oi mergaites, ir man jokiu pozymiu tik kad krutine paskausta, bet man visada taip pries mmm. mmm diena kaip ir pirmadienis turetu but. bus man pirmadienis juoda diena o testas irgi ketvirtadieni nes bus dvi sav po isodinimo, bet jauciu kad nereiks to testo
o seip po tiek kartu buvo tiek visokiu pozymiu kad kad galvodavau kad si karta tai tikrai, bet ne tai tik vaistuku sukelta apgaule. paskutini kart tai kai kabinosi , bet pameciau 7 sav tai speneliai jautrus buvo ir pilva skaudejo.
LaiLa bet tu ir stipri, jau praejo mmm laikas, o tu dar lauki ir nedarai nestumo testo, Saunuole
[quote=LaiLa25,2015 11 13, 22:25]
Laila as palaikau tavo vyra:)) pakentek! Gydytojas gal kaip tik apskaiciavo tinkamai:) pasitikekim jais:)) o ir zinosi kad ne per anksti padarei,butent tada kada liepe! laikykis,o as laikysiuos su tawimi!!)
[/quote]
Iš kart geriau kai yra palaikymas toks!
Laikomės abi iki galo!
Manau abi Džiaugsimės rezultatais!!
[/quote]
Kitaip ir negali buti!!!))
Laila as palaikau tavo vyra:)) pakentek! Gydytojas gal kaip tik apskaiciavo tinkamai:) pasitikekim jais:)) o ir zinosi kad ne per anksti padarei,butent tada kada liepe! laikykis,o as laikysiuos su tawimi!!)
[/quote]
Iš kart geriau kai yra palaikymas toks!
Laikomės abi iki galo!
Manau abi Džiaugsimės rezultatais!!
[/quote]
Kitaip ir negali buti!!!))
QUOTE(LaiLa25 @ 2015 11 13, 21:51)
Mano vyras prieš... Sako, daryk kaip daktaras liepė, nedaug liko,...o ir baimė nusivilti du kartus didesnė nei noras testą pasidaryt...
iškentėsiu, negerai įtampa, bet bandau užsiimti kuo, kad negalvoti. 6dienos, jau mažiau nei pusę išlaukiau. Palauksiu. Gal tas laukimas bus apdovanotas dviem brūkšniukais
iškentėsiu, negerai įtampa, bet bandau užsiimti kuo, kad negalvoti. 6dienos, jau mažiau nei pusę išlaukiau. Palauksiu. Gal tas laukimas bus apdovanotas dviem brūkšniukais
As tai del baimes suprantu, bet gi vartoji papildomus hormonus, nepamirsk. Ir jei nestumo nera, tai tu alini organizma, priverstinai vartodama crinone neleidi organizmui normaliai funkcionuoti. Cia ne mano reikalas, bet jei gydytoja liepia darytia hcg veliau nei mmm diena, tai ji mazu maziausiai nekompetetinga, o jei 5 d. blastutes detos, tai 9 diepos po isodinimo tai yra maximumas, kada reiketu darytis tyrimus. Kitas dalykas, kuo anksciau pasidarai tyrima, tuo geriau, nes jei pastojimas buvo, bet neissilaike, ta butinai reikia ta zinoti kitam kartui. Bet pas mus LT kazkaip to nesuvokia medikai, o keista....
QUOTE(Nuojauta @ 2015 11 14, 16:10)
As tai del baimes suprantu, bet gi vartoji papildomus hormonus, nepamirsk. Ir jei nestumo nera, tai tu alini organizma, priverstinai vartodama crinone neleidi organizmui normaliai funkcionuoti. Cia ne mano reikalas, bet jei gydytoja liepia darytia hcg veliau nei mmm diena, tai ji mazu maziausiai nekompetetinga, o jei 5 d. blastutes detos, tai 9 diepos po isodinimo tai yra maximumas, kada reiketu darytis tyrimus. Kitas dalykas, kuo anksciau pasidarai tyrima, tuo geriau, nes jei pastojimas buvo, bet neissilaike, ta butinai reikia ta zinoti kitam kartui. Bet pas mus LT kazkaip to nesuvokia medikai, o keista....
Gal tu ir teisi, dėl hormonų. Ir bet kuris mūsų vaistų vartojimas kenkia organizmui. Tas tiesa. Bet vien tik tam kad pasiryžę eiti šiuo keliu sutinkame su pasekmėmis.
Man dar penkios dienos liko, manau nėra labai daug. Ir kadangi pati sau prizadejau nedaryt anksčiau nei nustatyta diena, taip ir darysiu. Ir čia ne Lt daktarai taip nusprendė.
Visur daro įvairiai.
O kaip aukščiausias nuspręs, taip ir bus. Nieko nepakeisi. Nei mes, nei daktarai nevisagaliai....
Sveikos. noriu paklaust, kas kiek laiko leidziates diferelina? man liepe kas 3d. normalu?
Sveikutes,
Kaip laikotės?
Man vakar vakare kaip sudure dešinį šoną, net susilenkiau, po to praėjo. Pilva vis pamaudžia, bet nestipriai.
O va šiandien crinone kažkoks jau nebaltas, o kažkoks rausvas iškrito ir gana daug.... Gal dienos bėgyje kas daugiau pasirodys.. Snd 12dpi..baisu kad nepareitu mmm..
Kaprizinga, deja apie tuos vaistus negaliu nieko pasakyt..
Kaip laikotės?
Man vakar vakare kaip sudure dešinį šoną, net susilenkiau, po to praėjo. Pilva vis pamaudžia, bet nestipriai.
O va šiandien crinone kažkoks jau nebaltas, o kažkoks rausvas iškrito ir gana daug.... Gal dienos bėgyje kas daugiau pasirodys.. Snd 12dpi..baisu kad nepareitu mmm..
QUOTE(LaiLa25 @ 2015 11 15, 14:20)
Sveikutes,
Kaip laikotės?
Kaip laikotės?
daug kam crinonas suerzina gleivine, gal del to rausvas iskrito tikekimes geriausio rezultato
Sveikutes,
Kaip laikotės?
Kaip laikotės?
O kodel nedarai nt jei jau 12 dpi!???
Sveikutes,
Kaip laikotės?
Kaip laikotės?
Tik tu neprisigalvok anksciau laiko kazkokiu blogybiu,gal tikrai suerzino gleivine. Man tai crinone paskutinea dvi dienas kazkaip be varskes gumuliuku iseina,bet lb daug isskyru,tiesiog bega,gal ir tau tai buvo? Del pilvuko skausmu uzeina kartais ir man padiegia,bet liko nebedaug,kelios dienos iki kraujo tyrimo!
QUOTE(Laukianti_stebuklo @ 2015 11 15, 16:53)
Tik tu neprisigalvok anksciau laiko kazkokiu blogybiu,gal tikrai suerzino gleivine. Man tai crinone paskutinea dvi dienas kazkaip be varskes gumuliuku iseina,bet lb daug isskyru,tiesiog bega,gal ir tau tai buvo? Del pilvuko skausmu uzeina kartais ir man padiegia,bet liko nebedaug,kelios dienos iki kraujo tyrimo!
Na arba suerzino gleivine, arba mmm pakeliui
O man vakar, šiandien, tai daugiau gabaliukais krenta nei kad buvo pradžioje..
Taip, greit jau žinosime ką visi šitie reikalai parodys
Dar keturios dienos!! Jau ziauuuuuuriaiii sunku susilaikyt, bet laikomės toliau!!
O jei pas tave bėga, tai manau gerai, pamenu kažkada viena rašė, kad šlapios kelnaitės, toks jausmas, ir ji buvo , todėl manau tavo požymiai labai geri!! Taip ir toliau!
MiStreSS nedarau testo nes prizadejau pati sau taip ir vyras. Neleidžia, sako pažadėjai, laikyk pažadą, o ir bijau nusivilti du kartus... Geriau vieną. Tai ir laukiu ketvirtadienio.
QUOTE(LaiLa25 @ 2015 11 15, 16:16)
Na arba suerzino gleivine, arba mmm pakeliui
Dar keturios dienos!! Jau ziauuuuuuriaiii sunku susilaikyt, bet laikomės toliau!!
O jei pas tave bėga, tai manau gerai, pamenu kažkada viena rašė, kad šlapios kelnaitės, toks jausmas, ir ji buvo , todėl manau tavo požymiai labai geri!! Taip ir toliau!
MiStreSS nedarau testo nes prizadejau pati sau taip ir vyras. Neleidžia, sako pažadėjai, laikyk pažadą, o ir bijau nusivilti du kartus... Geriau vieną. Tai ir laukiu ketvirtadienio.
Na tikiuosi jog man ir tau pozymiai tik teigiami! Kaip tu sakai nebe daug liko! laikykimes!! As irgi nesidarau testo anksciau laiko,gali ir neparodyti o ir nusivilti anksciau laiko nesinori. Zinok siandien bega tai ohoho,tai tikiuos kad cia gerai,bet ir pilvuka paskaudena vis,ir pastebejimas jog kankina viduriu uzkietejimas.O kaip tau?