Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

Sveikos merginos. Jungiuosi ir aš į jūsų būrį, jei tik priimsite 4u.gif Iki šiol tik skaitydavau, bet manau atėjo laikas pasirodyti.
Su vyru planuojam vaikutį jau 2,5 m. Problemos vyriškos - Oligoastenoteratozoospermija (kartais kažkiek pagerėja, bet visada problema su spermos kiekiu). Lankėmės pas Žilaitienę, vyras gėrė Tamoxifeną+testosteroną, bet rezultato ženklaus nebuvo. Man pačiai nustatytas per aukštas prolaktinas, tad jau pusmetį geriu Bronkriptiną. Pavasarį bandėm IUI - nesėkmingai. Antrą kartą nusprendėm IUI nebebandyti.
Tad dabar ruošiamės IVF. Lankausi VK pas gyd. Visockienę ir jei viskas gerai - žadam lapkričioj paskutinėmis dienomis startuoti. Iki to laiko dar turime pasidaryti tyrimus, abu geriam vitaminus (Vyras Himalaya speman, cinka+kalcis+magnis, o aš - pregnacare conception). Tad tokia mūsų istorija. Lauksiu bet kokių patarimų ar padrasinimų, nes jau taip baisu kartais pasidaro kad net kojos linksta... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(LaiLa25 @ 2015 10 29, 18:15)
Tai jau taip...labai skirtingai...o cia Švedijoje jie iš vis keisti..viska para etanolio gydo, antibiotikus tik jau labai svarbiai situacijai skiria, žodžiu "slieku" jie neieško. Vienintelis tyrimus man dare pries pradedant ivf, ir tik tuos pagrindinius, kaip visur. Ir viskas! Nieko daugiau. Jei nebūčiau tokia užsispyrusi ir nesidomeciau tai nei scrach nei crinone nebūčiau gavus..jie net nepasakė kad vyro tyrimai yra ne antys geriausi ( sužinojau lt pas U )...tai jau pasiutau nerealiai...sakau viskas dar viena kart cia , o jei nieko bandysim kitur. Man ir trys bandymai...ir nieko, ir net nebando aiškintis kodel, kas negerai...kaip i siena kokia...
Labai tikiuosi kad si karta pasiseks...
Papildyta:
Super, tegul ir toliau gražiai auga!
O kada įsodins priklausys nuo to kaip jie dalinsis, ir ka nuspręs gydytojas. Gali buti 2-3 dienų, o gal ir blastute, kaip pas mane 5 dienų.
Linkiu sekmės

Aciu uz gerus zodzius,ryt manau suzinosiu kada viskas isodinta bus;)
Papildyta:
QUOTE(Ausma26 @ 2015 10 29, 23:35)
O kokia klinikos statistika?
Man pries 1-a IVF'a irgi padare tik simbolinius pagrindinius tyrimus. Kadangi jie rode siokia tokia naturalaus pastojimo vilti, tai pabandeme kelis IUI. Aciu mano daktareliui, kad po keliu nesekmiu nusprende nebezaisti su IUI. 1-as IVFas buvo sekmingas, snaigutes is to pacio pirmojo karto - ir nieko. Tikrai nesitikejau tokio rezultato  unsure.gif As nezinau, ar man butu ka nors pasiule, jei as nebuciau skambinusi ir prasiusi leisti pasiimti 3 likusias sniegules vienu metu (pas mus tai draudziama). Tai va tada man perskambino mano gydytojo interne ir pasiule tuos tyrimus. Sake, reikes ir kariotipo tyrima pasidaryti. Nustebau, nes pirmas IVF'as is karto pavyko. Sako, kad per 5m. galejo buti pasikeitimo, kad gal gimdymas ka nors itakojo... Tai as nelabai ir gincijausi, gal tikrai ka nors ras.
As turiu drauge, kuri niekaip negalejo pastoti, istyre vyra pas Usoniene, rado ten beveik nuli, o ji eme su tuo beveik nuliu ir netrukus pastojo naturaliai  biggrin.gif Man rodos, labai svarbu tureti gydytoja, kuriuo tu pasitiketum, kuris atsakytu i tavo klausimus, pagristu sprendimus, paaiskintu, kodel toks variantas, o ne kitoks pasirinktas. Blogai, jei pradedi kelia abejonemis  g.gif
Aukstyn nosi, viskas bus gerai!

Laukianti stebuklo, man sodino 2d. embrioniukus, tai pirmadieni ispunktavo, o treciadieni sodino (lyg tai). Bet tas buvo beveik pries 5m., gal dabar dar efektyvesnes metodologijos atrastos. Nes bent jau mano kliniku sekmes % siek tiek pakilo per ta laika (ypac snaiguciu, su kuriomis man taip nesiseka  doh.gif ).

Ausma26, aciu atsakyma,ryt punktavimo diena,tai nebereiks sukti galvos kada isodines,tai manau viska suzinosiu greitu metu.Tikiuosi vyro spermiukai su mano kiausialastem susidraugaus ir apsivaisins;)
Papildyta:
QUOTE(Dotty @ 2015 11 02, 09:43)
Labas rytas 4u.gif

Tikriausiai jau jungiuosi į jūsų būrį, pasyviai pakolkas. Su vyru darėm tris IUI, paskutinis buvo pusiau sėkmingas, buvo kibimas, bet neįkibo... O ir šiaip labai mažai šansų duoda su IUI mums (vyro turtas labai kintantis nuo nuliukų iki vos vos sukrapštomo IUI). Sakiau pažaidėm ir užtenka, pavasarį startuosim su IVF smile.gif Tai mėginsiu jus skaityti, žiūrėt ką darot, kas geriausia, kieno ranka sėkmingiausia.

Trumpai apie diagnozes: pas mane iki pirmo gimdymo buvo rasta endo IIst., pas vyrą kaip minėjau nuo oligoastenoteratospermijos (nu buve ir beveik azospermija, nes visur nuliai tik rado pavienius apsol neveiksnius doh.gif ) iki oligospermijos (kas įtakoja neaišku, tiesiog laimės dalykas).

Ateinantys veiksmai - buvo MB nukreiptas pas endokrinologę-andrologę. Eis pas Žilaitienę ir žiūrėsim ką ten sakys. Tikiuos ji gera, nes ją rekomendavo.

Na, o tikslas - susilaukt antrojo mažylio (pirmagymis pagautas IUI dėka, bet tada iš antro karto kibo ir rezultatai ir tikimybės buvo duotos gerokai didesnės, o ir jaunesni buvom).

Visoms sėkmės!

Dotty, mano vyra irgi Zilaitiene ziurejo,tai ji tikrai kaip gydytoja stipri,kiek zinau profesore ir savo darba ismananti. Tad viskas bus gerai,pamatysit!
Atsakyti
Norėjau paklausti apie snaigučių įkėlimą.Kada jis daromas ir kokius vaistus naudojote.?
Gal dar anksti galvoti,bet laikas bėga greitai.Manau informacija reikia rinktis.Čia merginoms darė naturaliame cikle,jei gerai supratau.O galima daryti ir taip.Manau Turkaičiai taip nedaro.Reikia rinktis jų informacija.
Taip sunku pradėti,bet reikia tikėtis.Viltis mūsų motina,arba ji daro stebuklus.
Atsakyti
QUOTE(joorgita @ 2015 11 02, 14:09)
Norėjau paklausti apie snaigučių įkėlimą.Kada jis daromas ir kokius vaistus naudojote.?

Man lyg siol buvo daromas 18-20c.d. (po ovuliacijos). "Gydymas": pradzioje estrofemas, po to progesteronas prijungiamas. Isodinimo diena reikia dekapeptili susileisti (apsidraudimui nuo spontanines ovuliacijos).
Bet tikrai ne visur tokia schema taikoma.

As vis dar laukiu gydytojo nurodymu. Jei siandiena pastu negausiu, skambinsiu i ligonine.
Atsakyti
Labas visoms,
Aš jau pupo šiandien patapau smile.gif
Įdėjo viena snaigute, gerai atšilo, tai dar viena liko atsargoje.
Liepė dėtis crinona du kartus, trombyl ( kraują skystinancius gerti ir foli. ( kažkaip kitaip vad lietuviškai)
Dabar belieka sulaukti 19 lapkričio, ir testą gadinti...
Ką gi, laukiam.
Man įdėjimo dieną gavosi 21c.d. Tikiuosi kad šitas kartas bus laimingas.
Sėkmės ir jums visoms
Atsakyti
Sekmes, Laila. Linkiu pralaushti ledus siame skyrelyje.
As vis dar laukiu popieriu su nurodymais is savo gydytojo. Tik tada galesiu skambintis ir tartis del tyrimu. Taip noreciau pradeti si menesi paskutini transferi, bet nesu tikra, kad suspesiu viska pasidaryti verysad.gif
Atsakyti
Sveiki.turiu likusi nepanaudota Gonal piestuka. Like 100,bet uz linijos dar yra virs 50 tikrai. Tai 150. Laikomas vesiai. Galioja iki 2017.01. Parduociau uz simboline kaina. I AZ. ax.gif su virusiukais plius nestuke.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LaiLa25 @ 2015 11 03, 21:35)
Labas visoms, 
Aš jau pupo šiandien patapau smile.gif
Įdėjo viena snaigute,  gerai atšilo,  tai dar viena liko atsargoje.
Liepė dėtis crinona du kartus,  trombyl ( kraują skystinancius gerti ir foli. ( kažkaip kitaip vad lietuviškai)
Dabar belieka sulaukti 19 lapkričio,  ir testą gadinti...
Ką gi,  laukiam.
Man įdėjimo dieną gavosi 21c.d. Tikiuosi kad šitas kartas bus laimingas.
Sėkmės ir jums visoms

Sedam ant palaikymo suoliuko mirksiukas.gif thumbup.gif

O man ryt turetu det snaigute, jeigu atsils ir viskas bus gerai smile.gif
Atsakyti
Ačiū už palaikymą visoms,
Burgunt, reik didesnio suolelio smile.gif mūsų cia daug smile.gif
Laikau kumščius kad ir tau pasisektų ir būtum PUPO ryt wink.gif
As cia vis mastau, per kiek vis gi laiko implantuojasi įkelta blastute, pas mane ji 5 dienų. Kiek žiūrėjau, tai kai kur rašo kad iki 24 c.d implantacija turi būt baigta...
Kažkur buvau radus ir cia įkėlus paskaiciavima....nepamenu dabar....bet man atrodo per pirmas tris keturias dienas turi implantuotis...hm...reik pažiūrėt gal kur rasiu info daugiau...
Ech sunku dvi savaites laukt...bet man jau po savaites bus baimes pilnos kelnės, nes mmm diena bus....ech...kaip nors...
Ausma, ramiai, ne si, tai kita mėnesį, svarbu viska ramiai be nervu, ir neskubant padaryt. Kuo daugiau streso, tuo blogiau.
Ka gi merginos, ramiai, viskas bus gerai, turiu gera nuojauta , mums pasiseks !!!!!!
Atsakyti
QUOTE(LaiLa25 @ 2015 11 04, 13:43)
Ačiū už palaikymą visoms,
Burgunt, reik didesnio suolelio smile.gif mūsų cia daug smile.gif
Laikau kumščius kad ir tau pasisektų ir būtum PUPO ryt wink.gif
As cia vis mastau, per kiek vis gi laiko implantuojasi įkelta blastute, pas mane ji 5 dienų. Kiek žiūrėjau, tai kai kur rašo kad iki 24 c.d implantacija turi būt baigta...
Kažkur buvau radus ir cia įkėlus paskaiciavima....nepamenu dabar....bet man atrodo per pirmas tris keturias dienas turi implantuotis...hm...reik pažiūrėt gal kur rasiu info daugiau...
Ech sunku dvi savaites laukt...bet man jau po savaites bus baimes pilnos kelnės, nes mmm diena bus....ech...kaip nors...
Ausma, ramiai, ne si, tai kita mėnesį, svarbu viska ramiai be nervu, ir neskubant padaryt. Kuo daugiau streso, tuo blogiau.
Ka gi merginos, ramiai, viskas bus gerai, turiu gera nuojauta , mums pasiseks !!!!!!

Jau 7 d po įsodinimo tikrai galėsi priduoti kraują HCG ir jau rodys, ar užkibo. Žinau, kad kitos mergaitės jau kokią 5 dpi darosi kraujo tyrimus ir parodo. Aišku, čia reik drąsos doh.gif
Atsakyti
Man 6 dpi su 5 dienu jau rode vos izsiurima vaiduokli Nt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *MiStreSS*: 04 lapkričio 2015 - 13:07
QUOTE(Nuojauta @ 2015 11 04, 14:51)
Jau 7 d po įsodinimo tikrai galėsi priduoti kraują HCG ir jau rodys, ar užkibo. Žinau, kad kitos mergaitės jau kokią 5 dpi darosi kraujo tyrimus ir parodo. Aišku, čia reik drąsos  doh.gif

Nuojauta, taip zinau kad daro mergaites kraujo tyrima, CIA pas mane negativa, tik testas po dviejų savaičių...arba bandyt su testais....praeita kart žaidžiau su jais, pradžioj lyg ir rodė kažką, bet rezultatas nulinis....
Todėl si karta lauksiu kantriai....
Žiūrėjau dėl tu implantaciju, tai gali būt iki 5dienu po isodinimo....matysim, bl tikiuosi, kad implantacija kraujavimas pasirodys, kas suteiks daugiau vilties man belaukiant....
Atsakyti