QUOTE(aukso_pieva @ 2015 12 07, 14:15)
šitą dalį įveikėm
Man liepė crinone - po vieną per dieną. Darausi aš Lt, VK pas V.
Kadangi pas mus problemos tik su vyru aiškios, tai turbūt todėl iš kaarto ir pasakė kas ir kaip
Kaip man baisu to rytojaus laukti, kai jau praneš kiek apsivaisino
Papildyta:
Tiesą sakant, net nesumąsčiau paklausti, kodėl neaugins iki blastučių
Paklausiau tik kiek žada įsodinti, tai sakė reikia laukti rezultatų dėl apsivaisinimo ir tik tada spręsis šitie klausimai.
O pagal ką nusprendžia auginti iki blastučių ar įsodinti trečią dieną? Pastojimo galimybė labai smarkiai skiriasi?
pas mane utrogestan tai man reikia 3 art per dieną, na bet čia tas pats, maniškis matyt silpnesnis.
tai ryt kai paskambins gali užklaust ar neaugins iki blastučių, žinau kad lt praktikuoja ir tai, kad įsodina vieną 3 d. ir tada dar vieną 5 dienų, tai gal ir tau taip bus. nuo ko priklauso,tai kiek iš vis embrionų yra, ar gali leist prarast kitus, kad leist sakykim augr iki 5 dienų ir kaip auga. bet man atrodo jums tikrai augins, nes juk 10 yra tai apsivaisins nemažai, jei visi ar kokie 8 tai bus ką augint
dėl pastojimo, realiai gal kažkiek padidėja galimybė, nors,sako ir tai, kad tie 3 dienų gali neaugt iki blastų, bet natūr gimdoj jie auga ir sėkmingai išauga, taip kad nežinosi...
kaip jau sakiau man praeitu kartu vienas embrionukas buvo 6 ląstelių ir dar ftagmentacija, tai nelabai tikėjos nei gyd, kad iš jo kas bus, bet va augo, ir prigijo ir sėkmingai vystės abu vienodai paskiau, taip kad sunku laba nuspręst kad mėgintuvėlyje neauga, bet gal natūr aplinkoj augs sėkmingiau.
bet nesu galvos sau dėl to, su tokiu kiekiu, pamatysi, viskas bus gerai
aš ryt eisiu į darbą, jaučiuos gerai, ir žinau kad sekančią dieną nei skauda, nei kraujuoja, tai sėdįt namie ir galvot kas ir kaip man bus dar sunkiau
nors gyd sako mes paprastai rašom iki įsodinimo, geriau namie, stebėjos kaip čia kažkas nori į darbą.. .bet seselė atnešė tik šiandienai, tai nieko ir nesakiau
aišku, jei jausiuos blogiau, tai neisiu, bet jei ne,tai eisiu.