Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

Temute atgijo thumbup.gif Sergam uz jus merginos smile.gif Laikysiu kumscius, kad viskas butu gerai tongue.gif
O man kazkaip keista ten. Kai deduosi progresterono zvakutes toks jausmas kad gimda pasedo ar gimdos kaklelis g.gif as deduosi su pirstu , nenaudoju aplikatoriaus, tai jauciu net gimda, taip dar pries 3 dienas tikrai nebuvo schmoll.gif Gal parasys merginos kurios po snaiguciu, ir naudojo progresterona pirmus 3 menesius ar ir jums taip buvo. Nes dar tik 6 ta sav. o taip man ten sutrumpejo ax.gif Gal supratot mane blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(burgunt @ 2015 11 30, 22:45)
Temute atgijo  thumbup.gif  Sergam uz jus merginos  smile.gif Laikysiu kumscius, kad viskas butu gerai  tongue.gif
O man kazkaip keista ten. Kai deduosi progresterono zvakutes toks jausmas kad gimda pasedo ar gimdos kaklelis  g.gif as deduosi su pirstu , nenaudoju aplikatoriaus, tai jauciu net gimda, taip dar pries 3 dienas tikrai nebuvo schmoll.gif Gal parasys merginos kurios po snaiguciu, ir naudojo progresterona pirmus 3 menesius ar ir jums taip buvo. Nes dar tik 6 ta sav. o taip man ten sutrumpejo  ax.gif Gal supratot mane  blush2.gif

taip taip, taip ir turi būt, jausmas kitoks ten pastojus mirksiukas.gif
kaklelis pasikeičia gi, aš naudojau progesteroną ir 3 mėn, tai man atrodo kad vienas iš pirminių požymių kad pajutau irgi kažkas ni to tai buvo besidedant prog. o vėliau tikrai pasijuto kitaip. nebereikėjo tiek giliai stumti, nes ir be aplikatoriaus
Atsakyti
Nuraminai mane Floria smile.gif as jau galvojau kad kazkas negerai
Atsakyti
QUOTE(burgunt @ 2015 11 30, 23:12)
Nuraminai mane Floria  smile.gif as jau galvojau kad kazkas negerai

viskas normalu, tik netikrink ten per daug, kiek nereikia. o kada eini į echo?
Atsakyti
Sveikos, tikrai kazkas stringa su AZ pastu...raso, kad mano pastas uzpildytas 0 proc., kai ten yra laisku...kazkokie sutrikimai pasto. Tai jei kam reikia vaistuku (Gonalio) tai tada rasikyte i pasta leninap@gmail.com . Vaistuku dar turiu. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos damos smile.gif Prisiduodu po vizito pas gydytoją: gleivinė trisluoksnė, abejose pusėse po 6 folikulus (10-12 dydžio). Toliau paskirtas puregonas ir nuo rytojaus orgalutran. Kas nusimano gal gali pakomentuoti dėl folikulų skaičiaus: 12 čia daug ar mažai? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(aukso_pieva @ 2015 12 01, 19:40)
Sveikos damos  smile.gif  Prisiduodu po vizito pas gydytoją: gleivinė trisluoksnė, abejose pusėse po 6 folikulus (10-12 dydžio). Toliau paskirtas puregonas ir nuo rytojaus orgalutran. Kas nusimano gal gali pakomentuoti dėl folikulų skaičiaus: 12 čia daug ar mažai?  blush2.gif

ką reiškia trisluoksnė tai nežinau, bet turbūt gerai 4u.gif
folikulų skaičius geras. dar paaugs gal kokie kur dabar mažiukai buvo. daug nereikia dėl hyper + geriau mažiau ,bet kokybiškesni tai manau čia tas geras skaičius, jei ir 10 išpunktuos bus labai gerai 4u.gif na, būna pas kitas ir po keliolika ar keliasdešimt, pas mane tokio atvejo nebuvo, kaip bebūtų reikia vieno stipruolio, na aišku, jei daugiau lieka, šaldyti galima.
man praeitu kartu tik 4 ar 5 išpunktavo dabar galvoju g.gif ir tik 2 liko iki įsodinimo, tai abu ir įsodino, na abu ir buvo prigiję...
šiuo kartu ir nebus daug, nes mano tik viena kiaušidė gerai "veikia" .. kitoj daug nebūna..na matysim. ryt einu iš ryto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(floria @ 2015 12 01, 10:17)
viskas normalu, tik netikrink ten per daug, kiek nereikia. o kada eini į echo?

turiu echo gruodzio 9 ta.
Pas mane per keturis kartus tik paskutini kart buvo 9 . Ir tai visus ispunktavo is vienos kiausides, kita buvo tuscia. o tris kartus po 7per abi kiausides. Tad manau kad 12 tai gerai thumbup.gif . Del gimdos sluoksniu nezinau, man visada sakydavo kad gera gleivine, o kokia gera tai neisivaizduoju g.gif
Lauksim ryt is taves ziniu Floria smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burgunt: 01 gruodžio 2015 - 22:50
Floria, minėjai, kad ryte pas gydytoją. Kaip sekėsi? :rolleyes:
Atsakyti
Jo, buvau šiandien pas gydytoją. Gleivinė gerai auga, pamiršau paklaust kiek mm bet sako stora ir gera,tai patikėjau.
dėl folių tai biškutuką neramu. vienoj pusėj 2 dideli, ir kaip jau per dideli šiai dienai nes ~ 18 mm berots sakė,tai baisu kad neperaugtų kiti du mažesni.
o kitoj pusėj tik 2, na toj kiaušidėj kur mažai funkcionuoja.. sad.gif ir mažesni,tai tie dar priaugt gali. laukiu skambučio sakė lygins su kraujo rezultatais ir spręs ką daryt. bet galvoju jei augins dar iki to, kol tie kiti tinkamo dydžio tai tie du tikrai peraugs, nebent su vaistais gali sustabdyt. g.gif dėl to ir sako kraujas parodys kaip tolygiai auga? nežinau ar taip supratau..
kažkaip nekaip nuteikė doh.gif nesuprantu kodėl tiek mažai folių pas mane sad.gif
Atsakyti
Floria, gal vaistus pakeite ? Ar dozes? O gal toks ciklas g.gif bet reik tuketis geriausio, gal tie mazieji pasivys iki reikiamo dydzio dydziuosius . Laikom kumsius stypriai suspaudia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(burgunt @ 2015 12 02, 15:51)
Floria, gal vaistus pakeite ? Ar dozes? O gal toks ciklas  g.gif bet reik tuketis geriausio, gal tie mazieji pasivys iki reikiamo dydzio dydziuosius . Laikom kumsius stypriai suspaudia  mirksiukas.gif

tik ką paskambino, sakė tęst toliau kaip ir dabar gonapeptyl + 150 menopour ir penktadienį vėl ateit. žiūrės kaip kiti paaugo.

šiaip pačiu pirmu kartu aš naudojau gonalį, bet su juo man labai greit užaugo ir buvo daugiau bet prastesnės kokybės. antru kartu pakeitė į menopour, tai ir sakė, kad su šituo daug folių nebus, na bet vistiek gali būt šiek tiek daugiau nei 2-3.. bet patys foliai tipo geresnės kokybės, na tai geriau taip.
Atsakyti