QUOTE(Laukianti_stebuklo @ 2015 11 15, 20:34)
Na tikiuosi jog man ir tau pozymiai tik teigiami! Kaip tu sakai nebe daug liko! laikykimes!! As irgi nesidarau testo anksciau laiko,gali ir neparodyti o ir nusivilti anksciau laiko nesinori. Zinok siandien bega tai ohoho,tai tikiuos kad cia gerai,bet ir pilvuka paskaudena vis,ir pastebejimas jog kankina viduriu uzkietejimas.O kaip tau?
Aš manau kad tyliai galiu tave sveikint, vidurių užkietėjimas vienas iš požymių!!
Super, tau labai gerai sekas!
Man del vidurių kitas reikalas, turiu bėdų su pilvu kitų, tai negaliu pasitikėti jo pozymiais. Nors jie ir kitokie visai nei anksčiau.. Bet negaliu pasitikėti.. O man žiauriai šiandien nugarą pradėjo skaudėti, bet turbūt dėl to kad per daug išeiginių, ir pradėjo skaudėti jau nuo gulejimo ir sėdėjimo.. Ir dar, vakar stipriai skaudėjo šoną, ir naktį vos prabusdavau jaučiau skausmą, grynai kad mmm parsivelka atrodo... Db šiek tiek geriau.. Bet dar jaučiu... Tikiuosi neparsivilks tos nelabosios...
Ką gi. Laikysimės iki galo! O ketvirtadienį turėsim atsakymus! Super, mes šaunuolės!