Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

QUOTE(Laukianti_stebuklo @ 2015 11 15, 20:34)
Na tikiuosi jog man ir tau pozymiai tik teigiami! Kaip tu sakai nebe daug liko!:) laikykimes!! As irgi nesidarau testo anksciau laiko,gali ir neparodyti o ir nusivilti anksciau laiko nesinori. Zinok siandien bega tai ohoho,tai tikiuos kad cia gerai,bet ir pilvuka paskaudena vis,ir pastebejimas jog kankina viduriu uzkietejimas.O kaip tau?

Aš manau kad tyliai galiu tave sveikint, vidurių užkietėjimas vienas iš požymių!!
Super, tau labai gerai sekas!
Man del vidurių kitas reikalas, turiu bėdų su pilvu kitų, tai negaliu pasitikėti jo pozymiais. Nors jie ir kitokie visai nei anksčiau.. Bet negaliu pasitikėti.. O man žiauriai šiandien nugarą pradėjo skaudėti, bet turbūt dėl to kad per daug išeiginių, ir pradėjo skaudėti jau nuo gulejimo ir sėdėjimo.. Ir dar, vakar stipriai skaudėjo šoną, ir naktį vos prabusdavau jaučiau skausmą, grynai kad mmm parsivelka atrodo... Db šiek tiek geriau.. Bet dar jaučiu... Tikiuosi neparsivilks tos nelabosios...
Ką gi. Laikysimės iki galo! O ketvirtadienį turėsim atsakymus! Super, mes šaunuolės!
Atsakyti
QUOTE(LaiLa25 @ 2015 11 16, 13:43)
Aš manau kad tyliai galiu tave sveikint,  vidurių užkietėjimas vienas iš požymių!!
Super,  tau labai gerai sekas! 
Man del vidurių kitas reikalas,  turiu bėdų su pilvu kitų,  tai negaliu pasitikėti jo pozymiais. Nors jie ir kitokie visai nei anksčiau.. Bet negaliu pasitikėti.. O man žiauriai šiandien nugarą pradėjo skaudėti,  bet turbūt dėl to kad per daug išeiginių, ir pradėjo skaudėti jau nuo gulejimo ir sėdėjimo.. Ir dar, vakar stipriai skaudėjo šoną,  ir naktį vos prabusdavau jaučiau skausmą,  grynai kad mmm parsivelka atrodo... Db šiek tiek geriau.. Bet dar jaučiu... Tikiuosi neparsivilks tos nelabosios...
Ką gi. Laikysimės iki galo!  O ketvirtadienį turėsim atsakymus!  Super,  mes šaunuolės!

As su tavimi laikausi tik teigiamom mintim!!noriu ir tikiu kad neparsivilks mmm!!ju cia maziausiai reikia:)o man siandien pilvas lb issiputes ir nakti blogai miegojau nes pilva skaudejo,ir db protarpiais uzeina,ne tai kad sudurtu bet irgi kaip pries mm..bet man mmmm turetu buti tik penktadieni/...tad tikiuos nebesulauksiu ju:)o daugiau pozymiu nera,gal tik tiek kad valgyti pastoviai norisi,vakar prisivalgiau tiek kad vyras sake beliko tik sulaukt kada negraziai pasakius ,,issivemsiu":D nes norejo saldziai,suriai ir visaip kaip:D tikiuosi tai gerai,tai gal del to db pilvas kaip balionas issiputes;)siandien vel isskyru gausuma,ir crinone varskes gumuliukai...ryt didzioji diena kraujo tyrimui. Kaip manot ryt ir gausiu atsakyma?
Atsakyti
QUOTE(Laukianti_stebuklo @ 2015 11 16, 15:21)
As su tavimi laikausi tik teigiamom mintim!!noriu ir tikiu kad neparsivilks mmm!!ju cia maziausiai reikia:)o man siandien pilvas lb issiputes ir nakti blogai miegojau nes pilva skaudejo,ir db protarpiais uzeina,ne tai kad sudurtu bet irgi kaip pries mm..bet man mmmm turetu buti tik penktadieni/...tad tikiuos nebesulauksiu ju:)o daugiau pozymiu nera,gal tik tiek kad valgyti pastoviai norisi,vakar prisivalgiau tiek kad vyras sake beliko tik sulaukt kada negraziai pasakius ,,issivemsiu":D nes norejo saldziai,suriai ir visaip kaip:D tikiuosi tai gerai,tai gal del to db pilvas kaip balionas issiputes;)siandien vel isskyru gausuma,ir crinone varskes gumuliukai...ryt didzioji diena kraujo tyrimui. Kaip manot ryt ir gausiu atsakyma?

ryt lauksiu ziniu is taves, ir laikysiu kumstukus smile.gif manau jei ryte priduosi, turetum po pietu zinoti atsakyma, pasiklausk is karto laboratorijoje, kaip jie daro.
viskas bus gerai, turi but gerai!
Atsakyti
Išskyros-tai pirmas iš nėštumo požymių.
Atsakyti
QUOTE(joorgita @ 2015 11 16, 16:29)
Išskyros-tai pirmas  iš nėštumo požymių.

Hm...tada man šviečiasi ne kas....jokių išskyrų.. Tik kartais iškrenta crinon gabaliukais...
Bet kol testas neparodė atsakymo, nebandysiu dar spėlioti.
Atsakyti
QUOTE(LaiLa25 @ 2015 11 16, 14:59)
ryt lauksiu ziniu is taves, ir laikysiu kumstukus smile.gif manau jei ryte priduosi, turetum po pietu zinoti atsakyma, pasiklausk is karto laboratorijoje, kaip jie daro.
viskas bus gerai, turi but gerai!

As irgi taip galvoju jog jei ryte eisiu po pietu jau turetu buti:) na del visa ko paklausiu ryt laborantes!:) aciuu uz palaikyma! Laukiu nesulaukiu! Butinai informuosiu!aciu uz abipusi palaikyma!!
Atsakyti
Laba diena Mielosios!tai vat norejau prasinesti,jog paskambino gydytojas ir patvirtino kad siandienai kraujo tyrimo norma apie 340,tiksliai nebepamenu is to jaudulio. Manyje gyvena 2 zirniukai. Zinokit dar negaliu patiketi,tikiuosi taip ir toliau augsim:)

laila,laikysiu kumstukus uz tave!!!noriu uzkresti ir tave!!!! nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukianti_stebuklo @ 2015 11 17, 13:13)
Laba diena Mielosios!tai vat norejau prasinesti,jog paskambino gydytojas ir patvirtino kad siandienai kraujo tyrimo norma apie 340,tiksliai nebepamenu is to jaudulio. Manyje gyvena 2 zirniukai. Zinokit dar negaliu patiketi,tikiuosi taip ir toliau augsim:)

Didziausi sveikinimai bigsmile.gif 4u.gif

O is kur zinai, kad 2?
Atsakyti
QUOTE(Laukianti_stebuklo @ 2015 11 17, 14:13)

Dieve. Kaip džiaugiuosi už tave, už jus!! Ašaros bėga...
Saugok savo stebuklus!!! Didžiausios sėkmės jums!!
Atsakyti
QUOTE(LaiLa25 @ 2015 11 17, 13:52)
Dieve. Kaip džiaugiuosi už tave, už jus!! Ašaros bėga...
Saugok savo stebuklus!!!  Didžiausios sėkmės jums!!

Aciu laila,smagu jog tu taip pat dziaugiesi! o db noriu ir is taves sulaukti geru ziniu!!!as laikysiu kumstukus!!!turi pasisekti!!!!
Atsakyti
QUOTE(Laukianti_stebuklo @ 2015 11 17, 13:13)

Dydziausi sveikinimai thumbup.gif dziaugiuosi uz tave. O kelinta diena po idejimo?
Atsakyti
QUOTE(Nuojauta @ 2015 11 17, 13:40)
Didziausi sveikinimai  bigsmile.gif  4u.gif

O is kur zinai, kad 2?

Todel kad 2 embrioniukus isodino ir sako pagal turimus skaicius du ir isitvirtino:)
Papildyta:
QUOTE(burgunt @ 2015 11 17, 14:40)
Dydziausi sveikinimai thumbup.gif dziaugiuosi uz tave. O kelinta diena po idejimo?

11DPI.
Atsakyti