QUOTE(LaiLa25 @ 2015 11 13, 20:47)
Labukas,
Kaip laikotės?
Man jau 10dpi. Ir pilvo skausmai, maudimas ir visa kita dingo galutinai.. Pradeda kelti šiokį tokį nerimą man.. Gal jau viskas ir prapuolė.nebėra snaigutes.. Kažkaip tuščia viduj atrodo.. Bet testo nedarysiu.. Lauksiu ketvirtadienio..
Kažkur skaičiau dar, kad visi skaudenimai, požymiai, gali būti sukelti progesterono (crinon) tai iš vis numušė visą optimizmą.. Greičiau jau tas ketvirtadienis.. Jums gerai.. Jums anksčiau bus..niekaip nesuprantu kaip tas daktaras skaičiavo ir nusiskaiciavo...
O dėl krūtinės radau info, kad aureoles turėtų pradėti tamseti maždaug tuo pačiu metu kai turi ateiti Ale mmm..
Pas mane jos visai nesikeičia... O kaip pas jus?
Velniava kažkokia...
Laukianti_stebuklo laikykis!!! Nepasiduok!! Tau labai nedaug liko juk!
Laila as su tavimi! Nepasiduok ir tu! Nesidaryk dar testo! Jei sake ketvirtadieni tai vadinasi zino jie:)) zinok ir man pozymiu nera,irgi pilwukas nurimi,na vakar vakare siek tiek desinej pusej sudure taip nezymiai ir vel ramu...krutine igi ramigal vakarais paskausta labiau,bet siaip neypatingai:) del aureoliu spalvos pas mane niekas nesikeicia.aciu Laila uz palaikyma!! Zinok jog ir as su tawimi!! Bukim stiprios ir sulaukim mums paskirto laiko su testais ir tyrimais!!! Didziuojuosi tawo! Ps del pozymiu man tik lb beria nugara,rankas manau cia del progesterono.
Papildyta:
QUOTE(LaiLa25 @ 2015 11 13, 21:51)
Mano vyras prieš... Sako, daryk kaip daktaras liepė, nedaug liko,...o ir baimė nusivilti du kartus didesnė nei noras testą pasidaryt...
iškentėsiu, negerai įtampa, bet bandau užsiimti kuo, kad negalvoti. 6dienos, jau mažiau nei pusę išlaukiau. Palauksiu. Gal tas laukimas bus apdovanotas dviem brūkšniukais
Laila as palaikau tavo vyra:)) pakentek! Gydytojas gal kaip tik apskaiciavo tinkamai:) pasitikekim jais:)) o ir zinosi kad ne per anksti padarei,butent tada kada liepe!
laikykis,o as laikysiuos su tawimi!!
)