Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

QUOTE(LaiLa25 @ 2015 11 04, 14:32)
Nuojauta, taip zinau kad daro mergaites kraujo tyrima, CIA pas mane negativa, tik testas po dviejų savaičių...arba bandyt su testais....praeita kart žaidžiau su jais, pradžioj lyg ir rodė kažką, bet rezultatas nulinis....
Todėl si karta lauksiu kantriai....
Žiūrėjau dėl tu implantaciju, tai gali būt iki 5dienu po isodinimo....matysim, bl tikiuosi, kad implantacija kraujavimas pasirodys, kas suteiks daugiau vilties man belaukiant....

Laila25, SEKMES si karta!!! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2015 11 04, 18:40)
Laila25, SEKMES si karta!!! 4u.gif

Ačiū tau burbuliiacija !! Kaip smagu kad prisimeni mane!
Tikiuosi si kart pasiseks ir nereiks pereit i turku tema....
Tikiuosi jums viskas gerai !!
Atsakyti
QUOTE(LaiLa25 @ 2015 11 04, 16:54)
Ačiū tau burbuliiacija !! Kaip smagu kad prisimeni mane!
Tikiuosi si kart pasiseks ir nereiks pereit i turku tema....
Tikiuosi jums viskas gerai !!

Nuosirdziai to linkiu! geriau jau kraustykis pas pilvuziukes o po to pas mamukus mirksiukas.gif 4u.gif

Aciu, pas mus viskas puiku smile.gif
Atsakyti
Laila, pirma savaite tikrai neverta testuotis. Tai tu gyvenk dabar sau ramiai, nescia ir be streso biggrin.gif O jau antra savaite temk nesitestavus tiek, kiek gali. Jei pasidarysi po savaites ir nieko nerodys - vis tiek stresuosi, kad gal per anskti, gal tas, gal anas. Bet jau nuo kokios 9d. tikrai turetu rodyti. Sekmes ir ramybes belaukiant teigiamo rezultato.

As pagaliau gavau reikalingu tyrimu sarasa. Idomumo delei keliu cia:
-Echografija de contraste
-Echografija 3D
Kraujo tyrimai:
-kariotipas
-AC anti nucléaires
-Anti coagulant circulant
-AC anti cardiolipidique et phospholipidique
- Leideno mutacija
-TSH
- Prolaktinas
-AMH
Atsiprasau uz "svetimybes", nezinau, kaip tie tyrimai lietuviskai vadinasi.
As dar ir sekanti cikla nestartuosiu, nes echo reikia darytis is kart po mmm, dabar jau per velu verysad.gif Tikiuosi, kad leis startuoti pries kaledas, o isodinimas bus sausi. Labai tikiuosi... Nes turbut viskas priklausys ir nuo tyrimu rezultatu.
Atsakyti
sveikutes,
2dpi, visai nieko... Nors vakar pilvą šiek tiek dilgciojo ir skaudeno... O snd tylu ramu... Tikiuosi kad vakar ieškojo snaigute patogios vietos, šiandien bando lukstentis ir rytoj kibs į darbą rimtai kad įsisprausti patogiai. smile.gif ir pasilikti ilgesniam laikui...
Crinonas kol kas švarus... Bet nuo jo kaip į kelnes pridarius vaikštau... Šlapia.. Tikiuosi į gerą.. Daktaras liepė dėti du kartus. O aš dedu tris.. Gal nebus perdaug...
Kažkaip keistai jaučiuosi.. Tikiu kad pasiseks šį kartą.. Bet kažko viduj kažkokia tuštuma kaip. Tarytum nieko nebuvo čia man, nieko neidejo... Praeitus kartus kažkokia ekstazė, džiaugsmas buvo..o Db kažkokia apatiška...ar čia tik man...ar taip jau būna kai bandai jau ne pirmą kartą o n-aji...
Ausma, ši karta griežtai nusprendžiau nedaryt testo iki numatytos dienos ar kai pareis mmm....
Papildyta:
QUOTE(Ausma26 @ 2015 11 05, 12:41)
Laila, pirma savaite tikrai neverta testuotis. Tai tu gyvenk dabar sau ramiai, nescia ir be streso  biggrin.gif O jau antra savaite temk nesitestavus tiek, kiek gali. Jei pasidarysi po savaites ir nieko ne

Oi na ir tyrimų pas tave, tai tu į tr leksi?

Viena galiu pasakyt, viskam savas laikas..
Viską iš eilės ir neskubant...
Kantrybės, ir viskas greičiau bus nei atrodo. smile.gif
Atsakyti
Ne, as FR, tai cia ir darysiu. Kraujo tyrimus eisiu antradieni, o del echoskopijos reikes pasiskambinti naujo ciklo 1-a diena. As nepamenu kodel, bet kai turejau darytis IVF'a, tai man ji irgi del kazkokiu priezasciu nukele. Jetus, kaip nervavausi doh.gif Dabar lygiai po 5m. situacija kartojasi. Nu gal viskas i gera...

Man progesteronas irgi ziauriai "bega" doh.gif SKaciau, kad tai labai dazna reakcija.

Atsakyti
Labas vakaras. Tikiuosi nesupyksite ant manęs, kad rašau į jūsų temą. Keletą metų esu užsiregistravusi supermamose, bet visada tik tyliai skaitydavau. Bandome pastoti jau 5 metus ir vienintelėgalimybė - IVF. Seimas vis svarsto priimti dirbtinio apvaisinimo įstatymą, tačiau vis delsia. Kviečiu visas mamas susivienyti ir pasirašyti po šia peticija http://www.peticijos.lt/visos/71867 Gal nors taip atkreipsime valdžios dėmesį.
Atsakyti
Uoj labai tikiuosi, kad greitu metu sulauksime geru naujienu musu skyrelyje. labai labai laukiu, tikrai nuotaika visoms pakils smile.gif Tad PUPO laikykites!!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Kam dare gimdos pabraizyma, kada jis buvo atliekamas, kiek savaiciu/dienu iki punkcijos?
As labai noreciau ji isbandyti musu ateinanciam kartui ir susiplanuoti viska smile.gif o dar sventes arteja.. klinikos nedirbs sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupanr2 @ 2015 11 06, 16:47)
Uoj labai tikiuosi, kad greitu metu sulauksime geru naujienu musu skyrelyje. labai labai laukiu, tikrai nuotaika visoms pakils smile.gif Tad PUPO laikykites!!!!  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Kam dare gimdos pabraizyma, kada jis buvo atliekamas, kiek savaiciu/dienu iki punkcijos?
As labai noreciau ji isbandyti musu ateinanciam kartui ir susiplanuoti viska smile.gif o dar sventes arteja.. klinikos nedirbs sad.gif

Laikomės, kas daugiau belieka.
Man da darė pabraizyma. Ciklo gale savaitę po ovuliacijos maždaug. Ir sekantį ciklą startavau, bet aš su snaigutemis. Nzn ar gali daryt prieš pat punkcija... Gal ciklą prieš... Reik daktarų klaust manau tuo reikalu.

Atsakyti
Laba diena mielosios,sugrizau as vel:) siandien ikele 2embrioniukus,prasideda 10dienu laukimas,baisu taciau norisi tiketi jog viskas bus gerai!pradejau leisti vaista Zibor.Ar ir Jums ji buvo israse? Ar tik suleidus nebuwo perstejimo jausmo?aciu uz atsakymus! O kitos kurios laukiate irgi sekmes!! Turi mums pavykti,galvokime teigiamai ir siekime sawo tikslo!:)
Atsakyti
QUOTE(Laukianti_stebuklo @ 2015 11 07, 01:39)
Laba diena mielosios,sugrizau as vel:) siandien ikele 2embrioniukus,prasideda 10dienu laukimas,baisu taciau norisi tiketi jog viskas bus gerai!pradejau leisti vaista Zibor.Ar ir Jums ji buvo israse? Ar tik suleidus nebuwo perstejimo jausmo?aciu uz atsakymus! O kitos kurios laukiate irgi sekmes!! Turi mums pavykti,galvokime teigiamai ir siekime sawo tikslo!:)

Sveikinimai PUPO!! 4u.gif
Reikia tikrai didelio suoliuko čia mums, tuoj netilpsim smile.gif
Man tokių vaistų nerašė, nuo ko jie?
Man 4dpi, visiškai nieko.... Keista, bet gal viskas į gerą.
Atsakyti
QUOTE(LaiLa25 @ 2015 11 07, 11:56)
Sveikinimai PUPO!!  4u.gif
Reikia tikrai didelio suoliuko čia mums, tuoj netilpsim smile.gif
Man tokių vaistų nerašė,  nuo ko jie?
Man 4dpi,  visiškai nieko.... Keista, bet gal viskas į gerą.

Na kiek skaiciau tai tie vaistai susije su kraujo kresejimu,sake leistis kiekviena diena ta pacia valanda kada leisdavausi gonali, ir taip leistis iki kol darysiu kraujo tyrimuka.Laila,man tik 2dpi,irgi nlb ka jauciu,net kartais baisu ar tikrai ten tvirtinasi,vis glostau pilvuka,bet tikiu jog viskas turi buti gerai!!! Mums pavyks! O tu geri kokius vaistukus??smile.gif)
Atsakyti