Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

QUOTE(aukso_pieva @ 2015 12 08, 13:18)
_777_, o kada tau numatomas HCG?

Įtariu, kad čia jau būna antras "pakrikusios psichikos etapas"  blink.gif  fear.gif

Ryt darysiuos hcg, patikėk kad po embriono augimo etapo per hcg laukimo laikotarpi nervai visai palaidi pasidaro lotuliukas.gif
Kada turesi žinių kaip einasi tavo žirniukams?
Atsakyti
QUOTE(__777__ @ 2015 12 08, 16:41)
Ryt darysiuos hcg, patikėk kad po embriono augimo etapo per hcg laukimo laikotarpi nervai visai palaidi pasidaro  lotuliukas.gif

Manyčiau ryt turėtų informuoti kaip toliau auga. Tiesą sakant, iš to susijaudinimo jau ir nebepaklausiau kada vėl praneš blush2.gif
Bet šiandien, kai skambino iš laboratorijos, tai nuteikė, kad iš karto ruoščiausi 4dienį įsodinimui ir sakė augins iki blastučių ir siūlys 6dienį dar ir blastutę vieną įsodinti. ax.gif
Tai čia gal reiškia, kad viskas puikiai kol kas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(aukso_pieva @ 2015 12 08, 17:58)
Manyčiau ryt turėtų informuoti kaip toliau auga. Tiesą sakant, iš to susijaudinimo jau ir nebepaklausiau kada vėl praneš  blush2.gif
Bet šiandien, kai skambino iš laboratorijos, tai nuteikė, kad iš karto ruoščiausi 4dienį įsodinimui ir sakė augins iki blastučių ir siūlys 6dienį dar ir blastutę vieną įsodinti.  ax.gif
Tai čia gal reiškia, kad viskas puikiai kol kas  unsure.gif

Na jeigu ketina auginti iki blastučių tai manyčiau, kad yra geros kokybes embrionai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ausma26 @ 2015 12 07, 22:49)
As nuo kovo men. jau tas snaigutes vis pasiimu, tik rezultato nera. Turejau is viso 9-ias, dareme 3 transferius, visus nesekmingai (nors 1-as IVF'as, po kurio ir uzsaldeme embrioniukus, pavyko). Liko 3 snaiges. Kadangi pagal amziu papuolame i maziausiai sekminga grupe, plius 3-ys nesekmes, plius labai sunkiai pernesu hormonini gydyma, paprasiau gydytojo, kad paskutiniu bandymu leistu visas 3-is pasiimti.

oje daug turėjot, ir daug praradot doh.gif nu bet jei trys paskutinės,tai reik pasiruošt, kad šis kartas sėkmingas būtų. 4u.gif

QUOTE(aukso_pieva @ 2015 12 08, 11:59)
Mergaitės, aš su džiugiom naujienom - skambino iš klinikos ir iš 10 išpunktuotų buvo 9 geros kokybės ir 8 apsivaisino 
Taip baisu buvo laukti skambucio, kad realiai apie nieką kitą mintys net nesisuko. Tfu tfu tokį stresą patirti  doh.gif  Nesiruoščiau  nestuke.gif  tai nueičiau 100 gramų ieškoti... 

Floria, o kaip tau?

liuks žinios, kitaip ir būt negalėjo thumbup.gif

aš ir visą dieną nervavaus jei telefonas būtų galėjęs pajudėt nuo kiekvieno pažiūrėjimo tai turbūt kelis kilometrus nusistumtų biggrin.gif o paskambino tik 4 val doh.gif
širdis kulnuose, na bet gerai, apsivaisino abu, ketv įsodinimas, pasakys apie kokybę. tai jei vienas ir atkris, bent vieną turėsim karsta.gif turi būt stiprus.

QUOTE(Gegužinė @ 2015 12 08, 16:27)
o ačiū labai už atsakymą. Jau buvau pradėjus manyt, kad nematoma šitoj temoj esu 

aš tai klausimą mačiau, bet kadangi tokių negeriu, tai nežinojau ką pasakyt....

QUOTE(__777__ @ 2015 12 08, 16:41)
Ryt darysiuos hcg, patikėk kad po embriono augimo etapo per hcg laukimo laikotarpi nervai visai palaidi pasidaro  lotuliukas.gif

o tai nt nedarei iki šiandien nori pasakyt doh.gif bigsmile.gif kur tiek kantrybės? aš tai niekada neišlaukiau ir dabar nelauksiu, 9-10 DPI darysiu, praeitu kartu 9 dpi buvo jau šešėlis, 10 DPI jau normalus brūkšnys, na gal dar kad dvigubas buvo anksčiau, bet jei jau kas yra, 10 DPI pradės rodyt.. ne mano nervams tiek laukt...

QUOTE(aukso_pieva @ 2015 12 08, 16:58)
Manyčiau ryt turėtų informuoti kaip toliau auga. Tiesą sakant, iš to susijaudinimo jau ir nebepaklausiau kada vėl praneš  blush2.gif
Bet šiandien, kai skambino iš laboratorijos, tai nuteikė, kad iš karto ruoščiausi 4dienį įsodinimui ir sakė augins iki blastučių ir siūlys 6dienį dar ir blastutę vieną įsodinti.  ax.gif
Tai čia gal reiškia, kad viskas puikiai kol kas  unsure.gif

na va sakiau kadtaip ir bus, sodins vieną ir kitą blastutę mirksiukas.gif
pas mus neskambina dar sekančią dieną, nebent jei nustoja dalintis, tada jau praneša, o šiaip atvažiuot į įsodinimą.
o dabar dar kad nugąsdino, žiūriu ligoninė skambina ką tik doh.gif unsure.gif tikrai sekundę širdis sustojo, galvoju psio pasakys, nebesidalina ar ką unsure.gif bet pasakė laiką kad nukėlė iš 10 į 12 val.. ir kad nepamirščiau pilna pūsle būt karsta.gif ***** kaip nugasdino nu bet viskas bus gerai, per Kalėdas žinosim kaip bebūtų wub.gif
Atsakyti
QUOTE(floria @ 2015 12 08, 19:04)
o tai nt nedarei iki šiandien nori pasakyt  doh.gif  bigsmile.gif  kur tiek kantrybės? aš tai niekada neišlaukiau ir dabar nelauksiu, 9-10 DPI darysiu, praeitu kartu 9 dpi buvo jau šešėlis, 10 DPI jau normalus brūkšnys, na gal dar kad dvigubas buvo anksčiau, bet jei jau kas yra, 10 DPI pradės rodyt.. ne mano nervams tiek laukt...

Nedariau.. O aš galvoju, kad NT ne mano nervams, kraujas visąlaik teisybę parodo, o NT gali rodyt, o jei velesnė implantacija tai ir nerodo. Geriau jau laukt galvojant kad tu nestuke.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(__777__ @ 2015 12 08, 18:17)
Nedariau.. O aš galvoju, kad NT ne mano nervams, kraujas visąlaik teisybę parodo, o NT gali rodyt, o jei velesnė implantacija tai ir nerodo. Geriau jau laukt galvojant kad tu  nestuke.gif  blush2.gif

niu tai taip kaip jau kam 4u.gif medalis už kantrybę 4u.gif
aš iš ebay užsisakiau clear blue, kur bus aišku pregnant/not pregnant nereiks stebėt šešėlių, nors ir anų turiu, 10 vnt, pasiruošus kaip sakant,
iš mano patirties,tai jei jau kažkas yra,tai ir rodo, jei nieko nėra, tai ir nerodo, neteko sutikt klaidingų testų.
mūsų atveju negali būt implantacija labai jau vėlai, nes žinai kada įsodino ir kelių dienų, blasto per 2 dienas embrionams dar pridėt 4 d, kažkur..bet kai jau rytoj ir mm nėra tai turbūt žinios geros.
bet nepamenu tavęs ar kalbėjai tu čia, ar pas turkus dareis? g.gif kiek tau įsodino ir ką?
Atsakyti
QUOTE(floria @ 2015 12 08, 19:28)
niu tai taip kaip jau kam  4u.gif  medalis už kantrybę  4u.gif
aš iš ebay užsisakiau clear blue, kur bus aišku pregnant/not pregnant nereiks stebėt šešėlių, nors ir anų turiu, 10 vnt, pasiruošus kaip sakant,
iš mano patirties,tai jei jau kažkas yra,tai ir rodo, jei nieko nėra, tai ir nerodo, neteko sutikt klaidingų testų.
mūsų atveju negali būt implantacija labai jau vėlai, nes žinai kada įsodino ir kelių dienų, blasto per 2 dienas embrionams dar pridėt 4 d, kažkur..bet kai jau rytoj ir mm nėra tai turbūt žinios geros.
bet nepamenu tavęs ar kalbėjai tu čia, ar pas turkus dareis?  g.gif  kiek tau įsodino ir ką?

Aš iš turku temetes ax.gif tik kazkaip dabar uzsukau i sia temute ax.gif man isodino 5AA blastute. Pas mane pks, tai memes naturaliai neateina kas menesi verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(__777__ @ 2015 12 08, 19:00)
Aš iš turku temetes ax.gif tik kazkaip dabar uzsukau i sia temute ax.gif  man isodino 5AA blastute. Pas mane pks, tai memes naturaliai neateina kas menesi verysad.gif

aa sakau kad lygtais nepamenu "kelio".. o kelintas ivf buvo..? 5AA tai super gera blasta,tai liuks bus prikibus smile.gif
pasirodyk ryt su gražiais skaičiukais.
Atsakyti
klausykit, mielosios, o kaip jums ivf kelio metu su vyrais reikalai? Jokių čiki briki? Susilaikot? ypač toms, kurioms užkibo... unsure.gif

mano vyrui tuoj stogas nučiuoš, kad aš visa kaip "kiaušinis"... bijau dėl visko... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(floria @ 2015 12 08, 21:33)
aa sakau kad lygtais nepamenu "kelio".. o kelintas ivf buvo..? 5AA tai super gera blasta,tai liuks bus prikibus  smile.gif
pasirodyk ryt su gražiais skaičiukais.

čia mano antrasis IVF, pirmas buvo LV visiškai nevykęs, turėjau hiper, užšaldė 5 ir nei vienas neatšilo. Tuomet vienareikšmiškai nusprendžiau vykti į TR.. Turkai irgi sakė, kad 5AA yra labai gera kokybė ir dar liko 2 blastutės užšaldytos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo __777__: 09 gruodžio 2015 - 09:38
Persikute, parasyk man i az, kaip su tavim susisiekti.

Floria, sveika sugrizus! Sikart viskas bus gerai, pamatysi bus Kaledinis stebuklas! :nestuke
Atsakyti
Nu va mergaites as jau po pirmo skano, maciau savo maziuka. Sirdeles duzius girdejau ax.gif net asaros istrysko 144 per min. tongue.gif 11mm jau didelis biggrin.gif Sake viskas kuo puikiausiai.

Siunciu virusiukus APCI.......
Atsakyti