prasau patarimo
esu pasimetusi, nes nepastojam daugiau nei metus, problemos pas vyra, ir gydytojas siulo pirma isbandyti IUI (nors pats duoda suprasti, kad tikymybes beveik nera , kad pavyks, bet mazdaug "o gal?", ir tipo paziureti kaip susikoncentruos spermiukai pries procedura). Bet as mastau, gal net neverta bandyti IUI, o iskart IVF.. nes visgi ir laika gaisti, ir pinigus ismesti ant IUI kai net as jau nebetikiu, kad galetu pavykti..
pas vyra oligoastenozoospermija
13 milijonu 1 mililitre
40 milijonu visame ejakuliate
A tipo 7proc.
B tipo 23 proc.
morfolog.geru tik 5 proc.
vat ir nezinau kaip pasilegti
Merginos, o kokio dydžio turi būti foliai atliekant funkciją? Ką reiškia "perraugęs"?
QUOTE(Gabre* @ 2015 12 02, 17:30)
prasau patarimo
esu pasimetusi, nes nepastojam daugiau nei metus, problemos pas vyra, ir gydytojas siulo pirma isbandyti IUI (nors pats duoda suprasti, kad tikymybes beveik nera , kad pavyks, bet mazdaug "o gal?", ir tipo paziureti kaip susikoncentruos spermiukai pries procedura). Bet as mastau, gal net neverta bandyti IUI, o iskart IVF.. nes visgi ir laika gaisti, ir pinigus ismesti ant IUI kai net as jau nebetikiu, kad galetu pavykti..
13 milijonu 1 mililitre
A tipo 7proc.
B tipo 23 proc.
13 milijonu 1 mililitre
A tipo 7proc.
B tipo 23 proc.
aš nežaisčiau su IUI ir eičiau tiesiai prie IVF. jei tikimybės mažai tai kam dar gaišt laiką ir mest pinigus, geriau jau prisidėt ir daryt ivf nes su juo tikrai daugiau šansų bus.
QUOTE(aukso_pieva @ 2015 12 02, 17:32)
Merginos, o kokio dydžio turi būti foliai atliekant funkciją? Ką reiškia "perraugęs"?
peraugęs reiškia, kad kiaušinėlis ovuliavo ir punkcijos metu kiaušialąstė bus tuščia, nieko neberas.
kiaušinėliai ovuliuoja kai jie pasiekia 20-22 mm , na čia maždaug.
prieš susileidžiant paskutinius sprogdukus turi būt bent keli foliai ~18 mm nes per dieną jie paauga +-2mm, tai susileidus sprogdukus po 36 valandų turi prisistatyt į punkciją. ir tas laikas svarbus, nes jei susileidi vvėliau ar anksčiau, punkcijos metu gali pražiopsot ir ovuliuos.
tai va mano atveju jei tie du jau 18 mm tai man atrodo kad jie jau bus posfactum. nebent vaistai apstabdys augimą, bet turbūt gyd nori tuos likusius paaugint, nes anų 4 o tų tik 2. o gal dar koks atsiras pasislėpęs.. na turiu pasitikėt gyd...
Floria, ačiū už paaiškinimą Dabar jau ir man neramu bus, kad neperaugtų
QUOTE(aukso_pieva @ 2015 12 02, 18:34)
Floria, ačiū už paaiškinimą Dabar jau ir man neramu bus, kad neperaugtų
neperaugs ne, juk tam ir einamapas gydytoją
tavo kiek 10-12 mm sakai, tai dar augt reikia, kada dabar pas gyd? turbūt ryt poryt?
Vaisingumo asociacijos pirmininkė:
SVARBU!!!
Dar birželio mėnesį kreipiausi į šiame forume dalyvaujančius žmones, nes tai vienintelė vieta, kur mes, nesulaukiantys, taip aktyviai bendraujam, ir kur, kaip minėjau gimė idėja apsivienyti į organizaciją, kad būtų lengviau siekti tikslo - pacientams palankaus įstatymo ir bent dalinio gydymo kompensavimo.
Bet... nesulaukiau nei vieno laisko... nejaugi niekam niekam neįdomu kas bus toliau??? tikrai???
O bus taip, kad teks gydytis pagal konservatyvų įstatymą, t.y. apvaisint bus galima tik max 3 kiaušialastes ir visas jas perkels į gimdą! Jeigu nenorėsit rizikuot susilaukt trynukų - turėsit žaist, apvaisinant po vieną kiaušialąstę, Embrionų šaldymas bus draudžiamas.
Tinka?
P.S. Primenu, kad Vaisingumo asociacija ieško naujo vadovo ir naujos valdybos. Jeigu tokių žmonių neatsiras - šoksim visi pagal kunigų ir Mikutienės dūdelę ir gydysimės žiauriu, brutaliu, traumuojančiu ir rezultatus žiaaaaaauriai smukdančiu Dirbtinio apvaisinimo būdu.
Ar gerai?
SVARBU!!!
Dar birželio mėnesį kreipiausi į šiame forume dalyvaujančius žmones, nes tai vienintelė vieta, kur mes, nesulaukiantys, taip aktyviai bendraujam, ir kur, kaip minėjau gimė idėja apsivienyti į organizaciją, kad būtų lengviau siekti tikslo - pacientams palankaus įstatymo ir bent dalinio gydymo kompensavimo.
Bet... nesulaukiau nei vieno laisko... nejaugi niekam niekam neįdomu kas bus toliau??? tikrai???
O bus taip, kad teks gydytis pagal konservatyvų įstatymą, t.y. apvaisint bus galima tik max 3 kiaušialastes ir visas jas perkels į gimdą! Jeigu nenorėsit rizikuot susilaukt trynukų - turėsit žaist, apvaisinant po vieną kiaušialąstę, Embrionų šaldymas bus draudžiamas.
Tinka?
P.S. Primenu, kad Vaisingumo asociacija ieško naujo vadovo ir naujos valdybos. Jeigu tokių žmonių neatsiras - šoksim visi pagal kunigų ir Mikutienės dūdelę ir gydysimės žiauriu, brutaliu, traumuojančiu ir rezultatus žiaaaaaauriai smukdančiu Dirbtinio apvaisinimo būdu.
Ar gerai?
oje perspektyvos nekokios
aš asmeniškai iš savo pusės atakyt galiu, kad esu ne Lietuvoje,todėl mano reakcijos nebus
aš asmeniškai iš savo pusės atakyt galiu, kad esu ne Lietuvoje,todėl mano reakcijos nebus
QUOTE(Gabre* @ 2015 12 02, 20:45)
o kuom galetumeme padeti? kazkaip nemaciau birzelio menesio kreipimosi..? nors kazka lyg ir maciau, ar cia apie tai, kad viesai eiti, kalbeti apie savo bedas i televizijos laidas ir t.t.?
Paskaitykit viršuje esančią vaisingumo asociacijos temą
Gal ultrogestan kas turit atlikusio ?
Sveikutės merginos, esu ką tik po IVF ir man liko gonal vaistukų daugiau kaip 500 IU. Vaistai laikyti griežtai tik šaldytuve. Gal ką domina? Rašykit į až.
merginos, man kilo klausimas del pinigeliu! pati minu gydytoju kabinetus, jau stimuliacijas apturejau, 1 IUI, kol kas rezultatu nulis, norisi toliau viska testi, bet kiek visa tai kainuoja! paskaiciau kiek jus visko darotes ir man plaukai siausiasi is kur gauti tiek pinigeliu, is kur gauti po tuos 100 eur uz vizita ir po kelis 100 uz proceduras... zinau kvaila- bet negi cia visos tokias pajamas gauna, jog gali sau leisti malonuma po kelias IUI, po kelis IVF tureti....