Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

amazon.fr
crocs band2 ruzavu basuciu keleta dydziu kaina- 13.76 eur 4u.gif
Atsakyti
Turiu 5 % nuolaidos kodą Laisvalaikiodovanos.lt. jei ką domina, rašykit į AŽ mirksiukas.gif
ar čia tokiom nuolaidom nesidalinat? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leonila: 02 spalio 2015 - 06:32
Labas rytas, gal kas rekomenduotu sampuna ir kondicionieriu ar kauke is cocooncenter pasiputusiems issausejusiems plaukams galiukai sakojasi o pagal saknis riebu. Aciu
Atsakyti

Pirksiu coccooncenter ir Boots su papildoma 10% nuolaida Kaunas mazesnius pirkinius galiu persiust per pastomata
jurgita.karpiniene@gmail.com 4u.gif

Atsakyti
Labos. At pirksite Benneton is Ventes?kaip gaunas ta siuntima dalintis? blush2.gif juk as negaliu isidet i krepsi jusu prekiu,jei jos out of stock blush2.gif paimciau pora megztuku jei kas jungtusi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2015 10 02, 08:21)
Labos. At pirksite Benneton is Ventes?kaip gaunas ta siuntima dalintis? blush2.gif juk as negaliu isidet i krepsi jusu prekiu,jei jos out of stock blush2.gif paimciau pora megztuku jei kas jungtusi smile.gif

Aš pirksiu, bet priimsiu max 3 mergaites siuntimui pasidalinti Vilniuje
Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2015 10 02, 09:29)
Aš pirksiu, bet priimsiu max 3 mergaites siuntimui pasidalinti Vilniuje

As as as noriu cool.gif kur siusti?ir kaip paaiskinkit? blush2.gif ar nebus jums out of stock mano prekes?
Atsakyti
Renku mytoys su -35% rubams ir batams. Tvarkingus ir nedidelius krepselius siusti paurelija@yahoo.com
Tik Kaunas, nepersiuntinesiu. Pries siunciant krepselius BUTINA paskaityti temos 1psl. Jei spesiu uzsakysiu siandien, jei ne rytoj, nes ryt paskutine kodo galiojimo diena. Siuntimas 13.95 dalinsiu ant zmoniu skaiciaus, rinksiu kol gausis po 2.33. Bankas geriau seb.
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2015 10 02, 08:30)
As as as noriu cool.gif kur siusti?ir kaip paaiskinkit? blush2.gif ar nebus jums out of stock mano prekes?

Siųskite nuorodas ir krepšelį el. Paštu Pirkinukas69@gmail.com
Už pristatymą bus 2 svarai iki uk. Jei nepavyks šiandien pagauti, bandysiu rytoj, nes būna kartais ryte atsiranda.
Atsakyti
Labas rytas, renku http://www.cocooncenter.co.uk/. Vilnius (Virsuliskes arba BIgas bus galima atsiimti). Krepsiukus siusti i elenavorobjoviene@gmail.com 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuikaa: 02 spalio 2015 - 07:40
Merginos, gal kas turit ir pasakytumet, kiek mazdaug cm viduje siu crocsu 30/31 arba 32/33 dydzio 4u.gif 34/35 irgi domina...
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2015 10 02, 09:33)
Siųskite nuorodas ir krepšelį el. Paštu Pirkinukas69@gmail.com
Už pristatymą bus 2 svarai iki uk. Jei nepavyks šiandien pagauti, bandysiu rytoj, nes būna kartais ryte atsiranda.

Ai jau nusipirkau pati, dekui, labai norejau tui poros megztuku, o dabar jie visi out of stock jau, tai abejoju ar butumet pagavus blush2.gif
Atsakyti