Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Tai va lotuliukas.gif Gavau koda -15% is Toyso. Galioja - VISKAMMMMM biggrin.gif kedem, zaislam ir visiem visiem pricendalam imanomiem biggrin.gif a reik kam?
Atsakyti
Gal Kaune kas priimtu su keliom prekytem prie Mytoys su 35% nuolaida blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2015 09 27, 18:09)
Tai va  lotuliukas.gif Gavau koda -15% is Toyso. Galioja - VISKAMMMMM biggrin.gif kedem, zaislam ir visiem visiem pricendalam imanomiem biggrin.gif a reik kam?

Aš irgi gavau, tik nesupratau kam ta nuolaida kol neparašei biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2015 09 27, 19:09)
Tai va  lotuliukas.gif Gavau koda -15% is Toyso. Galioja - VISKAMMMMM biggrin.gif kedem, zaislam ir visiem visiem pricendalam imanomiem biggrin.gif a reik kam?

Pasirodo ir aš buvau gavusi 15 proc. nuolaidos kodą lotuliukas.gif dabar tik pamačiau, patikrinau, galioja ir mano savaitės prekei (Lego http://www.mytoys.de...knaller/3623252 tik deja pasiūlymas galioja iki rytojaus vakaro, o aš fiziškai neturėsiu kada rinkti užsakymo. Gal kas rinksite Vilniuje, a ax.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vi_ktorija: 27 rugsėjo 2015 - 19:02
QUOTE(Asstule @ 2015 09 27, 19:25)
Gal Kaune kas priimtu su keliom prekytem prie Mytoys su 35% nuolaida  blush2.gif

o aš norėčiau Vilniuje prisijungt prie tokio pat kodo, gal kas renkat? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaira @ 2015 09 27, 21:04)
o aš norėčiau Vilniuje prisijungt prie tokio pat kodo, gal kas renkat?  4u.gif

Jeigu rasit kas renka su 35 off priimkit ir mane su viena prekyte, labai reikia batu vaikui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sagyte @ 2015 09 27, 21:22)
Jeigu rasit kas renka su 35 off priimkit ir mane su viena prekyte, labai reikia batu vaikui smile.gif

Pas man irgi viena preke.. smile.gif

Uzsiregistravau ir as ten, mazu duos kodu ir man biggrin.gif

O gal kas is amazon.de renkat per uk renkat?
Atsakyti
beje gal kam pravers. Ieškojau savo vaikui į darželį kelnių, kad būtų nesusegamos, t. y. lengvai nusimautų patys. Kadangi treningų nenorėjau, tai leidausi į paieškas po parduotuves. Mano vaikinas prie lieknesnių per liemenį, tai kelnių be sagų rasti blink.gif Apibėgau H&M, Lindex, tai tik Benetton radau ko ieškojau. Džinsai su pamušaliuku, bet nėra stori. Su guma ir su vidinėmis sagutėmis pločiui reguliuoti. Paveiksliuke atrodo kad kelnės platokos, bet taip nėra. rekomenduoju
http://lt.benetton.c...sey-lining.html
Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2015 09 27, 20:26)
beje gal kam pravers. Ieškojau savo vaikui į darželį kelnių, kad būtų nesusegamos, t. y. lengvai nusimautų patys. Kadangi treningų nenorėjau, tai leidausi į paieškas po parduotuves. Mano vaikinas prie lieknesnių per liemenį, tai kelnių be sagų rasti  blink.gif Apibėgau H&M, Lindex, tai tik Benetton radau ko ieškojau. Džinsai su pamušaliuku, bet nėra stori. Su guma ir su vidinėmis sagutėmis pločiui reguliuoti. Paveiksliuke atrodo kad kelnės platokos, bet taip nėra. rekomenduoju
http://lt.benetton.c...sey-lining.html

Jei dzinsas plonas, tada mano vaiko kelniu keliams AMENO doh.gif sakau gal tuos antkelius nupirkt kur yra apsauginiai tie lotuliukas.gif
Atsakyti
laba, kas renkate is sportsdirect'o? arba noretumete kooperuotis?
Atsakyti
QUOTE(zhiezhula411 @ 2015 09 27, 20:34)
kas renkate is sportsdirect'o?

QUOTE(ladybird4 @ 2015 09 27, 12:40)
Po savaitgalio planuočiau užsakynėti SPORTSDIRECT (kad siuntimo kaina būtų iki 3eur kiekvienai) bei COCOONCENTER (iki nemokamo siuntimo)
Tvarkingus krepšelius siųskite el.paštu koraluklubui@gmail.com, žinutės temoje nepamirškite nurodyti savo SM slapyvardžio, miesto ir telefono numerio.
Galėčiau perčiųsti nebent registruotu paštu.
Atsiėmimas - netoli stoties arba galėčiau perduoti į Visorius, Šeškinę arba į Grigiškes (aišku, jei didelių gabaritų Sportsdirect užsakymas - tad tik prie stoties smile.gif  )
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2015 09 27, 19:09)

Man reik tokio kodo smile.gif
Kaip tik ne rubu noriu, galeciau dar dvi trys merginas priimt, jei koda kas duotu
Atsakyti