Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

QUOTE(Laukianti_stebuklo @ 2015 11 07, 13:37)
Na kiek skaiciau tai tie vaistai susije su kraujo kresejimu,sake leistis kiekviena diena ta pacia valanda kada leisdavausi gonali, ir taip leistis iki kol darysiu kraujo tyrimuka.Laila,man tik 2dpi,irgi nlb ka jauciu,net kartais baisu ar tikrai ten tvirtinasi,vis glostau pilvuka,bet tikiu jog viskas turi buti gerai!!! Mums pavyks! O tu geri kokius vaistukus??smile.gif)

Aišku, as geriu trombyl, jie ir gi tam kad skystinti kraują, taip PAT foli, D vitamina, ir dar vitaminu kompleksą paprasta skirta moterims, plius crinon. Ji liepė dėtis du kartus , bet as dedu tris, per daug nebus manau.
Taip turim kiekviena karta tikėti kad mums pavyks.
Juk kada nors tikrai pavyks smile.gif
Pagal tai ka randu internete tai 5 dienų blastute turėtu įsitvirtinti pagal juos per 5 dienas...bet kai kur rašo kad ir iki 8 D gali buti. Visiems labai skirtingai.
Bandžiau forumus ziurineti, ka rašo apie pojūčius merginos, tai labai įvairiai. Vienoms krūtine pajautreja, kitom tempia pilvą, kitom visai nieko. Ir suprask kaip nori...bet ka pastebejau kad nevisos rase, ar blastutes šviežios dėtos, ar po šaldymo. Manau nuo to taip pat skiriasi simptomai.
Pamenu po šviežiu kai dėjo man, tai krūtine žiauriai jautri buvo, i tai galejo buti dėl vaistų vartojimo pries punkcija. Nes visus kitus kartus krūtine man nebuvo nei karto jautri.
Taip kad...kiekvienai skirtingai.
Dar tas implantacinis kraujavimas....taip pat sunku suprast, kaip turi būt iš tikrųjų ...
Vienoms jis buna kitoms ne....
Todėl mums belieka tyliai ir ramiai laukti. Ir negadinti testu anksciau laiko.
Atsakyti
Sveikos, jungiuos prie jusu. Paskyre ruosiantis ivf gonali+merionali ir dar gaminamas sildenofil (atrodo) zvakutes... Bet is tiek info pamirsau paklaust, kam jis. Googlas irgi nieko neduoda. Gal buvo kam paskirtos jos?
Atsakyti
QUOTE(LaiLa25 @ 2015 11 07, 13:04)
Aišku, as geriu trombyl, jie ir gi tam kad skystinti kraują, taip PAT foli, D vitamina, ir dar vitaminu kompleksą paprasta skirta moterims, plius crinon. Ji liepė dėtis du kartus , bet as dedu tris, per daug nebus manau.
Taip turim kiekviena karta tikėti kad mums pavyks.
Juk kada nors tikrai pavyks smile.gif
Pagal tai ka randu internete tai 5 dienų blastute turėtu įsitvirtinti pagal juos per 5 dienas...bet kai kur rašo kad ir iki 8 D gali buti. Visiems labai skirtingai.
Bandžiau forumus ziurineti, ka rašo apie pojūčius merginos, tai labai įvairiai. Vienoms krūtine pajautreja, kitom tempia pilvą, kitom visai nieko. Ir suprask kaip nori...bet ka pastebejau kad nevisos rase, ar blastutes šviežios dėtos, ar po šaldymo. Manau nuo to taip pat skiriasi simptomai.
Pamenu po šviežiu kai dėjo man, tai krūtine žiauriai jautri buvo, i tai galejo buti dėl vaistų vartojimo pries punkcija. Nes visus kitus kartus krūtine man nebuvo nei karto jautri.
Taip kad...kiekvienai skirtingai.
Dar tas implantacinis kraujavimas....taip pat sunku suprast, kaip turi būt iš tikrųjų ...
Vienoms jis buna kitoms ne....
Todėl mums belieka tyliai ir ramiai laukti. Ir negadinti testu anksciau laiko.

Joo visiems tikrai labai skirtingai:) man tai nuotaikos keiciasi tai verkiu,tai juokiuos:) siaip kazkokiu pojuciu nejauciu tik tiek kad pilvas toks pasiputes,kadangi miegu visada ant pilvo tai atrodo kad biski patempia ir siaip atrodo baisu kad nepakenkciau. o kada turetumem pajusti kazka? Kada tau numatytas kraujo tyrimas?
Atsakyti
QUOTE(Laukianti_stebuklo @ 2015 11 07, 20:49)
Joo visiems tikrai labai skirtingai:) man tai nuotaikos keiciasi tai verkiu,tai juokiuos:) siaip kazkokiu pojuciu nejauciu tik tiek kad pilvas toks pasiputes,kadangi miegu visada ant pilvo tai atrodo kad biski patempia ir siaip atrodo baisu kad nepakenkciau. o kada turetumem pajusti kazka? Kada tau numatytas kraujo tyrimas?

19 dieną turiu padaryt testą, kraujo man čia nedaro...
Sakau, labai visoms įvairiai labai... Todėl ir nežinau.. Ar reikia laukti kokiu pojūčių ar ne...manau pilvo tempimas galimas jausmas, daug kas sako kad būna toks pojūtis, lyg mmm ateitų..
O tiksliausias įrodymas bus kraujo tyrimas ar testas

Daugiau nieko nesitikiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LaiLa25: 07 lapkričio 2015 - 19:41
Merginos , pakovokim

http://www.peticijos...1867/pasirasyti
Atsakyti
Sveikos

Gal kas turite uzsikikusio utrogestan ar leidziamo prg? Nuoirkciau.
Prasau parasykite A.Z
Atsakyti
QUOTE(LaiLa25 @ 2015 11 07, 20:38)
19 dieną turiu padaryt testą,  kraujo man čia nedaro...
Sakau,  labai visoms įvairiai labai... Todėl ir nežinau.. Ar reikia laukti kokiu pojūčių ar ne...manau pilvo tempimas galimas jausmas,  daug kas sako kad būna toks pojūtis,  lyg mmm ateitų..
O tiksliausias įrodymas bus kraujo tyrimas ar testas

Daugiau nieko nesitikiu.

Lauksiu laila is taves ziniu:) o man reikia kraujo tyrimuka pasidaryti lapkricio 17,tai tada bus viskas aisku! Laikysiu uz mus abi kumstukus,gyvenkim teigiamom mintim!:smile.gif
Atsakyti
Merginos,
turiu likusius šiuos vaistukus (galiojantys):
- Utrogestan 100 mg 30 vnt. kapsulių
- Bemfola Follitropin Alfa 75 IU/0.125 ml 3 vnt. švirkštų (laikomi šaldytuve).

Jei kam reikia, kreipkitės (parduosiu nebrangiai).

Vilnius+siuntimas.
Atsakyti
Sveikos, merginos,

Nežinau ar šioje temoje klausti, bet pabandysiu wink.gif Planuojame ir vėl IVF, tad norėjau pasiteirauti, gal kuri važiavote vaistų pirkti į Lenkiją. Jei taip, tai ar apsimoka, kokios ten kainos ir kur geriausiai būtų pirkti. Visada pirkdavome klinikoje, tačiau galvoju, kad gal kur pigiau būtų galima nusipirkti.
Iš anksto dėkoju už atsakymus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(simeja @ 2015 11 08, 18:04)
Sveikos, merginos,

Nežinau ar šioje temoje klausti, bet pabandysiu wink.gif Planuojame ir vėl IVF, tad norėjau pasiteirauti, gal kuri važiavote vaistų pirkti į Lenkiją. Jei taip, tai ar apsimoka, kokios ten kainos ir kur geriausiai būtų pirkti. Visada pirkdavome klinikoje, tačiau galvoju, kad gal kur pigiau būtų galima nusipirkti.
Iš anksto dėkoju už atsakymus smile.gif

Tikrai nieko nežinau apie vaistų kainas ten.. Lyg ir yra atskira tema kas daro ivf Lenkijoje, gal ten kas pasakys
Atsakyti
QUOTE(LaiLa25 @ 2015 11 08, 18:37)
Tikrai nieko nežinau apie vaistų kainas ten.. Lyg ir yra atskira tema kas daro ivf Lenkijoje,  gal ten kas pasakys

Laila, kaip laikaisi?man siandien darbe jau silpnoka darosi ir daznai vaikstau i tualeta,tik nezinau ar galima jausti jau pojucius,praejo dar tik 4dpi. O kiek tau blastuciu isodino?
Atsakyti
QUOTE(Laukianti_stebuklo @ 2015 11 09, 14:18)
Laila, kaip laikaisi?man siandien darbe jau silpnoka darosi ir daznai vaikstau i tualeta,tik nezinau ar galima jausti jau pojucius,praejo dar tik 4dpi. O kiek tau blastuciu isodino?

Labas, man jau 6dpi ir snd tokiais tarpais užeina maudimas pilvo, toks kaip prieš mmm...trečiadienį pagal kalendorių turėtų pareiti man jos.. Tik Nzn kas bus...
Maudimas buvo pirmą dieną po įdėjimo ir visas kitas dienas visai nieko iki šiandien...iki šiandien... Ar gerai ar ne nežinau... Tikiuosi kad viskas bus gerai..
Manau tavo pojūčiai į gerą wink.gif
Man įdėjo viena, dviejų čia jie nededa...sad.gif
Viskas bus gerai, ramiai.. Artėjame prie finišo smile.gif nedaug liko thumbup.gif
Atsakyti