 11mm jau didelis Sake viskas kuo puikiausiai.
Siunciu virusiukus APCI.......
kaip fainai
QUOTE(__777__ @ 2015 12 09, 19:24)
suuuper kitaip nei būt negali, ir prg geras!
laukiu labai labai ir kad greičiau tos 10 dienų praeitų po to
QUOTE(burgunt @ 2015 12 09, 19:41)
Nu va mergaites as jau po pirmo skano, maciau savo maziuka. Sirdeles duzius girdejau net asaros istrysko 144 per min. 11mm jau didelis Sake viskas kuo puikiausiai.
Kaip nuostabu Sveikinu
QUOTE(burgunt @ 2015 12 09, 18:41)
wow, kaip fainai! Taip ir toliau aukit
Sveikos mergaitės Prisiduodu - jau po įsodinimo. Iki šiandien vis dar buvo visi 8 ir du jau pas mane pilvely
Iš 8 sakė nei vieno nebuvo visiškai idealaus, tai įkėlė vieną 8, o kitą 6 ląstelių. Ne idealūs, nes kažkokie nelygumai. Nors čia sakė gali būti ir dėl to, kad kaip tik dalinimosi procese. Likusius 6 mano pupsikus augins iki blastocistų ir, jei viskas gerai, dar vieną šeštadienį įsodins. Pasiėmiau pora laisvų dienų, kad galėčiau pailsėti ir glostyti pilvuką
Iš 8 sakė nei vieno nebuvo visiškai idealaus, tai įkėlė vieną 8, o kitą 6 ląstelių. Ne idealūs, nes kažkokie nelygumai. Nors čia sakė gali būti ir dėl to, kad kaip tik dalinimosi procese. Likusius 6 mano pupsikus augins iki blastocistų ir, jei viskas gerai, dar vieną šeštadienį įsodins. Pasiėmiau pora laisvų dienų, kad galėčiau pailsėti ir glostyti pilvuką
QUOTE(aukso_pieva @ 2015 12 10, 14:26)
Sveikos mergaitės Prisiduodu - jau po įsodinimo. Iki šiandien vis dar buvo visi 8 ir du jau pas mane pilvely
super rezultatai sveikinu tapus PUPO bet netgi tris sodina? nebijai kad visi trys pasiliks?
QUOTE(__777__ @ 2015 12 10, 13:53)
super rezultatai sveikinu tapus PUPO bet netgi tris sodina? nebijai kad visi trys pasiliks?
Tiesą sakant, net pati galvojau gydytojai siūlyti tris sodinti. Tikimybė kad visi taip ir liks aišku nedidelė. Bet tragedijos manau nebūtų jei ir liktų
Turim Pupo Suspausk kojytes, kad nepabegtu ir ilsekis
Ačiū mergaitės už palaikymą O tai paskutinėm dienom visai suskydus esu - tokia rimta moteris, o galva nuo nervu visai nebelaiko
Vis mastau dėl embrionukų kokybės. Gal kuri susidūrėte su tuo? Ką realiai reiškia tai, jog yra kažkokie nelygumai, kad ne idealūs? Labai jų galimybės sumenksta toliau augti?
Vis mastau dėl embrionukų kokybės. Gal kuri susidūrėte su tuo? Ką realiai reiškia tai, jog yra kažkokie nelygumai, kad ne idealūs? Labai jų galimybės sumenksta toliau augti?