Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

ooo dvyguba laime bigsmile.gif nestuke.gif
Atsakyti
as vakar vakare 11 dpi ir šiandiena su testukais pažaidžiau. Tai abu teigiami. gaila negaliu kraujuko priduot, čia tik testai. Po paskutinio karto kažkaip bijau, kad vėl nesivystis arba mmm pareis doh.gif
Baimiu pilnos kelnes doh.gif
Atsakyti
QUOTE(burgunt @ 2015 11 17, 21:34)
as vakar vakare 11 dpi ir šiandiena su testukais pažaidžiau. Tai abu teigiami. gaila negaliu kraujuko priduot, čia tik testai. Po paskutinio karto kažkaip bijau, kad vėl nesivystis arba mmm pareis  doh.gif
Baimiu pilnos kelnes  doh.gif

Na super jūs merginos!
Manau ir tave galima tyliai sveikinti ir laikyti kumščius kad viskas gerai sektųsi toliau!!
O aš dar laukiu... Ketvirtadienio.... Bet gal jau ryt pagadinti testą... Juk ta viena diena nieko nepakeis, ar ne?
Atsakyti
QUOTE(LaiLa25 @ 2015 11 17, 20:36)
Na super jūs merginos! 
Manau ir tave galima tyliai sveikinti ir laikyti kumščius kad viskas gerai sektųsi toliau!!
O aš dar laukiu... Ketvirtadienio.... Bet gal jau ryt pagadinti testą... Juk ta viena diena nieko nepakeis,  ar ne?

as buciau jau seniai pasitikrinus :mirksiukas : neiskesciau biggrin.gif gal po tiek kartu jau salciau reaguoju i nesekmes.
Tik vakar ciut neapsiverkiau tualete testa pamacius doh.gif
Atsakyti
Gerai, ryt ir aš pasidarysiu, kaip bus taip, viena diena nepakeis nieko juk..
Vakar, šiandie visai pilvo nejauciu... Jokio maudimo, jokio skausmo.. Man jau kaip ir 14dpi, ryt jau 15dpi tikrai rodys jei kas yra... Duok Dieve, kad ir aš galėčiau prie jūsų prisijungti ir džiaugtis kartu.
Atsakyti
Sveikos merginos. Gal kas turi parduoti utrogestan? Lauksiu atsakymo i az
Atsakyti
QUOTE(burgunt @ 2015 11 17, 19:34)
as vakar vakare 11 dpi ir šiandiena su testukais pažaidžiau. Tai abu teigiami. gaila negaliu kraujuko priduot, čia tik testai. Po paskutinio karto kažkaip bijau, kad vėl nesivystis arba mmm pareis  doh.gif

Oooo, Burgunt, tyliai džiaugiuosi už tave thumbup.gif !!!Pasistenk baimes ir visas blogas mintis vyt tolyn wub.gif
O pirmą sykį man rodos tu darei hcg pas save ar tik į LT grįžus?
Laukianti stebuklo, sveikinimai thumbup.gif
Auginkit abi savo zirniukus stiprius ir didelius wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Januari: 17 lapkričio 2015 - 20:53
QUOTE(Januari @ 2015 11 17, 21:53)
Oooo, Burgunt, tyliai džiaugiuosi už tave  thumbup.gif !!!Pasistenk baimes ir visas blogas mintis vyt tolyn  wub.gif 
O pirmą sykį man rodos tu darei hcg pas save ar tik į LT grįžus?
Laukianti stebuklo,  sveikinimai  thumbup.gif 
Auginkit abi savo zirniukus stiprius ir didelius  wub.gif

praita kart dariau pas save, man labai skaudejo nugara tai greit papuoliau pas daktara tai prie to pacio gavau ir krauja pasitikrint. nes testas rode vaiduokliuka o sirgau mmm tai nusiunte patikrint. o paskui as atostogavau Lietuvoje ir vis tikrindavau HCG. tai ir suzinojau kad nustojo augt HCG 5 sav, o 7 sav persileidau..

Cia jie skaito del tokiu smulkmenu neverta demesio kreipt. jeigu blogai auga HCG nieko padet negales, o organizmas pats isivalys. reikia laukt 12 sav, va tada jie jau skaito kaip nestuma.

ACIU JANUARI uz vaistukus, si karta dar papildomai leidausi po truputi, bet viena dezute pasilikau ant zet rolleyes.gif

Papildyta:
QUOTE(LaiLa25 @ 2015 11 17, 21:15)
Gerai,  ryt ir aš pasidarysiu,  kaip bus taip,  viena diena nepakeis nieko juk..
Vakar,  šiandie visai pilvo nejauciu... Jokio maudimo,  jokio skausmo.. Man jau kaip ir 14dpi, ryt jau 15dpi tikrai rodys jei kas yra... Duok Dieve,  kad ir aš galėčiau prie jūsų prisijungti ir džiaugtis kartu.

Ryt sirgsim uz tave 4u.gif viskas bus gerai 4u.gif

nuo pacio ryto sedesim ant palaikymo suoliuko gathering.gif
Atsakyti
QUOTE(burgunt @ 2015 11 17, 20:34)

Oo o sveikinimai dideliausi! Ar greit testuke isryskejo 2juostele?smile.gif) sveikinu!!!
Papildyta:
QUOTE(burgunt @ 2015 11 17, 22:09)
praita kart dariau pas save, man labai skaudejo nugara tai greit papuoliau pas daktara tai prie to pacio gavau ir krauja pasitikrint. nes testas rode vaiduokliuka o sirgau mmm tai nusiunte patikrint. o paskui as atostogavau Lietuvoje ir vis tikrindavau HCG. tai ir suzinojau kad nustojo augt HCG 5 sav, o 7 sav persileidau..

Cia jie skaito del tokiu smulkmenu neverta demesio kreipt. jeigu blogai auga HCG nieko padet negales, o organizmas pats isivalys. reikia laukt 12 sav, va tada jie jau skaito kaip nestuma.

ACIU JANUARI uz vaistukus, si karta dar papildomai leidausi po truputi, bet viena dezute pasilikau ant zet  rolleyes.gif

Papildyta:

Ryt sirgsim uz tave 4u.gif viskas bus gerai 4u.gif

nuo pacio ryto sedesim ant palaikymo suoliuko  gathering.gif

Ir as laikysiu kumstukus!:*viskas bus gerai!!!
Atsakyti
Labas rytas,
Aš šiandien ankstyva, nes spirgejau išbandyti testą...
Tik deja, džiaugtis neturiu kuo, testas neigiamas ir vėl.
4 kartas nesekmingas...
Bet galiu už tai pasidžiaugti jūsų rezultatais, ir palinkėti jums didžiausios sėkmės! 4u.gif
O aš šiam skyrelyje (arba reikės žiūrėt ir gal persikelti į turkų temute) pasiliksiu dar kažkuriam laikui....
Atsakyti
QUOTE(Laukianti_stebuklo @ 2015 11 17, 13:13)
Laba diena Mielosios!tai vat norejau prasinesti,jog paskambino gydytojas ir patvirtino kad siandienai kraujo tyrimo norma apie 340,tiksliai nebepamenu is to jaudulio. Manyje gyvena 2 zirniukai. Zinokit dar negaliu patiketi,tikiuosi taip ir toliau augsim:)

laila,laikysiu kumstukus uz tave!!!noriu uzkresti ir tave!!!! nestuke.gif

Sveeikinimai dideliausi. nestuke.gif .O kurioje klinikoje ir pas kokį gydytoja dareisi?Ir kelintas kartas?
Atsakyti
QUOTE(LaiLa25 @ 2015 11 18, 07:04)
Labas rytas, 
Aš šiandien ankstyva,  nes spirgejau išbandyti testą...
Tik deja,  džiaugtis neturiu kuo,  testas neigiamas ir vėl.
4 kartas nesekmingas...
Bet galiu už tai pasidžiaugti jūsų rezultatais,  ir palinkėti jums didžiausios sėkmės!  4u.gif
O aš šiam skyrelyje (arba reikės žiūrėt ir gal persikelti į turkų temute)  pasiliksiu dar kažkuriam laikui....

Oi mieloji, uzjauciu group.gif console.gif As zinau ta jausma. Laikykis mieloji. Nenuleisk ranku, ne dabar bet veliau pagausi ta laime uz ausu. Nepamirsk musu.
Atsakyti