Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

mes beveik vienodai, man irgi 4 dpi smile.gif man si karta FET. pilva kartais pamaudena , bet tai bus nuo vaistu. ir krutine skauda, bet tai irgi kaip pries mmm, taip visada man buna. Tad jokiu nauju pojuciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LaiLa25 @ 2015 11 09, 22:34)
Labas,  man jau 6dpi ir snd tokiais tarpais užeina maudimas pilvo,  toks kaip prieš mmm...trečiadienį pagal kalendorių turėtų pareiti man jos.. Tik Nzn kas bus...
Maudimas buvo pirmą dieną po įdėjimo ir visas kitas dienas visai nieko iki šiandien...iki šiandien... Ar gerai ar ne nežinau... Tikiuosi kad viskas bus gerai..
Manau tavo pojūčiai į gerą wink.gif
Man įdėjo viena,  dviejų čia jie nededa...sad.gif
Viskas bus gerai,  ramiai.. Artėjame prie finišo smile.gif nedaug liko  thumbup.gif

O man krūtinė visai nejautri. Vienintelį kartą buvo po punkcijos. Ir niekada nebuvo jautri.. Net prieš mmm....
O maudimas sako geras ženklas manau.
Atsakyti
QUOTE(LaiLa25 @ 2015 11 09, 21:34)
Labas,  man jau 6dpi ir snd tokiais tarpais užeina maudimas pilvo,  toks kaip prieš mmm...trečiadienį pagal kalendorių turėtų pareiti man jos.. Tik Nzn kas bus...
Maudimas buvo pirmą dieną po įdėjimo ir visas kitas dienas visai nieko iki šiandien...iki šiandien... Ar gerai ar ne nežinau... Tikiuosi kad viskas bus gerai..
Manau tavo pojūčiai į gerą wink.gif
Man įdėjo viena,  dviejų čia jie nededa...sad.gif
Viskas bus gerai,  ramiai.. Artėjame prie finišo smile.gif nedaug liko  thumbup.gif

O man tai miego trukumas toks didelis,taip uzeina bangom jog atrodo jog sededama uzmigsiu:D aisku bus gerai ir tavo pilvuko pamaudenimai tik i gera:)) kuisiasi zirniukas pilveli kur geriau ir patogiau isikurti:)) mums pavyks!!:)laukiam kad ir kail butu sunku finiso!:) jei pajustum kokiu nauju pozymiu duok zinot!:))
Atsakyti
Sveikutes,
7dpi šiandien.
vakar ir man kažkoks nuovargis buvo, vakare labai anksti atsiguliau į lovą, o pusę trijų kai prabudau!!! Viskas!!! Jokio miego, ir pilvo maudimas toks pat.. Tai dešinį, tai kairį šoną diegia... Bet gal daugiau dešiniajame... Dabar jau aprimo šiek tiek...savaitę įveikiau!!! Liko dar 9 dienos iki testo... Artėjame link tikslo!!!

Atsakyti
Sekmes ir kantrybes! Laikau kumscius uz teigiamus rezultatus. Juk negali nesekmes ruozas sioje temoje testis ilgai, kazkas turi pralauzti ledus 4u.gif

As bandau man nurodytus tyrimus atlikti. Siandiena jau 2-a karta begau i laboratorija kraujo tyrima daryti, mat pirmas "meginys" sutirstejo unsure.gif Per 10m. niekada tokio dalyko nei maciau, nei girdejau. Gal taip ir atrasime nesekmingu bandymu priezasti g.gif
Paskaiciavau, kad gruodzio menesi man ikelimo tikrai nedarys, greiciausi viskas vyks sausi. Ilgu laukti dry.gif Mano pirmo IVF'o punkcija ivyko 24/01, isodinimas 26/01. Gal sis menuo man bus sekmingas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(LaiLa25 @ 2015 11 10, 15:51)
Sveikutes, 
7dpi šiandien.
vakar ir man kažkoks nuovargis buvo, vakare labai anksti atsiguliau į lovą,  o pusę trijų kai prabudau!!!  Viskas!!! Jokio miego,  ir pilvo maudimas toks pat.. Tai dešinį,  tai kairį šoną diegia... Bet gal daugiau dešiniajame... Dabar jau aprimo šiek tiek...savaitę įveikiau!!!  Liko dar 9 dienos iki testo... Artėjame link tikslo!!!

O keliu dienu tau sodino? O kodel tiek ilgai reikia laukti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ausma26 @ 2015 11 10, 18:29)
Sekmes ir kantrybes! Laikau kumscius uz teigiamus rezultatus. Juk negali nesekmes ruozas sioje temoje testis ilgai, kazkas turi pralauzti ledus  4u.gif

As bandau man nurodytus tyrimus atlikti. Siandiena jau 2-a karta begau i laboratorija kraujo tyrima daryti, mat pirmas "meginys" sutirstejo  unsure.gif Per 10m. niekada tokio dalyko nei maciau, nei girdejau. Gal taip ir atrasime nesekmingu bandymu priezasti  g.gif
Paskaiciavau, kad gruodzio menesi man ikelimo tikrai nedarys, greiciausi viskas vyks sausi. Ilgu laukti dry.gif Mano pirmo IVF'o punkcija ivyko 24/01, isodinimas 26/01. Gal sis menuo man bus sekmingas  rolleyes.gif

Tas ir svarbiausia, rasti priežastį, jei tik įmanoma.
Todėl neskubėk. Jau geriau po naujų, kada bus praėjęs visa kalėdinė karštinė, kada ir pati pailsėjus ir pasiruošusi būsi. O laikas greitai eina, patikėk, nespėsi apsidairyti ir jau būsi pupo!!

Nuojauta,
Manau kad būtų galima ir anksčiau pasidaryt, nes įdėjo Blastute 5 dienų. Tik aš bijau nusivilti, o po to vis tiek reikės laukti nustatytos daktaro datos ir vėl daryt. Ir jei tikrai nebus nieko, nusivilti antra karta... Nenoriu... Per daug jau tu nusivylimų turėjau.. Geriau jei taip bus, tai nusivilti viena karta. Nuverkti posmeli, atsitiesti ir keliauti į priekį.
Skaičiau kad bazinė temperatūra turėtų rodyt taip pat, ar laukiesi ar ne..tik kad aš jos nematavau, o jūs matuojat?
Atsakyti
QUOTE(LaiLa25 @ 2015 11 10, 18:26)
Tas ir svarbiausia,  rasti priežastį,  jei tik įmanoma.
Todėl neskubėk. Jau geriau po naujų,  kada bus praėjęs visa kalėdinė karštinė,  kada ir pati pailsėjus ir pasiruošusi būsi.  O laikas greitai eina,  patikėk,  nespėsi apsidairyti ir jau būsi pupo!!

Nuojauta, 
Manau kad būtų galima ir anksčiau pasidaryt,  nes įdėjo Blastute 5 dienų. Tik aš bijau nusivilti,  o po to vis tiek reikės laukti nustatytos daktaro datos ir vėl daryt. Ir jei tikrai nebus nieko,  nusivilti antra karta... Nenoriu... Per daug jau tu nusivylimų turėjau.. Geriau jei taip bus, tai nusivilti viena karta. Nuverkti posmeli,  atsitiesti ir keliauti į priekį.
Skaičiau kad bazinė temperatūra turėtų rodyt taip pat,  ar laukiesi ar ne..tik kad aš jos nematavau, o jūs matuojat?

Jo, labai suprantu tavo baime. Bet man keista, kodel gydytoja liepia taip ilgai laukti: tau jau 7diena po isodinimo, ir dar reikia laukri 9, tai esant pastojimui tai bus jau 5 pilnos nestumo savaites g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nuojauta @ 2015 11 10, 21:10)
Jo, labai suprantu tavo baime. Bet man keista, kodel gydytoja liepia taip ilgai laukti: tau jau 7diena po isodinimo, ir dar reikia laukri 9, tai esant pastojimui tai bus jau 5 pilnos nestumo savaites  g.gif

Neįsivaizduoju...
Jau kaip ir 12 dienų užtektų, bet jie gal blogai paskaičiavo..
Na jei taip nusprendė, taip ir darysiu, jei mmm nepareis. Anksčiau laiko.
Atsakyti
QUOTE(LaiLa25 @ 2015 11 10, 23:07)
Neįsivaizduoju...
Jau kaip ir 12 dienų užtektų,  bet jie gal blogai paskaičiavo..
Na jei taip nusprendė,  taip ir darysiu,  jei mmm nepareis. Anksčiau laiko.

Kazkaip tikrai atrodo kad ilgai tau laukti...be kaip tu sakai geriau palaukti ir buti uztikrintai nei nusivilti. O tikiu jog viskas bus puiku! Man tai ikele 11.06 o kraujo tyrimuka liepe daryti 11.17:) dar teks palukei,bet sakiau anksciau laiko nedarysiu nieko.Bet tikriausiai nestumo testas ir neparodytu?
Atsakyti
QUOTE(Laukianti_stebuklo @ 2015 11 11, 01:25)
Kazkaip tikrai atrodo kad ilgai tau laukti...be kaip tu sakai geriau palaukti ir buti uztikrintai nei nusivilti. O tikiu jog viskas bus puiku! Man tai ikele 11.06 o kraujo tyrimuka liepe daryti 11.17:) dar teks palukei,bet sakiau anksciau laiko nedarysiu nieko.Bet tikriausiai nestumo testas ir neparodytu?

Su tais testais ir įdomiai, vienoms jau pradeda rodyt apie 6 dpi, kitoms vėliau ..kitoms iš vis nerodo keli iš eiles...
Praeitus kartus bandžiau anksti darytis ir nieko nebuvo, tik praeita kart rodė vaiduoklius , bet manau tai dėl ovitrelio buvo...o si kart griežtai nusprendžiau...kaip bus taip, bet darysiu tik kita ketvirtadieni. Nedaug ir liko.
O man snd maudžia juodai pilvo apačia..
Buvau išsigandusi vienu metu, grįžus atsiguliau pietu miego trumpam, kad pailsėt, o kai pabudau, pajaučiau kad degu visa, šokau matuot temp, nu galvoju db tai sakes man....vyras vakar grįžo toks sirguliuojantis, tai pamaniau man db vsio.....ir temp šokinėja, tai 36,8 tai 37,1
Po to paskaičiau kad taip gali būt nuo crinon, arba rašo dėl nėštumo, labai tikiuosi kad cia antras variantas bus....ryt ryte pabandysiu vėl pasimatuoti...tikiuosi temp liks panasi, ir kad nesu peršalus ...
Atsakyti
Labukas,
8dpi, nemiga.....antra naktis iš eiles....na man buna taip kartais, kad negaliu užmigti ...gal per daug minčių apie snaigute....siandien mano mmm diena turėtu buti pagal kalendorių...tai dar daugiau nerimo....viskas susidėjo , ir dėl to nemiga kankina.... O kaip jums? Ar miegate gerai ?
Pilvo maudimas pastovus, atrodo kad pilvo apačia net kaista..ir dar vienas keistas dalykas ka pastebejau nuo sekmadienio....alkis...labai keistas alkis, as ji vadinu "tuščiu" alkiu.... Valgai, o vis tiek alkį jauti....kad ir siandien naktį, vos pabudau ir pasijutau alkana smile.gif net pasijuokiau, kad snaigute mano bus nepasotinama smile.gif
tikiuosi nesulauksiu siandien mmm, ir toliau pojūčiu bus tik daugiau ir daugiau, ir iki testo dienos, jau ir be testo galėsiu drąsiai sakyti kad snaigute auga smile.gif
Kaip jus laikotės ?
Atsakyti