Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

QUOTE(LaiLa25 @ 2015 11 11, 09:03)
Labukas,
8dpi, nemiga.....antra naktis iš eiles....na man buna taip kartais, kad negaliu užmigti ...gal per daug minčių apie snaigute....siandien mano mmm diena turėtu buti pagal kalendorių...tai dar daugiau nerimo....viskas susidėjo , ir dėl to nemiga kankina.... O kaip jums? Ar miegate gerai ?
Pilvo maudimas pastovus, atrodo kad pilvo apačia net kaista..ir dar vienas keistas dalykas ka pastebejau nuo sekmadienio....alkis...labai keistas alkis, as ji vadinu "tuščiu" alkiu.... Valgai, o vis tiek alkį jauti....kad ir siandien naktį, vos pabudau ir pasijutau alkana smile.gif net pasijuokiau, kad snaigute mano bus nepasotinama smile.gif
tikiuosi nesulauksiu siandien mmm, ir toliau pojūčiu bus tik daugiau ir daugiau, ir iki testo dienos, jau ir be testo galėsiu drąsiai sakyti kad snaigute auga smile.gif
Kaip jus laikotės ?

Oho, jei tau šian mmm diena, tai jau pakankamai laiko "ištempei" ir mm neatėjo, tad visai gali būti, kad tu nestuke.gif Laikom laikom kumscius 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nuojauta: 11 lapkričio 2015 - 09:37
QUOTE(burgunt @ 2015 11 09, 21:06)
mes beveik vienodai, man irgi 4 dpi smile.gif man si karta FET. pilva kartais pamaudena , bet tai bus nuo vaistu. ir krutine skauda, bet tai irgi kaip pries mmm, taip visada man buna. Tad jokiu nauju pojuciu  smile.gif

Burgunt, na šitas kartas tikrai bus tavo 4u.gif Esu tikra tuo smile.gif o kada tau kraujuką nuleidinėti?
Už visas mergaitės taip pats spaudžiu kumštukus wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Januari: 11 lapkričio 2015 - 10:05
Ačiū mergaites,
Nuojauta, tikrai taip, snd mmm diena turi buti, o jų nėra smile.gif thumbup.gif tikiuosi ir nebus ilgai smile.gif
Šoną dešinį nerealiai maudžia....tai dar nesidziaugiu, iki vakaro dar toli....
Labai norėčiau kad šis kartas butų sėkmingas, bet va pamąsčiau , o jei įsitvirtins ne vietoje ...kas tada....reik pasiskaityt apie tai....
Laikau ir as kumščius už visas.... Stipriai stipriai, reikia pralaužti ledus, reikia kalėdiniu stebuklu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LaiLa25 @ 2015 11 11, 09:03)
Labukas,
8dpi, nemiga.....antra naktis iš eiles....na man buna taip kartais, kad negaliu užmigti ...gal per daug minčių apie snaigute....siandien mano mmm diena turėtu buti pagal kalendorių...tai dar daugiau nerimo....viskas susidėjo , ir dėl to nemiga kankina.... O kaip jums? Ar miegate gerai ?
Pilvo maudimas pastovus, atrodo kad pilvo apačia net kaista..ir dar vienas keistas dalykas ka pastebejau nuo sekmadienio....alkis...labai keistas alkis, as ji vadinu "tuščiu" alkiu.... Valgai, o vis tiek alkį jauti....kad ir siandien naktį, vos pabudau ir pasijutau alkana smile.gif net pasijuokiau, kad snaigute mano bus nepasotinama smile.gif
tikiuosi nesulauksiu siandien mmm, ir toliau pojūčiu bus tik daugiau ir daugiau, ir iki testo dienos, jau ir be testo galėsiu drąsiai sakyti kad snaigute auga smile.gif
Kaip jus laikotės ?

Laila,gali buti temperatura pakilus ir del snaigutes:)galvok teigiamom mintim!as su tawimi!del miego,as pastoviai darbo metu ziovauju,gryzusi namo einu pamiegot,vakar nuo 18val iki 21val pramiegojau,prisapnavus nesamoniu:)o vakare einu miegot apie 12val,bet blaskausi nakti,kazkaip neramiai miegu,nezinau ar delto kad daug galvoju kas bus ir norisi greiciau zinoti, ir nusiraminti ar del to kad vakare pamiegu ir nakti paskui neuzmiegu. Del alkio,as irgi pastebejau kad valgyt pradejau daugiau,nes tikrai nesu is tu kuri valgo daug...O vakar privalgiau tiek kad net negera paskui buvo,dusavau vyrui,tai tas juokiasi,sako kas bus toliau:D del pilvo skausmu man uzeina,atrodo tarsi pries menesines pamaudzia pilvo apacia. O kaip sleikstulys?ar buna tau?as vakar vakare i darbo pabaiga jauciau,siandien ryte toks galvos svaigimas,tikiuosi neprisigalvoju ir cia tik geras zenklas. As irgi naudoju crinone gel, tai man nuo jo kiekviena ryta varskes gabaliukai tokie balti iseina,gal ir tau buna? Laikysiu kumstukus jog menesines nebepasirodytu!nereikia ju dabar!
Atsakyti
[quote=Laukianti_stebuklo,2015 11 11, 13:21]
Laila,gali buti temperatura pakilus ir del snaigutes:)galvok teigiamom mintim!as su tawimi!del miego,as pastoviai darbo metu ziovauju,gryzusi namo einu pamiegot,vakar nuo 18val iki 21val pramiegojau,prisapnavus nesamoniu:)o vakare einu miegot apie 12val,bet blaskausi nakti,kazkaip neramiai miegu,nezinau ar delto kad daug galvoju kas bus ir norisi greiciau zinoti, ir nusiraminti ar del to kad vakare pamiegu ir nakti paskui neuzmiegu. Del alkio,as irgi pastebejau kad valgyt pradejau daugiau,nes tikrai nesu is tu kuri valgo daug...O vakar privalgiau tiek kad net negera paskui buvo,dusavau vyrui,tai tas juokiasi,sako kas bus toliau:D del pilvo skausmu man uzeina,atrodo tarsi pries menesines pamaudzia pilvo apacia. O kaip sleikstulys?ar buna tau?as vakar vakare i darbo pabaiga jauciau,siandien ryte toks galvos svaigimas,tikiuosi neprisigalvoju ir cia tik geras zenklas. As irgi naudoju crinone gel, tai man nuo jo kiekviena ryta varskes gabaliukai tokie balti iseina,gal ir tau buna? Laikysiu kumstukus jog menesines nebepasirodytu!nereikia ju dabar!
As skaičiau kad pakilus temp geras ženklas !
Su tuo miegu nzn net, gal kad diena po darbo grįžus pamiegojau..bus matyt. O alkis manau ir teigiamas ženklas!! Super, taip ir toliau ir abi būsim nestuke.gif
Sleikstulio as nejaučiu ...norėtųsi išvengti to...
O crinone tai man toks skystas su vienu kitu gabaliuku krenta, baltas gražus. Manau kad su juo viskas gerai cia.
Ka gi laikom kumščius toliau smile.gif
Nu bet alkis mane veda iš proto, vėl ėjau valgyt, ir va pavalgius sėdžiu ir vis tiek alkana jaučiuosi biggrin.gif
Žiauru !
Atsakyti
[quote=LaiLa25,2015 11 11, 12:54]
[quote=Laukianti_stebuklo,2015 11 11, 13:21]
As skaičiau kad pakilus temp geras ženklas !
Su tuo miegu nzn net, gal kad diena po darbo grįžus pamiegojau..bus matyt. O alkis manau ir teigiamas ženklas!! Super, taip ir toliau ir abi būsim nestuke.gif
Sleikstulio as nejaučiu ...norėtųsi išvengti to...
O crinone tai man toks skystas su vienu kitu gabaliuku krenta, baltas gražus. Manau kad su juo viskas gerai cia.
Ka gi laikom kumščius toliau smile.gif
Nu bet alkis mane veda iš proto, vėl ėjau valgyt, ir va pavalgius sėdžiu ir vis tiek alkana jaučiuosi biggrin.gif
Žiauru !
[/quote]

tai jei norisi valgyti,tai ir valgyk!!!:) blogiau tikrai nebus:)del crinone joo man irgi toks kartais slykstokas buna su keliais gabaliukais bet jokio kraujuko nera,manau cia gerai,tiek tau tiek man vienodai:) laikomes toliau!ir ziurim kokiu dar nauju pojuciu pajusim:)
Atsakyti
QUOTE(Januari @ 2015 11 11, 11:03)
Burgunt, na šitas kartas tikrai bus tavo  4u.gif  Esu tikra tuo  smile.gif o kada tau kraujuką nuleidinėti?
Už visas mergaitės taip pats spaudžiu kumštukus  wub.gif

Aciu Januari, bet ta diena kai buvo įdėjimas įšėjau iš klinikos labai nusivylus net verkt norėjosi. tarėmės kad atšildys du embrionus, bet atšildė tik viena verysad.gif per įdėjimą irgi nieko nesimatė ant tu televizorių. Nu grynas pravalas. doh.gif liudna . kraujo as nenuleisiu, tik testas nestumo 19 d, bet mmm turetu anksciau ateit doh.gif
Atsakyti
QUOTE(burgunt @ 2015 11 11, 18:38)
Aciu Januari, bet ta diena kai buvo įdėjimas įšėjau iš klinikos labai nusivylus net verkt norėjosi. tarėmės kad atšildys du embrionus, bet atšildė tik viena verysad.gif per įdėjimą irgi nieko nesimatė ant tu televizorių. Nu grynas pravalas.  doh.gif liudna . kraujo as nenuleisiu, tik testas nestumo 19 d, bet mmm turetu anksciau ateit  doh.gif

Ei, aukščiau nosį ! Man si karta ir keistai buvo, praeita kart net pačia blastute parode, o si kart ne, ir ant ekrano buvo taip viskas sumažinta. Kad net nesimatė nieko, nors ir padare ir atidavė foto...
turi nusiramint, viskas bus gerai. Turi tikėtis kad pavyks! Juk nuo to ar matei ka ar ne niekas nepasikeis, svarbiau ar įsitvirtins ! Galvok pozityviai, pamatysi savo emrioniuka, kai eisi žiūrėt kaip širdelė plaka!,,
Atsakyti
Aciu LaiLa , kazkaip po tiek IVF jau tas optimizmas dingsta verysad.gif

Bet nieko, ,,, viskas bus gerai. Keliu nosi ir einu pirmyn smile.gif
Atsakyti
QUOTE(burgunt @ 2015 11 11, 21:46)
Aciu LaiLa , kazkaip po tiek IVF jau tas optimizmas dingsta  verysad.gif

Bet nieko, ,,, viskas bus gerai. Keliu nosi ir einu pirmyn smile.gif

Man jau ketvirtas bandymas, tikrai nėra lengva, bet kol yra vilties ir galimybių eiti reikia į priekį!
Kada nors tikrai pasiseks! Pamatysi!
Atsakyti
QUOTE(LaiLa25 @ 2015 11 11, 21:28)
Man jau ketvirtas bandymas,  tikrai nėra lengva,  bet kol yra vilties ir galimybių eiti reikia į priekį!
Kada nors tikrai pasiseks!  Pamatysi!

Man ne kitaip turejau viena IVF neuzbaigta, nes neturejom ka sodint. paskui dar 3 IVF pilni. ir antras kartas su snaigutem. Tad kaip ir patyrusi siuose reikaluose biggrin.gif isvyso 4 IVF ir 2 FET
Atsakyti
Sveikos mergaites. As irgi dariausi 1 IVF, 1 snaigute dejom 5 IUI ir nieko, o dabar galvojam vei IVF. gal galite parasyti pas kokias gyd. daretes IVF? gal girdejote kam pasiseke ir pas kokia gydytoja? lauksiu jusu atsakymu i az. Aciu
Atsakyti