Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

Prisiduodu su savo skaičiais hcg 182 prg >190 bigsmile.gif

O kaip jus merginos, laukiat rytojaus sodinimo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo __777__: 09 gruodžio 2015 - 19:26
QUOTE(__777__ @ 2015 12 09, 19:24)
Prisiduodu su savo skaičiais hcg 182 prg >190  bigsmile.gif

Kokios gražios naujienos! Patys didžiausi sveikinimai!!!! wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
777 Sveikinimai thumbup.gif
O kaip sekasi tau Laukianti Stebuklo, nieko neparasai. Ar du isitvirtino, ?
Atsakyti
QUOTE(Gegužinė @ 2015 12 09, 08:47)
klausykit, mielosios, o kaip jums ivf kelio metu su vyrais reikalai? Jokių čiki briki? Susilaikot? ypač toms, kurioms užkibo...  unsure.gif

mano vyrui tuoj stogas nučiuoš, kad aš visa kaip "kiaušinis"... bijau dėl visko...  doh.gif

nebuvo nieko, visų pirma ir pati bijojau nei noro nebuvo. o antra, yra ir kitų būdų biggrin.gif o vyras gali solidariai palaukt, jei tu nesijauti komfortabiliai, nors sako kad nekenkia gi, jei nekraujuoja ir nėra kitų bėdų.

QUOTE(steka @ 2015 12 09, 17:07)
Floria, sveika sugrizus! Sikart viskas bus gerai, pamatysi bus Kaledinis stebuklas!  nestuke.gif

mirksiukas.gif 4u.gif

QUOTE(burgunt @ 2015 12 09, 18:41)
Nu va mergaites as jau po pirmo skano, maciau savo maziuka. Sirdeles duzius girdejau  ax.gif net asaros istrysko 144 per min.  tongue.gif 11mm jau didelis  biggrin.gif Sake viskas kuo puikiausiai.

Siunciu virusiukus APCI.......

kaip fainai wub.gif

QUOTE(__777__ @ 2015 12 09, 19:24)
Prisiduodu su savo skaičiais hcg 182 prg >190  bigsmile.gif

suuuper kitaip nei būt negali, ir prg geras!

laukiu labai labai ir kad greičiau tos 10 dienų praeitų po to doh.gif
Atsakyti
QUOTE(burgunt @ 2015 12 09, 19:41)
Nu va mergaites as jau po pirmo skano, maciau savo maziuka. Sirdeles duzius girdejau  ax.gif net asaros istrysko 144 per min.  tongue.gif 11mm jau didelis  biggrin.gif Sake viskas kuo puikiausiai.

Kaip nuostabu wub.gif Sveikinu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(burgunt @ 2015 12 09, 18:41)

wow, kaip fainai! wub.gif 4u.gif Taip ir toliau aukit thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Januari: 10 gruodžio 2015 - 08:42
Sveikos mergaitės smile.gif Prisiduodu - jau po įsodinimo. Iki šiandien vis dar buvo visi 8 ir du jau pas mane pilvely wub.gif
Iš 8 sakė nei vieno nebuvo visiškai idealaus, tai įkėlė vieną 8, o kitą 6 ląstelių. Ne idealūs, nes kažkokie nelygumai. Nors čia sakė gali būti ir dėl to, kad kaip tik dalinimosi procese. Likusius 6 mano pupsikus augins iki blastocistų ir, jei viskas gerai, dar vieną šeštadienį įsodins. Pasiėmiau pora laisvų dienų, kad galėčiau pailsėti ir glostyti pilvuką wub.gif wub.gif wub.gif

Atsakyti
QUOTE(aukso_pieva @ 2015 12 10, 14:26)
Sveikos mergaitės  smile.gif  Prisiduodu - jau po įsodinimo. Iki šiandien vis dar buvo visi 8 ir du jau pas mane pilvely  wub.gif
Iš 8 sakė nei vieno nebuvo visiškai idealaus, tai įkėlė vieną 8, o kitą 6 ląstelių. Ne idealūs, nes kažkokie nelygumai. Nors čia sakė gali būti ir dėl to, kad kaip tik dalinimosi procese. Likusius 6 mano pupsikus augins iki blastocistų ir, jei viskas gerai, dar vieną šeštadienį įsodins. Pasiėmiau pora laisvų dienų, kad galėčiau pailsėti ir glostyti pilvuką  wub.gif  wub.gif  wub.gif

super rezultatai thumbup.gif sveikinu tapus PUPO wub.gif bet netgi tris sodina? blink.gif nebijai kad visi trys pasiliks? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo __777__: 10 gruodžio 2015 - 13:53
QUOTE(__777__ @ 2015 12 10, 13:53)
super rezultatai thumbup.gif sveikinu tapus PUPO wub.gif bet netgi tris sodina? blink.gif nebijai kad visi trys pasiliks? ax.gif

Tiesą sakant, net pati galvojau gydytojai siūlyti tris sodinti. Tikimybė kad visi taip ir liks aišku nedidelė. Bet tragedijos manau nebūtų jei ir liktų ax.gif
Atsakyti
Turim Pupo thumbup.gif assa.gif Suspausk kojytes, kad nepabegtu smile.gif ir ilsekis
Atsakyti

Sveikinimai didziausi!!!! ilsekis, ziurek juokingus filmus ir sekmes! jaunoms ir jei nera jokiu gimdos problemu (adenomajozes, miomu, polipu, etc) galima ir 3 auginti.
Atsakyti
Ačiū mergaitės už palaikymą wub.gif O tai paskutinėm dienom visai suskydus esu - tokia rimta moteris, o galva nuo nervu visai nebelaiko wacko.gif lotuliukas.gif

Vis mastau dėl embrionukų kokybės. Gal kuri susidūrėte su tuo? Ką realiai reiškia tai, jog yra kažkokie nelygumai, kad ne idealūs? Labai jų galimybės sumenksta toliau augti? blush2.gif
Atsakyti