Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

Laila 4u.gif Koki kartu bepriimtumete sprendima - linkiu, kad jis butu teisingiausiais. Pailsek, atsigauk, pasidovanok ka nors sau mielo, ir noras is naujo bandyti ir vel grish.

LaukiantiStebuklo, sveikinu. Ir aciu uz vilti, kad ir sioje temoje besilankancioms finalas gali buti sekmingas.
Atsakyti
jei kam reiktu, turiu nepradaryta Gonal 450 pakuote 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LaiLa25 @ 2015 11 19, 08:11)
..nereikėjo kartoti testo. Vakar vakare prasidėjo mmm.rudos kaip šokoladas...bet čia greičiau dėl to kad uzsibuvo jos ten ilgai....viskas baigta..
Ačiū jums už palaikymą... Turbūt paliksiu viską kuriam laikui.. Kad apsistovetu.. Nurimtu..
Po to bandysiu su MB dar kalbėtis.. Gal dar persigalvos...į jei ne... Teks susitaikyti ir gyvent.. Sėkmės jums auginant pilvukus,  ir kurios tik dar pradės,  linkiu jums didelės sėkmės.

laila,niekada nenustok tiketi!!:* as tikiu jog viskas bus anksciau ar veliau gerai!!! Tu ir taip saunuole kad vis pakyli ir zengi i prieki!!!
Atsakyti
Labas vakarėlis, na stai ir atėjo tas ilgai lauktas metas, pagaliau startuoju su snaigutem wub.gif turim viena stipria ir viena silpnesne ir dabar iškilo klausimas ar su šaldytom vienoda tikimybe pastot ar gerokai mažesne? dariausi viena IVF ir jis buvo sėkmingas na ir dabar praėjus dviems metams norim pasiimti ir snaigutes.. Taigi noriu sodinti abi, kazkaip nelabai tikiu, kad ta silpnesnė prigis na bet gydytojas perspejo, kad 10proc. tikimybe dvynukams visgi yra smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stressa: 20 lapkričio 2015 - 00:45
Gal kam reikia turkiško Progestasn (leidžiamas progesteronas), perleidžiu su virusiuku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Stressa @ 2015 11 20, 00:44)
Labas vakarėlis, na stai ir atėjo tas ilgai lauktas metas, pagaliau startuoju su snaigutem  wub.gif turim viena stipria ir viena silpnesne ir dabar iškilo klausimas ar su šaldytom vienoda tikimybe pastot ar gerokai mažesne? dariausi viena IVF ir jis buvo sėkmingas na ir dabar praėjus dviems metams norim pasiimti ir snaigutes.. Taigi noriu sodinti abi, kazkaip nelabai tikiu, kad ta silpnesnė prigis na bet gydytojas perspejo, kad 10proc. tikimybe dvynukams visgi yra smile.gif

Mano gydytojas sako, kad sansai vienodi tiek su sv., tiek su saldytais. Bet man pavyko 1-as IVFas, o 3 bandymai su snaigutemis - ne. Dabar darausi iv.tyrimus ir bandome surasti nesekmiu priezasti. Liko dar viena snaiguciu porcija, tai nekantrauju pradeti paskutini bandyma. Tik tyrimu daug, jie ilgi, daromi tam tikromis ciko dienomis, tai anksciau sausio tikrai nepavyks startuoti.
Tiesa, as padariau 4m. pertrauka, gali buti, kad mano nesekmes su tuo susijusio (pasikeite organizmo hormoninis fonas ir pan.). Deja, is turimu tyrimu rezultatu jokiu blogybiu izvelgti negalima, o AMH mano manymu labai aukstas, kaip mano amziuj. Bet dar liko dalis nepadaryta.
Atsakyti
QUOTE(Stressa @ 2015 11 20, 02:44)
Labas vakarėlis, na stai ir atėjo tas ilgai lauktas metas, pagaliau startuoju su snaigutem  wub.gif turim viena stipria ir viena silpnesne ir dabar iškilo klausimas ar su šaldytom vienoda tikimybe pastot ar gerokai mažesne? dariausi viena IVF ir jis buvo sėkmingas na ir dabar praėjus dviems metams norim pasiimti ir snaigutes.. Taigi noriu sodinti abi, kazkaip nelabai tikiu, kad ta silpnesnė prigis na bet gydytojas perspejo, kad 10proc. tikimybe dvynukams visgi yra smile.gif

kaip bebūtų gaila, su snaigiukais tikimybė labai maža ir nedžiuginanti, aš du ivf turėjau su jais -ir nieko. dabar tikriausiai visai nezaisciau daugiau.
Atsakyti
QUOTE(spinsa @ 2015 11 22, 10:49)
kaip bebūtų gaila, su snaigiukais tikimybė labai maža ir nedžiuginanti, aš du ivf turėjau su jais -ir nieko. dabar tikriausiai visai nezaisciau daugiau.

negalima taip sneket , as paskutini kart irgi taip galvojau . Bet buvau neteisi, pries savaite pamaciau dvi juosteles ant testo thumbup.gif tikiuosi , kad viskas bus gerai ir maziukas nepabegs

Atsakyti
QUOTE(burgunt @ 2015 11 22, 13:31)
negalima taip sneket  , as paskutini kart irgi taip galvojau . Bet buvau neteisi, pries savaite pamaciau dvi juosteles ant testo  thumbup.gif tikiuosi , kad viskas bus gerai ir maziukas nepabegs

stebuklų visada būna! laimingo nėštumo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(spinsa @ 2015 11 22, 16:08)
stebuklų visada būna! laimingo nėštumo  4u.gif

Aciu, bet labai bijau kad gali pabegti, nes paskutini kart 7 sav pabego verysad.gif Dar viskas labai trapu smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos. Turiu klausimą - tikiuosi padėsite 4u.gif
Pagal planą IVF turėjom startuoti nuo 11-26 (naujo ciklo pradžia). Tačiau šiandien pradėjo tepti. Visai nedaug ir man paprastai visada prieš mmm bent kelias dienas teplioja. Dabar galvoju ar pulti ryt pas gydytoją, ar ramiai palaukti trečiadienio, kuomet ir prasidės normalios mmm? Bijau praleisti ciklą, kai viskas jau suplanuota doh.gif
Atsakyti
QUOTE(aukso_pieva @ 2015 11 22, 20:32)
Sveikos merginos. Turiu klausimą - tikiuosi padėsite  4u.gif
Pagal planą IVF turėjom startuoti nuo 11-26 (naujo ciklo pradžia). Tačiau šiandien pradėjo tepti. Visai nedaug ir man paprastai visada prieš mmm bent kelias dienas teplioja. Dabar galvoju ar pulti ryt pas gydytoją, ar ramiai palaukti trečiadienio, kuomet ir prasidės normalios mmm? Bijau praleisti ciklą, kai viskas jau suplanuota  doh.gif

gali pasiskambint daktarei ir paklaust, o seip juk rasai kad pastoviai taip pas tave, toks tepliojimas pries mmm.
Atsakyti