Sveikos merginos, Turiu Gonalio 2 svirkstukus (kuriuose liko 230 ir 235 UI Gonalio is 450 UI svirkstu doziu), laikau saldytuve, galioja atidaryti iki 12-06. Planuoju IVF, taciau kazkas po histero atsitiko ir nera menesiniu. jei as nestartuosiu, tai galesiu labai pigiai perleisti Gonali. Rasikyte i AŽ.
Pirmadieni buvo kraujukas priduotas 18 DPI HCG 2619. Siandien vel pridaviau , ziuresiu kiek paaugo
QUOTE(burgunt @ 2015 11 26, 19:24)
Pirmadieni buvo kraujukas priduotas 18 DPI HCG 2619. Siandien vel pridaviau , ziuresiu kiek paaugo
nesekiau tavo situacijos - ar ne du zirniukai?
Sveikos merginos
kas pamenat, kas ne, nesvarbu, bet vėl lendu į paviršių ir į šitą temutę, kad ir kaip nesinori iš vienos pusės, iš kitos - be proto...
visaip galvojau kad gal neberašysiu, ramiai bandysim, bet gi žinau kad norisi ir pačiai pasidalint, ir palaikymo noris ir palaikyt kitas,,,
jau kelios dienos pradėjau su gonapeptyl ir šiandien bazinėj echo buvau... viskas atrodo normaliai, tai pradedu menopur šiandien. kitą sav vėl į echo... žiūrėt kaip auga foliai. nu ir ką fingers crossed...
ir sveikinu visas pavykus
reikia tikėtis kad daugiau pozityvių istorijų bus.
kam šį kart nepavyko.. belieka palinkėt stirpybės ir tikėjimo, kaip bebūtų sunku.,
sutinku. man pastojus iš vis nebuvo simptomų tų tradicinių, nei krūtinė išsipūtus, nei pilvas, nei pykino (iš vis tik 3 kartus ir su wc bendravau I trimestre) dėl to ir streso buvo, kad gal nesivysto,gal dar kas... o plius buvo du, tai tikėjaus dvigubų simptomų, bet kiekvienos organizmas reaguoja skirtingai. ai, tiesa, vienintelis simptomas kas buvo nuo pat pradžių, tai užkietėję viduriai, ko niekada neturiu..... tai va,,
Papildyta:
pasidalink rezultatais
kas pamenat, kas ne, nesvarbu, bet vėl lendu į paviršių ir į šitą temutę, kad ir kaip nesinori iš vienos pusės, iš kitos - be proto...
visaip galvojau kad gal neberašysiu, ramiai bandysim, bet gi žinau kad norisi ir pačiai pasidalint, ir palaikymo noris ir palaikyt kitas,,,
jau kelios dienos pradėjau su gonapeptyl ir šiandien bazinėj echo buvau... viskas atrodo normaliai, tai pradedu menopur šiandien. kitą sav vėl į echo... žiūrėt kaip auga foliai. nu ir ką fingers crossed...
ir sveikinu visas pavykus
reikia tikėtis kad daugiau pozityvių istorijų bus.
kam šį kart nepavyko.. belieka palinkėt stirpybės ir tikėjimo, kaip bebūtų sunku.,
QUOTE(dobiliukas4lapis @ 2015 11 25, 23:32)
Ieskancioms simptomu - neieskokit, jie gali buti labai skirtingi.
sutinku. man pastojus iš vis nebuvo simptomų tų tradicinių, nei krūtinė išsipūtus, nei pilvas, nei pykino (iš vis tik 3 kartus ir su wc bendravau I trimestre) dėl to ir streso buvo, kad gal nesivysto,gal dar kas... o plius buvo du, tai tikėjaus dvigubų simptomų, bet kiekvienos organizmas reaguoja skirtingai. ai, tiesa, vienintelis simptomas kas buvo nuo pat pradžių, tai užkietėję viduriai, ko niekada neturiu..... tai va,,
Papildyta:
pasidalink rezultatais
QUOTE(dobiliukas4lapis @ 2015 11 26, 22:23)
nesekiau tavo situacijos - ar ne du zirniukai?
sodino viena snaigute :)Gal rytoj po piet gausiu siandieninius rezultatus.
Floria , pamenu tave as juk cia jau 3 metai , tik tavo istorijos nepamenu amzius ir stimuliacijos savo daro
Jau atsiminiau, nenorejau judint zaisdeles. Atsiprasau
Bet mes juk stiprios ir sis kartas bus laimingas
QUOTE(burgunt @ 2015 11 26, 21:46)
sodino viena snaigute :)Gal rytoj po piet gausiu siandieninius rezultatus.
Floria , pamenu tave as juk cia jau 3 metai , tik tavo istorijos nepamenu amzius ir stimuliacijos savo daro
ir as labai lauksiu tavo rezultatu, tikiu, kad viskas gerai
o as pamenu tave, burgunt pries 3 metus lankiausi cia, tik kitu vardu.
Wow, kokie gražūs būtinai pasidalink kitais, kai turėsi atsakymus
QUOTE(ailima @ 2015 11 25, 20:00)
Gal pavyko
deja.. jau ir nebebandysim daugiau. Suvokiu kiek daug jau turim, todėl dedu ginklus į šalį.
Sveikos merginos.
Aš pripuolamai paskaitau šią temą, bet vis kažkaip neįsilieju į bendrą srautą... Šiuo metu esu 4dpi... pojūčių visokių... bet vakar, jau išsigandau... na toks žvėriškas nervingumas.. (lyg dvigubas PMS būtų..)
aišku, nurašiau viską tom baisiom hormonų dozėm... bet nežinau... parašykit, kaip jums sekasi nuotaikas suvaldyt po įsodinimo?
Aš pripuolamai paskaitau šią temą, bet vis kažkaip neįsilieju į bendrą srautą... Šiuo metu esu 4dpi... pojūčių visokių... bet vakar, jau išsigandau... na toks žvėriškas nervingumas.. (lyg dvigubas PMS būtų..)
aišku, nurašiau viską tom baisiom hormonų dozėm... bet nežinau... parašykit, kaip jums sekasi nuotaikas suvaldyt po įsodinimo?
Nu va merginos DPI 21 HCG 7530 As apsipatenkinus Bet....siandien ryte pamirsau pasikeist pleistra, tik po piet prisiminiau. Vis kas nors turi nuotaika sugadint gal nieko blogo neatsitiks
QUOTE(burgunt @ 2015 11 27, 18:46)
Nu va merginos DPI 21 HCG 7530
kaip smagu!!! Saugok save ir spirgiuka, aukit dideli ir sveiki!!!!