Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

QUOTE(kartais... @ 2015 10 20, 20:51)
Ausma26 tau faina tu jau pradedi gyventi planais kaip vėl darysi 4u.gif

Kad nieko gero su tais planais. Savo snaiguciu nenoriu siaip laikyti, nes sausio men. reiketu apsispresti, ka su jomis daryti (tiesiog atsildyti, "dovanoti" tyrimams, "dovanoti" savo embrionu negalintiems tureti). Nu tai va... Bet siaip tai netikiu, kad pasiseks ir paskutinis kartas. Tik norisi greiciau visa ta kosmara pabaigti.

Tau dar per anksti testui. Palauk dar bent iki penktadienio.

Pas mane visi pozymiai nuo progesterono buvo. Jau nutraukiau naudoti, o pilvo reikalai ir toliau nesusitvarko. Tai jauciu pas mane tas progesteronas dabar iki dangaus pakiles doh.gif
Atsakyti
Laba diena mergaites! O as jau stresuoju,nervuojuos ir panikuoju:( turejau pradeti trumpa schema su vaistais,ir vis nesulaukiu menesiniu: turejo +- prasideti spalio 17, bet iki siol nesulaukiu:(( krutine issiputus,jautri,skauda,nervuota,vis laukiu bet neprasiceda... O tai norisi kad greiciau ir man pradeti IVF. Jau bandziau raudona vyna gerti,gal dar ka pasiulysit kaip greiciau sulaukti??
Atsakyti
QUOTE(Laukianti_stebuklo @ 2015 10 21, 23:42)
Laba diena mergaites! O as jau stresuoju,nervuojuos ir panikuoju:( turejau pradeti trumpa schema su vaistais,ir vis nesulaukiu menesiniu: turejo +- prasideti spalio 17, bet iki siol nesulaukiu:(( krutine issiputus,jautri,skauda,nervuota,vis laukiu bet neprasiceda... O tai norisi kad greiciau ir man pradeti IVF. Jau bandziau raudona vyna gerti,gal dar ka pasiulysit kaip greiciau sulaukti??

tai gal reiketu nestumo testa pasidaryti???

Atsakyti
QUOTE(Ausma26 @ 2015 10 20, 20:49)
Kad nieko gero su tais planais. Savo snaiguciu nenoriu siaip laikyti, nes sausio men. reiketu apsispresti, ka su jomis daryti (tiesiog atsildyti, "dovanoti" tyrimams, "dovanoti" savo embrionu negalintiems tureti). Nu tai va... Bet siaip tai netikiu, kad pasiseks ir paskutinis kartas. Tik norisi greiciau visa ta kosmara pabaigti.

Tau dar per anksti testui. Palauk dar bent iki penktadienio.

Pas mane visi pozymiai nuo progesterono buvo. Jau nutraukiau naudoti, o pilvo reikalai ir toliau nesusitvarko. Tai jauciu pas mane tas progesteronas dabar iki dangaus pakiles  doh.gif

O kas ten žino gal nieko nesitikint ir nelaukiant būtų Kaledom siurprizas bigsmile.gif
Pas mn pilvo reikalai ir nekokie tai tikriaus ir progesterons savo daro ...
As snd jau NT pasidariau -.....guodziu save gal dar anksti...
Kaip pas jus reikaliukai milanija ausma26 ?
Papildyta:
QUOTE(saulyciuks @ 2015 10 21, 21:46)

Lauksim naujienų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukianti_stebuklo @ 2015 10 21, 23:42)

Man buvo panasi situacija, laukiu kada tik greiciau mm, dėlioju jau planus kaip reikes gonali leistis, vizitui pas gyd. punkcijai, isodinimui ir kt. O jos ir neatėjo, tad linkiu tokio paties stebuklo ir jums pries pat IVF biggrin.gif nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukianti_stebuklo @ 2015 10 21, 21:42)

Kažkur skaičiau 3V padeda ligtai vonia+vynas+vyras ar vynas+vonia+vyras nu žodžiu kažkaip taip mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(Ingbri @ 2015 10 22, 04:54)
Man buvo panasi situacija, laukiu kada tik greiciau mm, dėlioju jau planus kaip reikes gonali leistis, vizitui pas gyd. punkcijai, isodinimui ir kt. O jos ir neatėjo, tad linkiu tokio paties stebuklo ir jums pries pat IVF  biggrin.gif  nestuke.gif

Taip žmogus gali ir isprotet is laimes tikrai ,kad stebuklas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyciuks @ 2015 10 21, 23:46)

Saulyciuks,

As jau tiek tu testu prisidariau,kad visi jau neigiami buvo. Suprantat,mano situacija tokia biski kebli, tad nelabai tikiu kad testas teigiama gali parodyti. Mums yra skirtas IVF todel kad mano vyras neturi spermatozoidu,dare jam TESA tyrima ir rado seklidese,vadinasi neiseina i isore spermatozoidai,tai beda yra jame,tai zinot,nelabai tikiu kad galejau naturaliai pastoti,nebent ivyko stebuklas ir jam ,,isssove" spermiukai i isore. doh.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos. Turiu klausima. Gydytoja patare pagerti viena menesi "Yarina" kontraceptines tabletes. Lyg tam, kad endometrioze nurimtu. O kita cikla vel kels blastocistas.

Nezinau, ka daryti. Pasimetusi. Man daryti 3 IUI, 1 IVF+1 blastocistu perkelimas. Rezultatai visi tiek neigiami, kad dziaugiuosi, jog HCG bet ne minusa rodo verysad.gif
Blastocistu liko tik 2.

Gal kuri is Jusu irgi gere viena cikla kontraceptines? Nesirysa man kontraceptines ir begalinis noras pastoti.
Atsakyti
QUOTE(-Polia- @ 2015 10 22, 08:36)
Sveikos, merginos. Turiu klausima. Gydytoja patare pagerti viena menesi "Yarina" kontraceptines tabletes. Lyg tam, kad endometrioze nurimtu. O kita cikla vel kels blastocistas.

Nezinau, ka daryti. Pasimetusi. Man daryti 3 IUI, 1 IVF+1 blastocistu perkelimas. Rezultatai visi tiek neigiami, kad dziaugiuosi, jog HCG bet ne minusa rodo  verysad.gif
Blastocistu liko tik 2.

Gal kuri is Jusu irgi gere viena cikla kontraceptines? Nesirysa man kontraceptines ir begalinis noras pastoti.

Mano viena drauge tik taip ir tegalejo pastoti, pirmiausia skiriamos kontraceptines tabletes, kad hormonus subalansuotu ir paruostu organizma nestuke.gif , tik nzn kontraceptiniu tableciu pavadinimo.
Papildyta:
Beje, kaip, merginos, tvarkotes su tais pilvo reikaliukais... man jau savaite kaip po punkcijos ir negerai, nors jau savaite kaip jokiu vaistu nenaudoju... ar arbatos ar tabletes padeda? dabar nebaisu ir tableciu naudoti kai zinau, kad ne nestuke.gif bet galvoju kai startuosiu po keliu menesiu, noretusi, kaip nors ispresti sia problema ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kartais... @ 2015 10 22, 05:51)
Kaip pas jus reikaliukai milanija ausma26 ?

As jau "padejau taska" su siuo bandymu unsure.gif Kaip ir rasiau, nelemtosios parejo antradieni. Nu mano organizmas dirba kaip laikrodukas, bet va rezultatas vis tiek neigiamas.
Kazkaip nesinori tiketi, kad nei vienai is 3-ju taip ir nepasiseke...
QUOTE(Pupanr2 @ 2015 10 22, 11:24)
Beje, kaip, merginos, tvarkotes su tais pilvo reikaliukais... man jau savaite kaip po punkcijos ir negerai, nors jau savaite kaip jokiu vaistu nenaudoju... ar arbatos ar tabletes padeda? dabar nebaisu ir tableciu naudoti kai zinau, kad ne  nestuke.gif bet galvoju kai startuosiu po keliu menesiu, noretusi, kaip nors ispresti sia problema  ax.gif

Nesusitvarkau unsure.gif Vaistu kol kas neprireikia, bet normaliai "pilvas" irgi nedirba. Bet as progesterona tik nuo pirmadienio nebegeriu, tai gal gris su laiku viskas i vezias. Nors is patirties galiu pasakyti, kad jei jau vaistai kerta per ta vieta, tai greitai reikalai neatsistato, kartais ir gero menesio prireikia.
O siaip tai priverstine dieta - darzoves ir vaisiai (ypac kepti obuoliai ar virta obuoliu, kriausiu tyrele).
Atsakyti
Labai aciu uz atsakyma smile.gif Palengvejo ant dusios. Jau kartais galva sukasi nuo visu hormonu - vaistu ir t.t.

QUOTE(Pupanr2 @ 2015 10 22, 11:24)
Mano viena drauge tik taip ir tegalejo pastoti, pirmiausia skiriamos kontraceptines tabletes, kad hormonus subalansuotu ir paruostu organizma  nestuke.gif ,  tik nzn kontraceptiniu tableciu pavadinimo.
Papildyta:
Beje, kaip, merginos, tvarkotes su tais pilvo reikaliukais... man jau savaite kaip po punkcijos ir negerai, nors jau savaite kaip jokiu vaistu nenaudoju... ar arbatos ar tabletes padeda? dabar nebaisu ir tableciu naudoti kai zinau, kad ne  nestuke.gif bet galvoju kai startuosiu po keliu menesiu, noretusi, kaip nors ispresti sia problema  ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Ausma26 @ 2015 10 22, 12:19)
As jau "padejau taska" su siuo bandymu  unsure.gif Kaip ir rasiau, nelemtosios parejo antradieni. Nu mano organizmas dirba kaip laikrodukas, bet va rezultatas vis tiek neigiamas.
Kazkaip nesinori tiketi, kad nei vienai is 3-ju taip ir nepasiseke...

Pas mane irgi visi " taškai" sudėlioti..... rezultatas nulinis.... doh.gif

Kartais laikom kumštukus už tave 4u.gif
Atsakyti