Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

QUOTE(burgunt @ 2015 11 11, 22:56)
Man ne kitaip turejau viena IVF neuzbaigta, nes neturejom ka sodint. paskui dar 3 IVF pilni. ir antras kartas su snaigutem. Tad kaip ir patyrusi siuose reikaluose  biggrin.gif isvyso 4 IVF ir 2 FET

Linkiu kad šitas butų pats laimingiausias ir sėkmingiausias!

Na o man snd 9dpi, vakar šono skausmą buvo didesnis , nei siandien. Siandien labai ramu pilve, lyg nieko nebutu buve, tik kartas nuo karto kartais suduria. Siandien darbe pakirto nugara, net nesupratau, seniai jau taip buvo man..crinon svarus , baltas. Nors vienu metu jau pamaniau kad parėjo mmm, tai lėkiau žiūrėt, bet buvo tik crinon, su gabaliukais. Jokio kraujo, ačiū Dievui. Miegojau ir gerai šiąnakt, tik teko karta keltis i WC varyt...o daugiau nieko...
O kaip pas jus reikalai siandien?
Atsakyti
QUOTE(LaiLa25 @ 2015 11 12, 15:06)

Na o man snd 9dpi, vakar šono skausmą buvo didesnis , nei siandien. Siandien labai ramu pilve, lyg nieko nebutu buve, tik kartas nuo karto kartais suduria. Siandien darbe pakirto nugara, net nesupratau, seniai jau taip buvo man..crinon svarus , baltas. Nors vienu metu jau pamaniau kad parėjo mmm, tai lėkiau žiūrėt, bet buvo tik crinon, su gabaliukais. Jokio kraujo, ačiū Dievui. Miegojau ir gerai šiąnakt, tik teko karta keltis i WC varyt...o daugiau nieko...

jokiu pozymiu, gal kars nuo karto pilva suduria, o seip nieko. praita karta kai nustojo vystitis tai speneliai jautrus buvo. o dabar nieko verysad.gif bet gal dar anksti
Atsakyti
QUOTE(LaiLa25 @ 2015 11 12, 15:06)

man siandien irgi jokiu pojuciu,toks pilvas pasiputes,kaip sunkumo jausmas butu,bet manau cia po pietu,pavalgiau siek tiek:D del crinone man irgi svarus,siek tiek baltu isskyru,ir gabaliukai crinone, tai kaip ir viskas gerai. Vienas toks pastebejimas kad lb pabere veida ir rankas isbere mazais spuogeliais,sakau gal cia nuo progesterono?o siaip daugiau jokiu pozymiu,tik miego trukumas,bet cia irgi ,,numetu" del oro:).Toks durnas isitikimas kad jei ten zinau kad kazkas ideta tai turiu jausti pojucius,atrodo kazka jauciu,ramu,o kai nebejauciu norisi sunerimti,bet bandau buti stipri ir salin visas blogas mintis,tiketi jog jie ten saugiai tvirtinasi ir viskas bus liuks. Sunku jau darosi laukti tos dienos kada bus galima kraujo tyrima daryti,bet kaip nors iskentesiu. Liko 5dienos.
Atsakyti
man ir keletas spuogelių išdygo tokiose veido vietose, kur gyvenime nebuvo smile.gif
O man krūtine iš vis nejautri!! Net pries mm niekad nebūdavo jautri...viena vienintelį karta buvo tai po pirmo bandymo...maniau išprotėsiu nuo skausmo...tik manau buvo nuo vaistų ir hiper...po to nei karto..
bet gali būt kad jautri pasidarys vėliau ?...ar cia būtinai taip turi būt nuo pat pradžių,...
Gal dar ir mūsų vaizduote ir noras kažką jausti žaidžia su mumis....
Nieko, su kiekviena diena vis arčiau tikslo smile.gif jau visai nedaug liko !!! O svarbiausia kad mums tikrai pasiseks ! Pamatysit !!
Atsakyti
QUOTE(LaiLa25 @ 2015 11 12, 16:50)
man ir keletas spuogelių išdygo tokiose veido vietose, kur gyvenime nebuvo smile.gif
O man krūtine iš vis nejautri!! Net pries mm niekad nebūdavo jautri...viena vienintelį karta buvo tai po pirmo bandymo...maniau išprotėsiu nuo skausmo...tik manau buvo nuo vaistų ir hiper...po to nei karto..
bet gali būt kad jautri pasidarys vėliau ?...ar cia būtinai taip turi būt nuo pat pradžių,...
Nieko, su kiekviena diena vis arčiau tikslo smile.gif jau visai nedaug liko !!! O svarbiausia kad mums tikrai pasiseks ! Pamatysit !!

Aš tai nesuvokiu, kaip tu gali tiek tverti mirksiukas.gif Bet jei mmm ir neatėjo, tai panašu, kad nestuke.gif

O tu kažkokius papildomus vaistus vartoji?
Atsakyti
QUOTE(Nuojauta @ 2015 11 12, 18:14)
Aš tai nesuvokiu, kaip tu gali tiek tverti  mirksiukas.gif Bet jei mmm ir neatėjo, tai panašu, kad  nestuke.gif 

O tu kažkokius papildomus vaistus vartoji?

Ooo patikek kaip knieti nagai testą sugadinti....bet laikausi, nes jau turėtu kažką parodyt...bet, ne, lauksiu ketvirtadienio! O mmm vėluoja dar tik dvi dienos, tai sakyciau kad nedaug dar...praeita karta ir neatėjo mmm...ir buvo nulis....dar ir po to kai nutraukiau crinon atėjo ne iš kart, gal po savaites...
O as naudoju paprastus vitaminus moterims, foli, D vitamina, crinon, ir kraują skystinancius.
Atsakyti
QUOTE(LaiLa25 @ 2015 11 12, 16:50)

Oo tai nuraminot mane del tu spuogeliu:) ne man vienai vadinasi:)) del krutines,man ji tokia ispampus:) paskausta kartais,sako daznai speneliai buna jautrus,na man kazkaip pacia krutine paskausta bet speneliai ramus:)) bet cia kiekvienam individualiai manau:)) taip kad tikrai nera blogai kad tau ji nejautri:) dar turi visus 9 menesius pajautreti:D jooo link tikslo!:)) saunuole kad tu laikaisi!!! Man kuo toliau tuo sunkiau,norisi paslysti ir pasidaryti nestumi testo,bet manau gali dar nerodyti,tai palauksiu gydytojos nustatytos dienos kraujo tyrimukui:)
Atsakyti
Labukas,
Kaip laikotės?
Man jau 10dpi. Ir pilvo skausmai, maudimas ir visa kita dingo galutinai.. Pradeda kelti šiokį tokį nerimą man.. Gal jau viskas ir prapuolė.nebėra snaigutes.. Kažkaip tuščia viduj atrodo.. Bet testo nedarysiu.. Lauksiu ketvirtadienio..
Kažkur skaičiau dar, kad visi skaudenimai, požymiai, gali būti sukelti progesterono (crinon) tai iš vis numušė visą optimizmą.. Greičiau jau tas ketvirtadienis.. Jums gerai.. Jums anksčiau bus..niekaip nesuprantu kaip tas daktaras skaičiavo ir nusiskaiciavo...
O dėl krūtinės radau info, kad aureoles turėtų pradėti tamseti maždaug tuo pačiu metu kai turi ateiti Ale mmm..
Pas mane jos visai nesikeičia... O kaip pas jus?
Velniava kažkokia...
Laukianti_stebuklo laikykis!!! Nepasiduok!! Tau labai nedaug liko juk!
Atsakyti
Laila, gal tu pasidaryk ta testa blush2.gif Nieko gero ta itampa nei tau, nei snaigei...
As sekmingo IVF'o atveju nieko nejauciau. O su snaigutemis nestumo pozymiai budavo nuo progesterono. Taip kad zinai, kaip su tais pozymiais - nei ju buvimas reiskia nestuma, nei ju nebuvimas reiskia nenestuma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ausma26 @ 2015 11 13, 22:41)
Laila, gal tu pasidaryk ta testa  blush2.gif Nieko gero ta itampa nei tau, nei snaigei...
As sekmingo IVF'o atveju nieko nejauciau. O su snaigutemis nestumo pozymiai budavo nuo progesterono. Taip kad zinai, kaip su tais pozymiais - nei ju buvimas reiskia nestuma, nei ju nebuvimas reiskia nenestuma  4u.gif

Mano vyras prieš... Sako, daryk kaip daktaras liepė, nedaug liko,...o ir baimė nusivilti du kartus didesnė nei noras testą pasidaryt...
iškentėsiu, negerai įtampa, bet bandau užsiimti kuo, kad negalvoti. 6dienos, jau mažiau nei pusę išlaukiau. Palauksiu. Gal tas laukimas bus apdovanotas dviem brūkšniukais smile.gif

Atsakyti
QUOTE(LaiLa25 @ 2015 11 13, 20:47)
Labukas, 
Kaip laikotės? 
Man jau 10dpi. Ir pilvo skausmai, maudimas ir visa kita dingo galutinai.. Pradeda kelti šiokį tokį nerimą man.. Gal jau viskas ir prapuolė.nebėra snaigutes.. Kažkaip tuščia viduj atrodo.. Bet testo nedarysiu.. Lauksiu ketvirtadienio..
Kažkur skaičiau dar,  kad visi skaudenimai, požymiai,  gali būti sukelti progesterono (crinon) tai iš vis numušė visą optimizmą.. Greičiau jau tas ketvirtadienis.. Jums gerai.. Jums anksčiau bus..niekaip nesuprantu kaip tas daktaras skaičiavo ir nusiskaiciavo...
O dėl krūtinės radau info,  kad aureoles turėtų pradėti tamseti maždaug tuo pačiu metu kai turi ateiti Ale mmm..
Pas mane jos visai nesikeičia... O kaip pas jus? 
Velniava kažkokia...
Laukianti_stebuklo laikykis!!!  Nepasiduok!!  Tau labai nedaug liko juk!

Laila as su tavimi! Nepasiduok ir tu! Nesidaryk dar testo! Jei sake ketvirtadieni tai vadinasi zino jie:)) zinok ir man pozymiu nera,irgi pilwukas nurimi,na vakar vakare siek tiek desinej pusej sudure taip nezymiai ir vel ramu...krutine igi ramigal vakarais paskausta labiau,bet siaip neypatingai:) del aureoliu spalvos pas mane niekas nesikeicia.aciu Laila uz palaikyma!! Zinok jog ir as su tawimi!! Bukim stiprios ir sulaukim mums paskirto laiko su testais ir tyrimais!!! Didziuojuosi tawo! Ps del pozymiu man tik lb beria nugara,rankas manau cia del progesterono.
Papildyta:
QUOTE(LaiLa25 @ 2015 11 13, 21:51)
Mano vyras prieš... Sako, daryk kaip daktaras liepė,  nedaug liko,...o ir baimė nusivilti du kartus didesnė nei noras testą pasidaryt...
  iškentėsiu,  negerai įtampa,  bet bandau užsiimti kuo, kad negalvoti. 6dienos, jau mažiau nei pusę išlaukiau. Palauksiu. Gal tas laukimas bus apdovanotas dviem brūkšniukais smile.gif

Laila as palaikau tavo vyra:)) pakentek! Gydytojas gal kaip tik apskaiciavo tinkamai:) pasitikekim jais:)) o ir zinosi kad ne per anksti padarei,butent tada kada liepe!:) laikykis,o as laikysiuos su tawimi!!:))
Atsakyti

Laila as palaikau tavo vyra:)) pakentek! Gydytojas gal kaip tik apskaiciavo tinkamai:) pasitikekim jais:)) o ir zinosi kad ne per anksti padarei,butent tada kada liepe!:) laikykis,o as laikysiuos su tawimi!!:))
[/quote]

Iš kart geriau kai yra palaikymas toks!
Laikomės abi iki galo!
Manau abi Džiaugsimės rezultatais!!
Atsakyti