Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

QUOTE(Laukianti_stebuklo @ 2015 10 22, 09:07)
Saulyciuks,

As jau tiek tu testu prisidariau,kad visi jau neigiami buvo. Suprantat,mano situacija tokia biski kebli, tad nelabai tikiu kad testas teigiama gali parodyti. Mums yra skirtas IVF todel kad mano vyras neturi spermatozoidu,dare jam TESA tyrima ir rado seklidese,vadinasi neiseina i isore spermatozoidai,tai beda yra jame,tai zinot,nelabai tikiu kad galejau naturaliai pastoti,nebent ivyko stebuklas ir jam ,,isssove" spermiukai i isore.  doh.gif

O va juokas juokais,bet musu draugams,taip ir buvo!! Tyrimai padaryti,pas vyra su spermiukais,kaip ir pas jus.zodziu ivf pasiruose. Nes naturaliai pastoti sansai nuliniai.ir ka jus manot,gryzta is slidinejimo kurorto-ogi nescia!!! Dar mano vyras juoda humora uzmetė - tai nuo ko cia dabar? doh.gif ir va auga mergyte,grynas tetis smile.gif va tau ir netikek stebuklais
Atsakyti
QUOTE(Kazkieno zmona @ 2015 10 22, 17:07)
O va juokas juokais,bet musu draugams,taip ir buvo!! Tyrimai padaryti,pas vyra su spermiukais,kaip ir pas jus.zodziu ivf pasiruose. Nes naturaliai pastoti sansai nuliniai.ir ka jus manot,gryzta is slidinejimo kurorto-ogi nescia!!! Dar mano vyras juoda humora uzmetė - tai nuo ko cia dabar?  doh.gif ir va auga mergyte,grynas tetis smile.gif va tau ir netikek stebuklais

Oho!:) pasirodo tikrai buna stebuklu!:)) mes cia kaip tik irgi atostogose buvom,tai gal kazkaip ipute:D gal verta pasidaryti testuka?biggrin.gif
Atsakyti
Laukianti stebuklo-butinai pasidaryk!!!! Lauksim ziniu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(milanija @ 2015 10 22, 15:05)
Pas mane irgi visi " taškai" sudėlioti..... rezultatas nulinis.... doh.gif
Kartais laikom kumštukus už tave  4u.gif

Mano situacija matomai tapati kaip jusu ,snd dar pasidariau NT-,laukiu mmm ...
Atsakyti
Kartais 4u.gif Na tikrai, kazkoks kosmaras. Kai dariausi pirmaji IVF'a, tai tikrai daugiau sekmingu atveju buvo. O dabar tik pavasari buvo kelioms pavyke, o toliau seke nesekme po nesekmes...
Atsakyti
Siaulietes sos ,
Gal kuri turi Utrogestan 100mg bent 2kap.parduoti ? Lieku savaitgali be vaistu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Brima* @ 2015 10 24, 11:42)
Siaulietes sos ,
Gal kuri turi Utrogestan  100mg bent 2kap.parduoti ? Lieku savaitgali be vaistu  verysad.gif

O varge, gal apskambink vaistines ir maldauk kad parduotu 2 kapsules. As turiu kruvas visokiausiu vaistu prisitaupiusi, bet is Londono neatkeliaus taip greitai.
Antra vertus, man gydytojas sako, kad progesteronas susikoncentruoja kraujyje ir jeigu pamirsti viena karta, nieko tokio.
Atsakyti
QUOTE(saulyciuks @ 2015 10 24, 09:40)
O varge, gal apskambink vaistines ir maldauk kad parduotu 2 kapsules. As turiu kruvas visokiausiu vaistu prisitaupiusi, bet is Londono neatkeliaus taip greitai.
Antra vertus, man gydytojas sako, kad progesteronas susikoncentruoja kraujyje ir jeigu pamirsti viena karta, nieko tokio.

Tai va ,kad ju turi tik viena vaistine ir jie yra vardiniai kuri savaitgali nedirba doh.gif
Atsakyti
Mielosios net nereikejo daryti nestumo testo,nes penktadieni prasidejo menesines,tai zaibisku greiciau nulekiau pas gydytoja,tai jau pradejau trumpa schema su gonaliu:) o ketvirtadieni eisiu ziuret ka gero priauginau:)tikiuosi eisiu i prieki tik su gerom ziniom:)
Atsakyti
QUOTE(Laukianti_stebuklo @ 2015 10 25, 23:05)
Mielosios net nereikejo daryti nestumo testo,nes penktadieni prasidejo menesines,tai zaibisku greiciau nulekiau pas gydytoja,tai jau pradejau trumpa schema su gonaliu:) o ketvirtadieni eisiu ziuret ka gero priauginau:)tikiuosi eisiu i prieki tik su gerom ziniom:)

O cia taip galima - IVF po IVF..? is karto? Laukti 3 menesiu nereikia?

Atsakyti
Merginos,
turiu likusius šiuos vaistukus:
- Utrogestan 100 mg 30 vnt. kapsulių
- Fraxiparine 0,3 ml 5 vnt. švirkštų
- Crinone 8% 2 vnt.
- Bemfola Follitropin Alfa 75 IU/0.125 ml 3 vnt. švirkštų (laikomi šaldytuve).
- Inofolic 1 pakuotė.

Jei kam reikia, kreipkitės (parduosiu už simbolinį mokestį).

Atsakyti
QUOTE(saulyciuks @ 2015 10 25, 23:13)
O cia taip galima - IVF po IVF..? is karto? Laukti 3 menesiu nereikia?

Tai kad man cia pirmasis ir tikiuosi paskutinis IVF:)
Atsakyti