QUOTE(Ausma26 @ 2015 12 07, 22:49)
As nuo kovo men. jau tas snaigutes vis pasiimu, tik rezultato nera. Turejau is viso 9-ias, dareme 3 transferius, visus nesekmingai (nors 1-as IVF'as, po kurio ir uzsaldeme embrioniukus, pavyko). Liko 3 snaiges. Kadangi pagal amziu papuolame i maziausiai sekminga grupe, plius 3-ys nesekmes, plius labai sunkiai pernesu hormonini gydyma, paprasiau gydytojo, kad paskutiniu bandymu leistu visas 3-is pasiimti.
oje daug turėjot, ir daug praradot
nu bet jei trys paskutinės,tai reik pasiruošt, kad šis kartas sėkmingas būtų.
QUOTE(aukso_pieva @ 2015 12 08, 11:59)
Mergaitės, aš su džiugiom naujienom - skambino iš klinikos ir iš 10 išpunktuotų buvo 9 geros kokybės ir 8 apsivaisino
Taip baisu buvo laukti skambucio, kad realiai apie nieką kitą mintys net nesisuko. Tfu tfu tokį stresą patirti
Nesiruoščiau
tai nueičiau 100 gramų ieškoti...
Floria, o kaip tau?
liuks žinios, kitaip ir būt negalėjo
aš ir visą dieną nervavaus jei telefonas būtų galėjęs pajudėt nuo kiekvieno pažiūrėjimo tai turbūt kelis kilometrus nusistumtų
o paskambino tik 4 val
širdis kulnuose, na bet gerai, apsivaisino abu, ketv įsodinimas, pasakys apie kokybę. tai jei vienas ir atkris, bent vieną turėsim
turi būt stiprus.
QUOTE(Gegužinė @ 2015 12 08, 16:27)
o ačiū labai už atsakymą. Jau buvau pradėjus manyt, kad nematoma šitoj temoj esu
aš tai klausimą mačiau, bet kadangi tokių negeriu, tai nežinojau ką pasakyt....
QUOTE(__777__ @ 2015 12 08, 16:41)
Ryt darysiuos hcg, patikėk kad po embriono augimo etapo per hcg laukimo laikotarpi nervai visai palaidi pasidaro
Kada turesi žinių kaip einasi tavo žirniukams?
o tai nt nedarei iki šiandien nori pasakyt
kur tiek kantrybės? aš tai niekada neišlaukiau ir dabar nelauksiu, 9-10 DPI darysiu, praeitu kartu 9 dpi buvo jau šešėlis, 10 DPI jau normalus brūkšnys, na gal dar kad dvigubas buvo anksčiau, bet jei jau kas yra, 10 DPI pradės rodyt.. ne mano nervams tiek laukt...
QUOTE(aukso_pieva @ 2015 12 08, 16:58)
Manyčiau ryt turėtų informuoti kaip toliau auga. Tiesą sakant, iš to susijaudinimo jau ir nebepaklausiau kada vėl praneš
Bet šiandien, kai skambino iš laboratorijos, tai nuteikė, kad iš karto ruoščiausi 4dienį įsodinimui ir sakė augins iki blastučių ir siūlys 6dienį dar ir blastutę vieną įsodinti.
Tai čia gal reiškia, kad viskas puikiai kol kas
na va sakiau kadtaip ir bus, sodins vieną ir kitą blastutę
pas mus neskambina dar sekančią dieną, nebent jei nustoja dalintis, tada jau praneša, o šiaip atvažiuot į įsodinimą.
o dabar dar kad nugąsdino, žiūriu ligoninė skambina ką tik
tikrai sekundę širdis sustojo, galvoju psio pasakys, nebesidalina ar ką
bet pasakė laiką kad nukėlė iš 10 į 12 val.. ir kad nepamirščiau pilna pūsle būt
***** kaip nugasdino nu bet viskas bus gerai, per Kalėdas žinosim kaip bebūtų
PUPO 24/03 2*3 d.embrio,8last. Kumsciai suspausti!