Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

QUOTE(joorgita @ 2015 11 18, 07:57)
Sveeikinimai dideliausi. nestuke.gif .O kurioje klinikoje ir pas kokį gydytoja dareisi?Ir kelintas kartas?

Pirmas kartas ir sekmingas;)tikiuosi taip sekmingai ir toliau augsim:) o dariausi Northway klinikoje pas R.Ziobaka. Ps tik geriausi atsiliepimai apie si gydytoja.
Papildyta:
QUOTE(LaiLa25 @ 2015 11 18, 07:04)
Labas rytas, 
Aš šiandien ankstyva,  nes spirgejau išbandyti testą...
Tik deja,  džiaugtis neturiu kuo,  testas neigiamas ir vėl.
4 kartas nesekmingas...
Bet galiu už tai pasidžiaugti jūsų rezultatais,  ir palinkėti jums didžiausios sėkmės!  4u.gif
O aš šiam skyrelyje (arba reikės žiūrėt ir gal persikelti į turkų temute)  pasiliksiu dar kažkuriam laikui....

laila brangioji!nenuleisk dar ranku!!!tu ir taip saunuole kad eini ir zengi i prieki vis su tikejimu!nepamirsk musu ir dar pabuk!!!
Atsakyti
Labas rytas, 
4 kartas nesekmingas...
Bet galiu už tai pasidžiaugti jūsų rezultatais,  ir palinkėti jums didžiausios sėkmės!  4u.gif
O aš šiam skyrelyje (arba reikės žiūrėt ir gal persikelti į turkų temute)  pasiliksiu dar kažkuriam laikui....

Pasidaryk geriau Hcg, ne visada testai teisybe rodo. As jais netikėjau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingbri @ 2015 11 18, 12:16)
Pasidaryk geriau Hcg, ne visada testai teisybe rodo. As jais netikėjau  mirksiukas.gif

Ačiū už palaikymą mergaitės, nepabėgu niekur, būsiu, skaitysiu, stebėsiu kaip jums sekasi.
Ingbri pas mane kraujo tyrimų nedaro..deja..lieka pasitikėti testu.. O jau ir 15dpi.. Dėjo blastute, tikrai turėtų kažką rodyti... Tik deja, ne mano šitas kartas...
Bet gal dar bus kitas, ir gal jis bus sekmingas.
O jūs laikykite savo stebuklus stipriai stipriai, nepraleiskite jų wink.gif
Ką gi, bandysim eiti toliau...
Atsakyti
Labas rytas, 
4 kartas nesekmingas...

Labai užjaučiu.... verysad.gif Labai skaudu ir liūdna....

Tu gal gali nusipirkti dar kelis testukus, gal tas koks blogas buvo? Tik nutraukt visus crinonus, nes neleidžia ateiti mmm...

Na penkto karto aš nuoširdžiai nepatariu darytis Lt. Ar tu ne Lietuvoje?
Atsakyti
QUOTE(Nuojauta @ 2015 11 18, 14:50)
Labai užjaučiu....  verysad.gif  Labai skaudu ir liūdna....

Tu gal gali nusipirkti dar kelis testukus, gal tas koks blogas buvo? Tik nutraukt visus crinonus, nes neleidžia ateiti mmm...

Na penkto karto aš nuoširdžiai nepatariu darytis Lt. Ar tu ne Lietuvoje?

Nieko, nuverksiu posma kita,. Praeis laiko ir Susitaikysiu..
Nemanau kad blogas testas.. 15dpi, jokių požymių visiškai... Crinono nesidejau jau ryte. Nutrauksiu viską. Lauksiu mmm...
Aš ne Lt, Švedijoje.. Bet čia tikrai nenoriu daugiau bandyt.. Bandau analizuoti viską ką čia darė, kaip darė, ieškau už ko užsikabinti..
Sakykit, ar dėl hiperstimuliacijos gali ispunktuoti blogos kokybės kiausialastes? bandysiu ieškoti info apie tai... Nes jei taip...tada nieko nuostabaus kad nesigavo su saldytais. O kad ir pirmas bandymas su šviežiais, kada dėjo, sakė kad matė skysčių pilve, bet vis tiek dėjo.. Vaikščiojau kaip balionas, gerai kad blogiau nepasidare ir neatsiguliau į ligoninę.... QTai turbūt tas kartas buvo man iš kart pasmerktas nepasisekti... Esu sugniuzdyta... Nežinau kaip bus... Ir ar dar bandysiu... Reikia MB palaikymo, kurio neturiu... Kaltina mane, kad esu pesimiste ir jau iš anksto buvau nusistacius kad nepasiseks...
Skaudu... Suprantu, jam ir nelengva... Gal čia tik tokia reakcija po visko... Nzn... Reik kad nusistovetu viskas... O po to žiūrėsim...
Atsakyti
Merginos, SVEIKINIMAI DIDZIAUSI!!! pagaliau sioje temuteje sulaukeme geru naujienu smile.gif tik Jus niekur nedinkit is sios temos, tikrai smalsu kaip jums sekasi ax.gif

QUOTE(LaiLa25 @ 2015 11 18, 10:04)
Ačiū už palaikymą mergaitės,  nepabėgu niekur,  būsiu,  skaitysiu,  stebėsiu kaip jums sekasi.
Ingbri pas mane kraujo tyrimų nedaro..deja..lieka pasitikėti testu.. O jau ir 15dpi.. Dėjo blastute,  tikrai turėtų kažką rodyti... Tik deja,  ne mano šitas kartas...
Bet gal dar bus kitas,  ir gal jis bus sekmingas.
O jūs laikykite savo stebuklus stipriai stipriai,  nepraleiskite jų wink.gif
Ką gi,  bandysim eiti toliau...

Tikrai labai gaila... bet galvas aukstyn ir didziausios sekmes ateityje 4u.gif Svarbu bandyti ir bandyti, jei tik galimybes leidzia, ir tikrai turi pasisekti. Jeigu planuoji i Turkija, ar nebaisu vykti? Dabar ten nelabai saugu. As vis pagalvoju, kad jeigu si karta mums vel nepasiseks, vaziuosim i Turkija, bet taip baugu...
Papildyta:
LaiLa, tikrai tu del nieko nekalta, o tavajam tik sunku, vyrai irgi pergyvena, kaip ir mes, tik jie nemoka isreiksti savo emociju, tikrai nenuleisk ranku

Del hyper gali buti neidealios kiausialastes. Man pirma karta buvo hyper, tikrai jauciausi labai blogai, pradejo vandenys kauptis, nebegalejau net normaliai vaikscioti, labai galva svaigo, negalejau viena paeiti, labai pilva skaudejo, nemigo naktys... tai, kaip tvirtino gydytojai, neitakoja kodel kiausinelis neisitvirtino, bet del kokybes tai gali paveikti. kaip man veliau aiskino bent dvieji gydytojai, kad jeigu maziau kiausialasciu, didesne tikimybe, kad jos bus kokybiskesnes.
Bet per paskutine procedura, del per mazos vaistu dozes, net nebuvo ko apvaisinti, buvo 3 ir visos netinkamos sad.gif tuo metu galvojau, kad geriau butu hyper nei tokia situacija
Atsakyti
QUOTE(LaiLa25 @ 2015 11 18, 15:06)
Nieko,  nuverksiu posma kita,. Praeis laiko ir Susitaikysiu..
Nemanau kad blogas testas.. 15dpi,  jokių požymių visiškai... Crinono nesidejau jau ryte. Nutrauksiu viską. Lauksiu mmm...
Aš ne Lt,  Švedijoje.. Bet čia tikrai nenoriu daugiau bandyt.. Bandau analizuoti viską ką čia darė,  kaip darė,  ieškau už ko užsikabinti..
Sakykit, ar dėl hiperstimuliacijos gali ispunktuoti blogos kokybės kiausialastes?  bandysiu ieškoti info apie tai... Nes jei taip...tada nieko nuostabaus kad nesigavo su saldytais. O kad ir pirmas bandymas su šviežiais, kada dėjo, sakė kad matė skysčių pilve,  bet vis tiek dėjo.. Vaikščiojau kaip balionas,  gerai kad blogiau nepasidare ir neatsiguliau į ligoninę.... QTai turbūt tas kartas buvo man iš kart pasmerktas nepasisekti... Esu sugniuzdyta... Nežinau kaip bus... Ir ar dar bandysiu... Reikia MB palaikymo,  kurio neturiu... Kaltina mane,  kad esu pesimiste ir jau iš anksto buvau nusistacius kad nepasiseks...
Skaudu... Suprantu,  jam ir nelengva... Gal čia tik tokia reakcija po visko... Nzn... Reik kad nusistovetu viskas... O po to žiūrėsim...

Žinok, dėl hyper sakoma, kad gali būti, jog bus labai blogos kokybės kiaušialąstės. Bet man paskutinį kartą varė po 225 Gonalio, tad suprask jau stimuliavo tai stimuliavo. Ir ką, iš 12 kiaušialąsčių apsivaisino 9, o 8 embrionai gyveno net iki 4 paros (ko, manau, nebūtų su blogom kiaušialąstėm), o 5 parą tebedalinosi 5. Tad čia didelis klausimas dėl tos hyper. O pačiam nėštumui hyper neturi reikšmės.

Tu čia ne prie ko ir vyras turėtų suprasti. Prie ko čia nusiteikimas, jei yra kažkokios priežastys kodėl lelius nesikabina, tai čia gali nusiteikinėti kiek tik nori... Manau, jum reiktų pasidaryti išsamesnius tyrimus, gal net peržiūrėti genetiką (nežinau, gal kariotipą, kokių ten dar yra). Ar tikrai neturi antifosfolipidinio? Blogai, kad nepradėjai darytis testo anksti, nes gal bandė kabintis.... Aišku, geriausiai parodytų HCG tyrimas.

Pasiskaitinėk Turkaičių temutę, ten daug info yra ir pasilygink ar visus tau tyrimus tau atliko.
Atsakyti
Pasidaryk dar vieną testą.Būna gi visko ir stebuklų.
O dėl hiper stimuliacijos-tai daugiausia būna su PKS.O kiaušialasčių kokybė nuo to
nepriklauso.man taip aiškino Turkai.Man nebuvo nei hiper.Gleivinė buvo gera,net vaistukų nedavė-o rezultatas 0.Bastutė buvo l.gera ir kabinosi,bet vistiek nulis.
Labai tave užjaučiu ir suprantu,nes man dar tik trys savaitės po nesekmės
Reikia laikytis.Stiprybės stiprybės.O kokios problemos pas jus?
Atsakyti
QUOTE(Pupanr2 @ 2015 11 18, 15:18)
Merginos, SVEIKINIMAI DIDZIAUSI!!! pagaliau sioje temuteje sulaukeme geru naujienu smile.gif tik Jus niekur nedinkit is sios temos, tikrai smalsu kaip jums sekasi  ax.gif
Tikrai labai gaila... bet galvas aukstyn ir didziausios sekmes ateityje  4u.gif Svarbu bandyti ir bandyti,  jei tik galimybes leidzia, ir tikrai turi pasisekti. Jeigu planuoji i Turkija, ar nebaisu vykti? Dabar ten nelabai saugu. As vis pagalvoju, kad jeigu si karta mums vel nepasiseks, vaziuosim i Turkija, bet taip baugu...
Papildyta:
LaiLa, tikrai tu del nieko nekalta, o tavajam tik sunku, vyrai irgi pergyvena, kaip ir mes, tik jie nemoka isreiksti savo emociju, tikrai nenuleisk ranku

Nors žinutė skirta ne man, bet papasakosiu. Prieš skrendant į TR aš net verkiau oro uoste, vyras negalėjo nuraminti, nes žiauriai žiauriai bijojau visų tų teroro aktų ir t.t. Bet viskas baigėsi gerai, o pačiam Stambule visai nesijautė, kad kažkas blogo vyksta, labai labai patiko. Kita vertus, jei reiktų skrįsti šiom dienom, tai jaučiu neišdrįsčiau.

Bet mano nuomonė, jog tarp IVF reikia padaryti didelį laiko tarpą, leisti organizmui pailsėti, atsigauti, pavalgyti vitaminų (geriausiai daržovių ir vaisių forma). Tai per tą laiką gal situacija ir pasikeistų smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nuojauta: 18 lapkričio 2015 - 14:40
QUOTE(Nuojauta @ 2015 11 18, 12:39)
Nors žinutė skirta ne man, bet papasakosiu. Prieš skrendant į TR aš net verkiau oro uoste, vyras negalėjo nuraminti, nes žiauriai žiauriai bijojau visų tų teroro aktų ir t.t. Bet viskas baigėsi gerai, o pačiam Stambule visai nesijautė, kad kažkas blogo vyksta, labai labai patiko. Kita vertus, jei reiktų skrįsti šiom dienom, tai jaučiu neišdrįsčiau.

Bet mano nuomonė, jog tarp IVF reikia padaryti didelį laiko tarpą, leisti organizmui pailsėti, atsigauti, pavalgyti vitaminų (geriausiai daržovių ir vaisių forma). Tai per tą laiką gal situacija ir pasikeistų smile.gif

Labai aciu uz pasidalinta patirti. Dabar ilsinu organizma, net nuo migrenos vaistuku stengiuos nevartoti, vaisiai, multivitaminai, tik tokiu kaip traskuciu sunku atsisakyti ax.gif

Labai tikiuosi, kad nereikes Turkijos ir papildomo streso, ir linkiu visom cia esanciom nestuke.gif
Atsakyti
atsiprašau, jei kartojuosi, pasirašykim peticiją dėl vaisingumo gydymo!
http://www.peticijos...1867/pasirasyti
Atsakyti
..nereikėjo kartoti testo. Vakar vakare prasidėjo mmm.rudos kaip šokoladas...bet čia greičiau dėl to kad uzsibuvo jos ten ilgai....viskas baigta..
Ačiū jums už palaikymą... Turbūt paliksiu viską kuriam laikui.. Kad apsistovetu.. Nurimtu..
Po to bandysiu su MB dar kalbėtis.. Gal dar persigalvos...į jei ne... Teks susitaikyti ir gyvent.. Sėkmės jums auginant pilvukus, ir kurios tik dar pradės, linkiu jums didelės sėkmės.
Atsakyti