Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Atleiskite, bet paklausiu visai ne į temą. ax.gif Kaip sumažinti įkeliamų foto dydį? Anksčiau tokių bajerių nebuvo..Dabar ištampo visą puslapį. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(deltadu @ 2015 10 01, 13:17)
Atleiskite, bet paklausiu visai ne į temą.  ax.gif Kaip sumažinti įkeliamų foto dydį? Anksčiau tokių bajerių nebuvo..Dabar ištampo visą puslapį. doh.gif

As ikeliu per part.lt ir ten sumazinu dydi. Tada sumazintos foto nuoroda ikeliu cia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Martyna @ 2015 10 01, 10:23)
Pirkčiau Kaune mytoys su -15, kam reikia galit jungtis  4u.gif

Atšaukiu rinkimą, nes pasitikrinau, kad paskirtukams nuolaidos netaiko, galiu atiduoti gautą kodą jei kam reikia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(geguziuke @ 2015 10 01, 09:59)
Man labai patiko sio modeliuko crocsai
http://www.crocs.eu/...r-boots#start=2

o kokia tokiu crocsu normali kaina turetu but? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Martyna @ 2015 10 01, 12:20)
Atšaukiu rinkimą, nes pasitikrinau, kad paskirtukams nuolaidos netaiko, galiu atiduoti gautą kodą jei kam reikia  4u.gif

o bandet pora isidet?
gali buti jusu suma per maza, kad pritaikytu

sekmadieni pirkau paspirtuka su -15, viska pritaike kaip turi but

arba koda nuo kitos akcijos gavote, ne ta, kuris viskam galioja
Atsakyti
QUOTE(adriatic @ 2015 10 01, 11:22)
o bandet pora isidet?
gali buti jusu suma per maza, kad pritaikytu

sekmadieni pirkau paspirtuka su -15, viska pritaike kaip turi but

arba koda nuo kitos akcijos gavote, ne ta, kuris viskam galioja

3 įsidėjus, rašo Leider kann dieser Gutschein auf Artikel Ihres Warenkorbs nicht angewendet werden.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2015 10 01, 12:22)
o kokia tokiu crocsu normali kaina turetu but?  biggrin.gif

mano galva 30 eur - lubos biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(Martyna @ 2015 10 01, 12:23)
3 įsidėjus, rašo Leider kann dieser Gutschein auf Artikel Ihres Warenkorbs nicht angewendet werden.

tada ne tas kodukas
Atsakyti
QUOTE(vaiduliauskis @ 2015 10 01, 11:19)
As ikeliu per part.lt ir ten sumazinu dydi. Tada sumazintos foto nuoroda ikeliu cia mirksiukas.gif

O paskui iš part eina išimti tą foto?

QUOTE(Martyna @ 2015 10 01, 11:20)
Atšaukiu rinkimą, nes pasitikrinau, kad paskirtukams nuolaidos netaiko, galiu atiduoti gautą kodą jei kam reikia  4u.gif

O jums taiko išvis tą 15%? Nes pas mane parašyta, kad galioja tik iki 09 30 g.gif
Atsakyti
QUOTE(priklausomybe @ 2015 10 01, 11:51)
O jums taiko išvis tą 15%? Nes pas mane parašyta, kad galioja tik iki 09 30  g.gif

Rašo Leider kann dieser Gutschein auf Artikel Ihres Warenkorbs nicht angewendet werden 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(priklausomybe @ 2015 10 01, 13:51)
O paskui iš part eina išimti tą foto?

Ta prasme kad viešai joms nerodytų niekam daugiau? Aš asmeninį acountą uriu, niekam mano foto sukeltų nerodo.
Atsakyti
QUOTE(Martyna @ 2015 10 01, 12:54)
Rašo Leider kann dieser Gutschein auf Artikel Ihres Warenkorbs nicht angewendet werden 4u.gif

isvertus sita sakini reikstu - jog sitas kodas negali buti pritaikytas jusu krepselyje esanciai prekei. Jus geriau idekite kam skirtas tas kodas. nes as paskutini -15% koda gavau, skirta prekems perkant is 2 parduotuviu, pvz ambellis ir mytoys.
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2015 10 01, 09:39)
Klausykit,cia jau labai blogai kai skambina kurjeris,atves siunta,bet tu zalio supratimo neturi kokia? lotuliukas.gif  doh.gif lyg nieko nepirkau apart Mytoys uzvakar...nu lyg nieko biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif man buna blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti