QUOTE(burgunt @ 2015 11 26, 21:46)
Floria , pamenu tave
as juk cia jau 3 metai , tik tavo istorijos nepamenu
amzius ir stimuliacijos savo daro
Jau atsiminiau, nenorejau judint zaisdeles. Atsiprasau
Bet mes juk stiprios ir sis kartas bus laimingas
nieko, būčiau ir pakartojus
vistiek nuo to nepabėgsiu, tai mano praeitis ir niekada aš jos nepamiršiu, tik viskas prisimirš..
ir kas belieka, be proto tikiu ir noriu tikėt, kad šis kartas bus sėkmingas iki galo.
kas labiausiai neramina, jei embrionukai bus ne super kokybės... 2 tai nesiryšiu dėt
ir greičiausiai, kad ir pakeistume nuomonę, neleistų gyd. tai reikia vieno stirpuolio
ir sveiko ir gerai augančio.
QUOTE(Gegužinė @ 2015 11 27, 14:49)
Šiuo metu esu 4dpi... pojūčių visokių... bet vakar, jau išsigandau... na toks žvėriškas nervingumas.. (lyg dvigubas PMS būtų..)
aišku, nurašiau viską tom baisiom hormonų dozėm... bet nežinau... parašykit, kaip jums sekasi nuotaikas suvaldyt po įsodinimo?
neieškok tų pojūčių, nes prisigalvot galima daug ko. žinau, kad nėr lengva, ir pati turbūt ieškosiu, bet reikia kažkaip gyventi įprastai ir išlaukt tų dienų
QUOTE(burgunt @ 2015 11 27, 18:46)
Nu va merginos DPI 21 HCG 7530 As apsipatenkinus
Bet....siandien ryte pamirsau pasikeist pleistra, tik po piet prisiminiau. Vis kas nors turi nuotaika sugadint
gal nieko blogo neatsitiks
liuks
QUOTE(aukso_pieva @ 2015 11 30, 14:01)
Sveikos merginos. Prisiduodu, kad nuo 11-27 prasidėjo ir mano IVF kelias. Stimuliuoti paskirtas Puregon (po 200 pirmas penkias dienas). Ryt einu pas gydytoją ir spres dėl tolimesnės stimuliacijos. Labai tikiuosi kad viskas bus gerai. Pirmas kartas, tad net nebežinau ko klausti gydytojos
sveika
panašiai pradėjom.
aš laukiu trečiadienio, eisiu į echo, skaičiuos derlių ir gal jau daug maž bus aišku kada sekantys ir kada pickupas
Beje, man porą mergyčių į až rašė, kažkas nuo vakar su až yra, atrašau bet pati gaunu tas žinutes, tai kai susitvarkys, persiųsiu nieko dabar negaliu padaryt