Floria, Aukso_pieva Negalvokie apie nesekme
As buvau nusiteikusi visu paskirtu tyrimu iki galo nedaryti, bet darbus apsimeciau, savaitgali pailsejau ir pasiskambinau siandiena i ligonine, uzsirasiau gimdos echoskopijai... Jauciu, vyras nesupras, kai pasakysiu
Tai dabar laukiu sausio 6d. echoskopui, po to sausio viduryje gausiu kariotipo rezultatus, ir bus viskas. T.y. priespaskutinis ar paskutinis startas su snaigutem.
Pas mus iki blastuciu irgi neaugina. Su jom pastot daugiau sansu, bet maziau isgyvenanciu snaigiuku. Tai, man rods, tas ant to gaunasi.
QUOTE(Ausma26 @ 2015 12 07, 18:08)
Floria, Aukso_pieva Negalvokie apie nesekme
As buvau nusiteikusi visu paskirtu tyrimu iki galo nedaryti, bet darbus apsimeciau, savaitgali pailsejau ir pasiskambinau siandiena i ligonine, uzsirasiau gimdos echoskopijai... Jauciu, vyras nesupras, kai pasakysiu
Tai dabar laukiu sausio 6d. echoskopui, po to sausio viduryje gausiu kariotipo rezultatus, ir bus viskas. T.y. priespaskutinis ar paskutinis startas su snaigutem.
Pas mus iki blastuciu irgi neaugina. Su jom pastot daugiau sansu, bet maziau isgyvenanciu snaigiuku. Tai, man rods, tas ant to gaunasi.
o kiek turit snaigučių likusių? kiek šiaip atšildo vienu metu jei jų yra daugiau?
o kodėl sakai vyras nesupras,jei ir jis nori (na manau kad nori dar leliuko), tai turėtų palaikyti, kad nori darytis tyrimus geriau jau žinot iiš anksto nei bandyt ir nepavyks..
Mergaites,koki tyrima ar nescia, darote po ivf? Hcg ar beta Hcg?
QUOTE(vasarosziedai @ 2015 12 07, 20:16)
Man visada liepė gydytoja ir darydavau HCG
Jei dareisi Santariškėse, prie jo atsakymo yra normos, kurios pasako, kiek sav. nėštumas.
QUOTE(Persikute123 @ 2015 12 07, 21:20)
Man visada liepė gydytoja ir darydavau HCG
Jei dareisi Santariškėse, prie jo atsakymo yra normos, kurios pasako, kiek sav. nėštumas.
Taip dariausi, santariskese, pagal normas nescia- 293. Taciau turkai liepe daryti beta hcg ir sako, jog as nenescia, nutraukti vaistus
QUOTE(vasarosziedai @ 2015 12 07, 21:39)
Taip dariausi, santariskese, pagal normas nescia- 293. Taciau turkai liepe daryti beta hcg ir sako, jog as nenescia, nutraukti vaistus
Cia kas per naujiena beta hcg? Kazko nesuprantu gal tu turkams kokio skaiciuko nedarasei
QUOTE(burgunt @ 2015 12 07, 22:50)
Cia kas per naujiena beta hcg? Kazko nesuprantu gal tu turkams kokio skaiciuko nedarasei
Memorial lapuose parasyta, ir as elis su sevda klausiau,koki daryti- hcg ar beta hcg. Lapuose parasyta beta hcg.
As isiunciau turkams tyrimu rezultatus kokius gavau is laboratorijos, ir parasiau eilutemis, tai nezinau, kas cia per situacija. Turkaites ramina, nes visai buciau nusiverkus
QUOTE(floria @ 2015 12 07, 18:31)
o kiek turit snaigučių likusių? kiek šiaip atšildo vienu metu jei jų yra daugiau?
o kodėl sakai vyras nesupras,jei ir jis nori (na manau kad nori dar leliuko), tai turėtų palaikyti, kad nori darytis tyrimus geriau jau žinot iiš anksto nei bandyt ir nepavyks..
As nuo kovo men. jau tas snaigutes vis pasiimu, tik rezultato nera. Turejau is viso 9-ias, dareme 3 transferius, visus nesekmingai (nors 1-as IVF'as, po kurio ir uzsaldeme embrioniukus, pavyko). Liko 3 snaiges. Kadangi pagal amziu papuolame i maziausiai sekminga grupe, plius 3-ys nesekmes, plius labai sunkiai pernesu hormonini gydyma, paprasiau gydytojo, kad paskutiniu bandymu leistu visas 3-is pasiimti. Tai atsiunte tyrimu sarasa, kai pasidarysiu, tada, tipo, ir pakalbesime Krauja priduoti nera sunku, bet visokias echoskopiju datas su darbiniais reikalais suderinti labai sudetinga. Dar ir su tuo krauju labarotarorija visokiu liapsusu pridirbo, del Leibeno mutacijos tyrimo ejau net 4-is kartus. Kariotipo rezultatus pazadejo gruodzio viduryje, galiausiai paskambino pasakyti, kad anksciausiai padarys sausio 10d. Echoskopijai pasiule vieninteli laika, bet as ta diena truks plys buti darbe... Zodziu, nusprendziau nieko nebedaryti, pasakiau vyrui, sutareme, kad pasiemame snaigutes be jokiu tyrimu, ir basta.
Nu tai siandiena persigalvojau
Papildyta:
QUOTE(vasarosziedai @ 2015 12 07, 20:16)
Nestumo atveju dazniausiai daromas beta.
Gal tu ne taip supratai turkus?
Mergaitės, aš su džiugiom naujienom - skambino iš klinikos ir iš 10 išpunktuotų buvo 9 geros kokybės ir 8 apsivaisino
Taip baisu buvo laukti skambucio, kad realiai apie nieką kitą mintys net nesisuko. Tfu tfu tokį stresą patirti Nesiruoščiau tai nueičiau 100 gramų ieškoti...
Floria, o kaip tau?
Taip baisu buvo laukti skambucio, kad realiai apie nieką kitą mintys net nesisuko. Tfu tfu tokį stresą patirti Nesiruoščiau tai nueičiau 100 gramų ieškoti...
Floria, o kaip tau?
QUOTE(aukso_pieva @ 2015 12 08, 12:59)
Mergaitės, aš su džiugiom naujienom - skambino iš klinikos ir iš 10 išpunktuotų buvo 9 geros kokybės ir 8 apsivaisino
Šaunu rezultatas žinok aš kartais taip pat pagalvoju, nelaukčiau hcg skaičių tai irgi ieškočiau 100 g nes vidinė įtampa tai neišpasakyta
_777_, o kada tau numatomas HCG?
Įtariu, kad čia jau būna antras "pakrikusios psichikos etapas"
Įtariu, kad čia jau būna antras "pakrikusios psichikos etapas"
QUOTE(Persikute123 @ 2015 12 05, 21:57)
o ačiū labai už atsakymą. Jau buvau pradėjus manyt, kad nematoma šitoj temoj esu
man skyrė po 2 kasdien, bet aš pergyvenu, kad perdaug. Vaistinėj kai pasakiau, kad po 2 geriu, tai vaistininkė gal tris kartus perklausė, ar tikrai po 2...
na, matyt, viskas tvarka...