Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

QUOTE(burgunt @ 2015 11 27, 18:46)
Nu va merginos DPI 21 HCG 7530 As apsipatenkinus tongue.gif ..

begal dziugu uz tave thumbup.gif

del pleistro nieko negaliu pakomentuoti, nenaudojusi
Atsakyti
As dedu taska tyrimams, pirmadieni skambinsiu gydytojui ir bandysiu ji ikalbeti leisti pasiimti snaigutes be jokiu tyrimu... Vakar pasiskambinau del echografijos, pasiule gruodzio 7d., jokio pasirinkimo. O as ta diena turiu buti darbe, gyva ar mirusi... Nu, galvoju, kaip nors isverksiu ta valandike. Tada paskambino is laboratorijos, kur pridaviau krauja, pasakyti, kad kariotipo rezultatai bus ne gruodzio pradzioje, bet apie sausio 10-15d. blink.gif Tada supratau, kad as daugiau nieko nebenoriu... Nezinau, si syki kazkaip labai sunkiai tyrimais einasi, krauja kazkokios mutacijos paieskai priduoti ejau net 4x doh.gif
Tenkinsimes tuo, ka turime, ir lauksime anuku. Ir, aisku, paskutines snaigeles pasiimsime, kad nesaltu. Bet po to jau padesime riebu taska.
Atsakyti
QUOTE(Ausma26 @ 2015 11 28, 12:48)
As dedu taska tyrimams, pirmadieni skambinsiu gydytojui ir bandysiu ji ikalbeti leisti pasiimti snaigutes be jokiu tyrimu... Vakar pasiskambinau del echografijos, pasiule gruodzio 7d., jokio pasirinkimo. O as ta diena turiu buti darbe, gyva ar mirusi... Nu, galvoju, kaip nors isverksiu ta valandike. Tada paskambino is laboratorijos, kur pridaviau krauja, pasakyti, kad kariotipo rezultatai bus ne gruodzio pradzioje, bet apie sausio 10-15d.  blink.gif Tada supratau, kad as daugiau nieko nebenoriu... Nezinau, si syki kazkaip labai sunkiai tyrimais einasi, krauja kazkokios mutacijos paieskai priduoti ejau net 4x  doh.gif 
Tenkinsimes tuo, ka turime, ir lauksime anuku. Ir, aisku, paskutines snaigeles pasiimsime, kad nesaltu. Bet po to jau padesime riebu taska.

Pilnai suprantu tave, po 3 IVF as irgi galvojau dar karta pabandysiu ir viskas. Bet tas 4 kartas buvo sekmingiausias nors ir nustojo vystytis 5toje savaiteje su svieziu embrionu o snaigute saunuole thumbup.gif
Po persileidimo as irgi bandziau ieskot slieku savyje. Kodel 3 kartus net kibimo nebuvo, paskui kai pasiseke ....teko vel nusivilt. Vel bandziau tirtis. Bet paskui pasnekejau su mane gydancia daktare. Tipo taip buna , viskas cia normalu. Daug kam taip buna ir nereik ieskot slieku. doh.gif sako juk turi tris geros kokybes snaigutes . tipo ko cia stresuoju as blink.gif Bet kas to nepraejo tas nesupras .
Gryzus namo tada irgi buvau nusprendus, kad pasiimu snaigutes ir gana. Ir ka , nenuvyle musu snaigute , saunuole thumbup.gif

Ir nezinau gal kam pravers, bet cia skandinavijoje labai populeru per IVF naudot situos homeopatinius vaistus tipo padeda implantuotis. As galvojau kad tai nesamone. Bet pries 4 IVF nusipirkau, gal tai tik sutapimas g.gif http://www.helsehels...byklister50-ml/ tuos laselius geria ir su gresenciu.
Atsakyti
QUOTE(burgunt @ 2015 11 28, 17:42)
Pilnai suprantu tave, po 3 IVF as irgi galvojau dar karta pabandysiu ir viskas. Bet tas 4 kartas buvo sekmingiausias nors ir nustojo vystytis  5toje savaiteje su svieziu embrionu o snaigute saunuole  thumbup.gif 
Po persileidimo as irgi bandziau  ieskot slieku savyje. Kodel 3 kartus net kibimo nebuvo, paskui kai pasiseke ....teko vel nusivilt. Vel bandziau tirtis. Bet paskui pasnekejau su mane gydancia daktare. Tipo taip buna , viskas cia normalu. Daug kam taip buna ir nereik ieskot slieku.  doh.gif  sako juk turi tris geros kokybes snaigutes . tipo ko cia stresuoju as  blink.gif Bet kas to nepraejo tas nesupras .
Gryzus namo tada irgi buvau nusprendus, kad pasiimu snaigutes ir gana. Ir ka , nenuvyle musu snaigute , saunuole thumbup.gif

Ir nezinau gal kam pravers, bet cia skandinavijoje labai populeru per IVF naudot situos homeopatinius vaistus tipo padeda implantuotis. As galvojau kad tai nesamone. Bet pries 4 IVF nusipirkau, gal tai tik sutapimas  g.gif  http://www.helsehels...byklister50-ml/ tuos laselius geria ir su gresenciu.

o Lietuvoje aišku jų nėra pirkti? kaip galima būtų juos įsigyti? kaip ir kada juos vartoti? tik ivf'o metu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(spinsa @ 2015 11 28, 20:55)
o Lietuvoje aišku jų nėra pirkti? kaip galima būtų juos įsigyti? kaip ir kada juos vartoti? tik ivf'o metu?  g.gif

Ten raso kad padeda inplantuotis, paruosia gimda pries ivf ,ir kam gresentis persileidimas ar jau buvo, naudoti visa 1 trimestra. Tipo daug kliniku ji rekomenduoja. Cia yra daniskas. Man i Norvegija atsiunte o kaip i Lietuva tai nezinau. As pradejau naudot 2 dienas pries isodinima ir dar iki siol viena kart dienoje pasilasinu lasiuku smile.gif Seip jis nera pigus, tas buteliukas apie 32 eurus. uztenka gal men. As lasindavausi dvigubai smile.gif tai man greiciau baigesi, pradejau antra jau.
Atsakyti
QUOTE(burgunt @ 2015 11 28, 22:19)
Ten raso kad padeda inplantuotis,  paruosia gimda pries ivf ,ir kam gresentis persileidimas ar jau buvo, naudoti visa 1 trimestra. Tipo daug kliniku ji rekomenduoja. Cia yra daniskas. Man i Norvegija atsiunte o kaip i Lietuva tai nezinau. As pradejau naudot 2 dienas pries isodinima ir dar iki siol viena kart dienoje pasilasinu lasiuku  smile.gif Seip jis nera pigus,  tas buteliukas apie 32 eurus. uztenka gal men. As lasindavausi dvigubai  smile.gif tai man greiciau baigesi, pradejau antra jau.

tai suprantu kad ji galima po laseli profilaktiskai naudoti? kaip man jo gauti........ blush2.gif
Atsakyti
Burgund, aciu us tavo komentara 4u.gif Mane vyras visiskai palaiko ir supranta del sio sprendimo, tai svarbiausia, beliko savo profesoriu ikalbeti 3-ju snaiguciu transferiui be jokiu tyrimu (pas mus istatymas leidzia tik 2-i; ir tik isskirtiniais atvejais - 3is).

O tas vaistas koks nors "zholinis"? Gal galetum parasyti, kokia jo sudetis ar cheminis pavadinimas? Galvoju, gal pas mus(FR) ar Iherb koks nors atitikmuo yra g.gif
Atsakyti
Sudetis
Berberis vulgaris e fructibus D3
Urtica urens D3 biggrin.gif Nelabai zinau kaip isverst. Google isverte Sudėtis:
Paprastasis raugerškis E fructibus D3
Urtica urens D3. I Lietuva nesiuncia o i Prancuzija lygtais siuncia.
Spinsa, jeigu nori rimtai, tai galeciau as nupirkt ir tau bandyt persiust. smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos. Prisiduodu, kad nuo 11-27 prasidėjo ir mano IVF kelias. Stimuliuoti paskirtas Puregon (po 200 pirmas penkias dienas). Ryt einu pas gydytoją ir spres dėl tolimesnės stimuliacijos. Labai tikiuosi kad viskas bus gerai. Pirmas kartas, tad net nebežinau ko klausti gydytojos rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(aukso_pieva @ 2015 11 30, 15:01)
Sveikos merginos. Prisiduodu, kad nuo 11-27 prasidėjo ir mano IVF kelias. Stimuliuoti paskirtas Puregon (po 200 pirmas penkias dienas). Ryt einu pas gydytoją ir spres dėl tolimesnės stimuliacijos. Labai tikiuosi kad viskas bus gerai. Pirmas kartas, tad net nebežinau ko klausti gydytojos  rolleyes.gif

Saunu smile.gif jau greit Pupo tapsi bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos merginoas, as nesulaukiu menesiniu, o turiu gonalio likucius 2 peirstukus po 230 ir 235 IU, negu niekam nereikia, gal kas stimuliuojasi? atiduosiu labai labai labai pigiai tikrai, nes galioja iki 12.06, o jauciu kad taip ir nepradesiu stimuliacijos verysad.gif Rasikyte i AZ.
Atsakyti
QUOTE(burgunt @ 2015 11 26, 21:46)
Floria , pamenu tave  smile.gif as juk cia jau 3 metai , tik tavo istorijos nepamenu  doh.gif amzius ir stimuliacijos savo daro  blush2.gif
Jau atsiminiau, nenorejau judint zaisdeles. Atsiprasau  4u.gif
Bet mes juk stiprios ir sis kartas bus laimingas  smile.gif

nieko, būčiau ir pakartojus 4u.gif vistiek nuo to nepabėgsiu, tai mano praeitis ir niekada aš jos nepamiršiu, tik viskas prisimirš..
ir kas belieka, be proto tikiu ir noriu tikėt, kad šis kartas bus sėkmingas iki galo.

kas labiausiai neramina, jei embrionukai bus ne super kokybės... 2 tai nesiryšiu dėt doh.gif ir greičiausiai, kad ir pakeistume nuomonę, neleistų gyd. tai reikia vieno stirpuolio wub.gif ir sveiko ir gerai augančio.

QUOTE(Gegužinė @ 2015 11 27, 14:49)
Šiuo metu esu 4dpi... pojūčių visokių... bet vakar, jau išsigandau... na toks žvėriškas nervingumas.. (lyg dvigubas PMS būtų..)  doh.gif
aišku, nurašiau viską tom baisiom hormonų dozėm... bet nežinau... parašykit, kaip jums sekasi nuotaikas suvaldyt po įsodinimo?

neieškok tų pojūčių, nes prisigalvot galima daug ko. žinau, kad nėr lengva, ir pati turbūt ieškosiu, bet reikia kažkaip gyventi įprastai ir išlaukt tų dienų 4u.gif

QUOTE(burgunt @ 2015 11 27, 18:46)
Nu va merginos DPI 21 HCG 7530 As apsipatenkinus tongue.gif Bet....siandien ryte pamirsau pasikeist pleistra, tik po piet prisiminiau. Vis kas nors turi nuotaika sugadint doh.gif  gal nieko blogo neatsitiks  g.gif
liuks wub.gif

QUOTE(aukso_pieva @ 2015 11 30, 14:01)
Sveikos merginos. Prisiduodu, kad nuo 11-27 prasidėjo ir mano IVF kelias. Stimuliuoti paskirtas Puregon (po 200 pirmas penkias dienas). Ryt einu pas gydytoją ir spres dėl tolimesnės stimuliacijos. Labai tikiuosi kad viskas bus gerai. Pirmas kartas, tad net nebežinau ko klausti gydytojos  rolleyes.gif

sveika drinks_cheers.gif panašiai pradėjom.
aš laukiu trečiadienio, eisiu į echo, skaičiuos derlių ir gal jau daug maž bus aišku kada sekantys ir kada pickupas rolleyes.gif

Beje, man porą mergyčių į až rašė, kažkas nuo vakar su až yra, atrašau bet pati gaunu tas žinutes, tai kai susitvarkys, persiųsiu nieko dabar negaliu padaryt doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo floria: 30 lapkričio 2015 - 22:32