Laba diena,
Siandien buvau pas gydytoja,naujausios zinios tokios,jog graziai auga folikulai.Paskyre toliau baigti leistis Gonal ir dar plius Cetrotide, po 3 dienu,reiks susileisti Ovitrelle ir kita savaite numatytas punktavimas, kaip jus galvojate jei punktavimo diena antradienis,kada isodines?
QUOTE(bella272 @ 2015 10 29, 11:00)
Labas visoms
Turiu likusias dvi pilnas dėžutes Crinone 8% vaginalinės gel N15 (Dėžutėjė 15vnt) ir 5vnt be dėžutės. Vaistai parsivežti biželio menesio gale iš Turkijos, tad yra 3 kartus pigesni nei Lietuvoje, vaistų galiojimas iki 2018 metų. Jei kam reikia kreipkitės AŽ
Su virusiukais
Turiu likusias dvi pilnas dėžutes Crinone 8% vaginalinės gel N15 (Dėžutėjė 15vnt) ir 5vnt be dėžutės. Vaistai parsivežti biželio menesio gale iš Turkijos, tad yra 3 kartus pigesni nei Lietuvoje, vaistų galiojimas iki 2018 metų. Jei kam reikia kreipkitės AŽ
Su virusiukais
REZERVUOTA
QUOTE(Ausma26 @ 2015 10 29, 00:48)
Viskas bus gerai
Bet ziuriu, kiekviena salis turi savo tradicijas bei proceduras. Idomu paskaityti, kaip pas kitus viskas vyksta.
Prisiskambinau gydytojau, priskyre kruva visokiu tyrimu pries paskutini bandyma. Bandys rasti paaiskinima, kodel is 3-ju bandymu nei vienas nesibaige sekme. Taip tikiuosi, kad uz ko uzsikabinti...
Bet ziuriu, kiekviena salis turi savo tradicijas bei proceduras. Idomu paskaityti, kaip pas kitus viskas vyksta.
Prisiskambinau gydytojau, priskyre kruva visokiu tyrimu pries paskutini bandyma. Bandys rasti paaiskinima, kodel is 3-ju bandymu nei vienas nesibaige sekme. Taip tikiuosi, kad uz ko uzsikabinti...
Tai jau taip...labai skirtingai...o cia Švedijoje jie iš vis keisti..viska para etanolio gydo, antibiotikus tik jau labai svarbiai situacijai skiria, žodžiu "slieku" jie neieško. Vienintelis tyrimus man dare pries pradedant ivf, ir tik tuos pagrindinius, kaip visur. Ir viskas! Nieko daugiau. Jei nebūčiau tokia užsispyrusi ir nesidomeciau tai nei scrach nei crinone nebūčiau gavus..jie net nepasakė kad vyro tyrimai yra ne antys geriausi ( sužinojau lt pas U )...tai jau pasiutau nerealiai...sakau viskas dar viena kart cia , o jei nieko bandysim kitur. Man ir trys bandymai...ir nieko, ir net nebando aiškintis kodel, kas negerai...kaip i siena kokia...
Labai tikiuosi kad si karta pasiseks...
Papildyta:
QUOTE(Laukianti_stebuklo @ 2015 10 29, 15:31)
Laba diena,
Siandien buvau pas gydytoja,naujausios zinios tokios,jog graziai auga folikulai.Paskyre toliau baigti leistis Gonal ir dar plius Cetrotide, po 3 dienu,reiks susileisti Ovitrelle ir kita savaite numatytas punktavimas, kaip jus galvojate jei punktavimo diena antradienis,kada isodines?
Super, tegul ir toliau gražiai auga!
O kada įsodins priklausys nuo to kaip jie dalinsis, ir ka nuspręs gydytojas. Gali buti 2-3 dienų, o gal ir blastute, kaip pas mane 5 dienų.
Linkiu sekmės
QUOTE(LaiLa25 @ 2015 10 29, 17:15)
Vienintelis tyrimus man dare pries pradedant ivf, ir tik tuos pagrindinius, kaip visur. Ir viskas! Nieko daugiau. Jei nebūčiau tokia užsispyrusi ir nesidomeciau tai nei scrach nei crinone nebūčiau gavus..jie net nepasakė kad vyro tyrimai yra ne antys geriausi ( sužinojau lt pas U )...tai jau pasiutau nerealiai...sakau viskas dar viena kart cia , o jei nieko bandysim kitur. Man ir trys bandymai...ir nieko, ir net nebando aiškintis kodel, kas negerai...kaip i siena kokia...
O kokia klinikos statistika?
Man pries 1-a IVF'a irgi padare tik simbolinius pagrindinius tyrimus. Kadangi jie rode siokia tokia naturalaus pastojimo vilti, tai pabandeme kelis IUI. Aciu mano daktareliui, kad po keliu nesekmiu nusprende nebezaisti su IUI. 1-as IVFas buvo sekmingas, snaigutes is to pacio pirmojo karto - ir nieko. Tikrai nesitikejau tokio rezultato As nezinau, ar man butu ka nors pasiule, jei as nebuciau skambinusi ir prasiusi leisti pasiimti 3 likusias sniegules vienu metu (pas mus tai draudziama). Tai va tada man perskambino mano gydytojo interne ir pasiule tuos tyrimus. Sake, reikes ir kariotipo tyrima pasidaryti. Nustebau, nes pirmas IVF'as is karto pavyko. Sako, kad per 5m. galejo buti pasikeitimo, kad gal gimdymas ka nors itakojo... Tai as nelabai ir gincijausi, gal tikrai ka nors ras.
As turiu drauge, kuri niekaip negalejo pastoti, istyre vyra pas Usoniene, rado ten beveik nuli, o ji eme su tuo beveik nuliu ir netrukus pastojo naturaliai Man rodos, labai svarbu tureti gydytoja, kuriuo tu pasitiketum, kuris atsakytu i tavo klausimus, pagristu sprendimus, paaiskintu, kodel toks variantas, o ne kitoks pasirinktas. Blogai, jei pradedi kelia abejonemis
Aukstyn nosi, viskas bus gerai!
Laukianti stebuklo, man sodino 2d. embrioniukus, tai pirmadieni ispunktavo, o treciadieni sodino (lyg tai). Bet tas buvo beveik pries 5m., gal dabar dar efektyvesnes metodologijos atrastos. Nes bent jau mano kliniku sekmes % siek tiek pakilo per ta laika (ypac snaiguciu, su kuriomis man taip nesiseka ).
Laba,
Ką gi, buvau pas daktarą, kad pažiūrėt gleivine, tai kaip ir gera, startuoti leido antradienį būsiu pupo po pietų...
Nors man gleivines dydis mažokas pasirodė, sakė kad tarp 8-9mm....gerai būtų didesnė.. Bet yra kaip yra, ir jau ryt pradedu dėti crinona, o trombyl nuo antradienio... Kad skystinti kraują...
Belieka laukti antradienio...
Ką gi, buvau pas daktarą, kad pažiūrėt gleivine, tai kaip ir gera, startuoti leido antradienį būsiu pupo po pietų...
Nors man gleivines dydis mažokas pasirodė, sakė kad tarp 8-9mm....gerai būtų didesnė.. Bet yra kaip yra, ir jau ryt pradedu dėti crinona, o trombyl nuo antradienio... Kad skystinti kraują...
Belieka laukti antradienio...
Labas rytas
O as vel su savo bedom uzvakar isejau is ligonines, vakar vel atgal pradejo mausti nugara savo daktarei pasiskambinau, sake kek apzesiu. Tai dabar guliu su gresianciu. Gimda spazmuoja ir kaklelis patrumpejes 4.11 cm
Ech na reikia kazkaip laikytis:)
O as vel su savo bedom uzvakar isejau is ligonines, vakar vel atgal pradejo mausti nugara savo daktarei pasiskambinau, sake kek apzesiu. Tai dabar guliu su gresianciu. Gimda spazmuoja ir kaklelis patrumpejes 4.11 cm
QUOTE(LaiLa25 @ 2015 10 30, 22:58)
Nors man gleivines dydis mažokas pasirodė, sakė kad tarp 8-9mm....gerai būtų didesnė..
Kai per didele, tai irgi negerai. Dar turi pora dienu, kazkiek paaugs. Pas mane irgi tokia buna, kai echoskopu ziuri. Idomumo delei reikes pasiziureti, kokia buvo pasisekusio IVF'o atveju.
QUOTE(*MiStreSS* @ 2015 10 31, 09:37)
Labas rytas
laikykis, gulintis režimas, jokių nervų ir poilsis, laikau kumščius kad viskas būtų gerai.
QUOTE(*MiStreSS* @ 2015 10 31, 07:37)
Labas rytas
Vajej tik būk rami, stenkis nestresuoti, kad ir kaip sunku Laikau kumščius už tavo mažylį
Merginos, turiu Gonal 150, jei kam reikia, rašykit a.ž.
Labas rytas
Tikriausiai jau jungiuosi į jūsų būrį, pasyviai pakolkas. Su vyru darėm tris IUI, paskutinis buvo pusiau sėkmingas, buvo kibimas, bet neįkibo... O ir šiaip labai mažai šansų duoda su IUI mums (vyro turtas labai kintantis nuo nuliukų iki vos vos sukrapštomo IUI). Sakiau pažaidėm ir užtenka, pavasarį startuosim su IVF Tai mėginsiu jus skaityti, žiūrėt ką darot, kas geriausia, kieno ranka sėkmingiausia.
Trumpai apie diagnozes: pas mane iki pirmo gimdymo buvo rasta endo IIst., pas vyrą kaip minėjau nuo oligoastenoteratospermijos (nu buve ir beveik azospermija, nes visur nuliai tik rado pavienius apsol neveiksnius ) iki oligospermijos (kas įtakoja neaišku, tiesiog laimės dalykas).
Ateinantys veiksmai - buvo MB nukreiptas pas endokrinologę-andrologę. Eis pas Žilaitienę ir žiūrėsim ką ten sakys. Tikiuos ji gera, nes ją rekomendavo.
Na, o tikslas - susilaukt antrojo mažylio (pirmagymis pagautas IUI dėka, bet tada iš antro karto kibo ir rezultatai ir tikimybės buvo duotos gerokai didesnės, o ir jaunesni buvom).
Visoms sėkmės!
Tikriausiai jau jungiuosi į jūsų būrį, pasyviai pakolkas. Su vyru darėm tris IUI, paskutinis buvo pusiau sėkmingas, buvo kibimas, bet neįkibo... O ir šiaip labai mažai šansų duoda su IUI mums (vyro turtas labai kintantis nuo nuliukų iki vos vos sukrapštomo IUI). Sakiau pažaidėm ir užtenka, pavasarį startuosim su IVF Tai mėginsiu jus skaityti, žiūrėt ką darot, kas geriausia, kieno ranka sėkmingiausia.
Trumpai apie diagnozes: pas mane iki pirmo gimdymo buvo rasta endo IIst., pas vyrą kaip minėjau nuo oligoastenoteratospermijos (nu buve ir beveik azospermija, nes visur nuliai tik rado pavienius apsol neveiksnius ) iki oligospermijos (kas įtakoja neaišku, tiesiog laimės dalykas).
Ateinantys veiksmai - buvo MB nukreiptas pas endokrinologę-andrologę. Eis pas Žilaitienę ir žiūrėsim ką ten sakys. Tikiuos ji gera, nes ją rekomendavo.
Na, o tikslas - susilaukt antrojo mažylio (pirmagymis pagautas IUI dėka, bet tada iš antro karto kibo ir rezultatai ir tikimybės buvo duotos gerokai didesnės, o ir jaunesni buvom).
Visoms sėkmės!