Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

QUOTE(Siulu_rite @ 2015 10 08, 09:54)
Sveikos IVF skyriuje dalyvės smile.gif Pasyviai dalyvaudavau Jūsų skyrelyje jau seniai. Turėjau keletą IVF ir liko man vaistukų.
Gal kam reikia turiu FRAXIPARINE 0,3 ml 15 vnt. Parduočiau po 2 EUR. Lauksiu asmeninės žinutės jei kam reikia.

Aš irgi turiu likusių virusuotu vaistuku : turkisko pigesnio crinono ir leidžiamo progestano smile.gif jei kam reik tai i az ax.gif
Atsakyti
FYI http://sveikata.lryt...-gydymo.htm?p=1

Gal aš naivi, bet labai tikiuosi, kad dar šiais metais priims tą įstatymą..
Atsakyti
QUOTE(brum @ 2015 10 09, 12:06)

As irgi tuomet naivi drinks_cheers.gif bet kai paskaitau baznycios nuomone...baisu daros... unsure.gif
Atsakyti
Ir cia parasysiu....Praeitoje kadencijoje Mikutiene stume baznycios istatyma, jame beje ne tik kad buvo draudziamas embrionu saldymas, galima apvaisinti tik tiek kiausialasciu, kiek norima perkelt i gimda, bet ne daugiau 3, bet jos stumiamame istatyme nebuvo numatytas net ir finansavimas.
Dabar gi - ponia rekia apie skandala. Nenoriu cia keiktis, bet ponios veidmainiskumas aki labai rezia, zinantiems, ka ir uz ka ji praeita kadencija dare 4u.gif

P.S. ziniasklaida visada klausia ar turime pakalbinti kokiu poru besigydanciu ir galinciu papasakoti savo istorija ir kaip jiems padetu falstybes finansuojamos proceduros - butume labai dekingi, jeigu atsilieptumet ir parasytumet man AZ, kas galetumet pakalbeti. Daznai galima ir anonimiskai kalbet, daznai tiesiog straipsnyje, neminint savo vardu. Tad jeigu kas galetumet padaryt toki gera indeli - labai lauktume atsliepimo 4u.gif

QUOTE(brum @ 2015 10 09, 13:06)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo euromergele: 09 spalio 2015 - 13:28
Dalinuosi informacija:

Rudens sesijoje planuojamas priimti Dirbtinio apvaisinimo istatymas, tad dar karta kreipiuosi i aktyvias nares, nes reikalingi bent keli zmones, galintys atstovauti pacientu interesus vieshojoje erdveje.

Ir dar reikalingos seimos, galincios pasipasakoti savo gydymosi istorija ziniasklaidai (daznai galima ir anonimiskai).

Labai lauktume norinciu 4u.gif rasykit man i AZ arba el.pastu: info@vaisingumoasociacija.lt

P.S. butume labai dekingi, kad paskleistumete sia zinute ir temose, kuriose bendraujate, nes gal ne visi skaito asociacijos tema. Aciu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos. Gal parekomenduotumete IVF klinika ir gydytoja - kuri jums patiko ir pas kuria geri rezultatai?
Po 5 metu beviltisku bandymu ir 4 persileidimu nutareme eiti IVF keliu.
Papildyta:
QUOTE(Vakaro vėsa @ 2015 10 01, 19:50)
Mums nepavyko... Kraujo tyrimai tragiški, plius dar atkeliavo mmm... cray.gif

Pasiknaisę savo optimizmo nuolaužose po kokių 2-3 mėn. bandysime vėl...

Gal, merginos, galėtumėte parekomenduoti kokių papildų/vitaminų ar dar ko vyro turtui pagerinti?

Ačiū...

As esu UK. Cia yra toks tikrai geras papildas, gaminamas Airijoje lygtai. Pre-Conceive. Brangus - tas tai taip, bet jame visko ko reiki ayra ir rezltatai stebuklingi. Jei domina, klausikite, parekomenduosiu kurioje vaistineje internetu pirkti. 136 eur + pristatymas.
As pati ilgai priesinausi, vis vartojau po 36 piliules kas diena, bet kai gerai paskaiciuoji, tai labiau apsimoka ta pre-conceive nusipirkti. Man jis grazino vaisingas gleives (neturejau visai, o dabar turiu net 6 dienas) ir visi aplink serga persalimo ligom, o as ne). Vyro spermos kiekis padvigubejo.
Tikrai rekomenduoju.
Atsakyti
Sveikos merginos. Gal parekomenduotumete IVF klinika ir gydytoja - kuri jums patiko ir pas kuria geri rezultatai?
Vilniuje.

Atsakyti
QUOTE(saulyciuks @ 2015 10 10, 23:53)
Vilniuje.

Tai as kaip suprantu, jums pastoti pavyksta, bet ivyksta persileidimai. Tokiu atveju ne IVF jums reikia, o surasti priezasti del ko ivyksta persileidimai. Ar tyretes kanors?
Atsakyti
QUOTE(19891010 @ 2015 10 11, 08:13)
Tai as kaip suprantu, jums pastoti pavyksta, bet ivyksta persileidimai. Tokiu atveju ne IVF jums reikia, o surasti priezasti del ko ivyksta persileidimai. Ar tyretes kanors?

Viska issityreme, radome priezastis, nuo pakutinio persileidimo praejo beveik metai, tai jau IVF pagalbos reikia.
Atsakyti
Laba diena:) esu naujoke siame mamyciu klube:) tikiuosi itrauksite i savo seimyna. Suzinojau jog ir manes neuzilgo laukia IVF,tad tikiuosi gausiu is jusu patarimu,rekomendaciju ir palaikymo. Turiu klausima del vaistu,gydytojas minejo jog taikys man trumpa schema,kiek ji trunka? Koks gydymo kursas? Kokius vaistus taikys?kiek kainuoja taikomas trumpas kursas? Aciu uz atsakymus!:))[I]
Atsakyti
QUOTE(saulyciuks @ 2015 10 11, 14:06)
Viska issityreme, radome priezastis, nuo pakutinio persileidimo praejo beveik metai, tai jau IVF pagalbos reikia.

Jei ne paslaptis, kokios priežastys? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelargonija @ 2015 10 12, 14:22)
Jei ne paslaptis, kokios priežastys?  ax.gif

Labas Pelargonija,
turejau 2 laipsnio endo, dar su kresejimu biski problemu turiu, bet visa tai ziedeliai. Amzius - abiems po 40, tai nukrypimai nuo normos nemanau kad leis mums taip paprastai pastoti ir isnesioti. Reikia IVF, reikia rasti ta viena sveika embriona. Deje, kas menesi kiausialaste kuri subresta, nebutinai genetiskai gera buna.
Tai kas parekomenduos gera klinika ir gydytoja Vilniuje?
Kaip suprantu, yra Usoniene (nemaloni moteris), Ziobakai (pas juos tikrai nebeisiu) ir dar ten viena. Cia tos trys klinikos visur figuruoja. Ar yra kokia viena gera ir tikrai verta demesio - klinika ir gydytojas?
Lauksiu patarimo. Aciu visoms labai.
Atsakyti