Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(zeneta @ 2015 09 30, 12:43)
nu ne  ax.gif nu mano  turimos nestoros, turiu ir medvilnines -bet jos per pora metu isitampe-galbut vienintelis minusas.O merino vilnos lyg nieko  ax.gif vyrui ir vaikui turiu-lyg nesiskundzia kad per silta-uztat striukiu pukiniu nereikia  biggrin.gif

Su striukem patalpoj nebuna biggrin.gif
O lauke, kai salta, tai kodel ne ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2015 09 30, 08:31)
Taip, duoda tą pradinį koduką 0036 naudot, o ne už pakviestus draugus.

Antrą kartą vertbaudet neleis to paties panaudoti, jau bandžiau biggrin.gif Užsakyti leido, bet vėliau atšaukė. O kai užklausiau, kur dingo mano neišnaudoti kodai už rekomendacijas, tai atsakė, kad sistemoje jie mato juos ir prie mano accounto pasižymės, kad užsakymą prieš vykdymą patikrintų rankiniu būdu ir pritaikytų nuolaidą. Dar nemėginau pirkti.
Atsakyti
Mergytės, galiu už simbolinę kainą atiduot 2 termo maikutes iš Tesco F&F, balta visai nauja, o pilką gal uždėjau porą k. tik dėl to, kad nupirkau biggrin.gif. Pagavo bandos jausmas biggrin.gif. Rašo 5-6 m., 116 cm. Kaune.

http://images16.fotk...0_130040-vi.jpg
Papildyta:
Eina sau kokia fotke, soriukas, nemoku sumažinti.
Greičiau prikalbam šitą psl. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(priklausomybe @ 2015 09 30, 13:34)

Eina sau kokia fotke, soriukas, nemoku sumažinti.
Greičiau prikalbam šitą psl. biggrin.gif

ikelus nebesumazinsit, tik isimti galima ja is posto paspaudus kamputyje "keisti"
Atsakyti
QUOTE(darlia25 @ 2015 09 30, 14:21)
bent jau seniau-gana nemažai dar būdavo šios dalies neskaičiusių  mirksiukas.gif ir dabar dar turiu Biobalsamo, kur viena buvo 10 vnt užsiprašiusi ir dingo...

jezuuus, aš gi balzamo sakiausi doh.gif bet ne 10 smile.gif
einu ieškot e-meilo, gal dar atiduos man smile.gif
Atsakyti
Apie meriną iš Devold - aš saviškiui pirkau keletą kelnyčių, tai jos kaip ir apatiniai skaitosi, bet gražūs raštai, tai maniškis dabar namie su jom laksto. Kai dar šildymo nėra, tai kaip su leginsais ant nuogų kojyčių. Super, žinokit, visada šiltos kojytės, nors kelnytės plonos visai. Beje, ten būna skirtingo storumo kelnyčių, kainos ir po 7 e ir po 10 ir dar brangiau keliais eurais.

Dėl darželio dar nežinau, ar vertėtų jomis rengti... Gal ir būtų karštoka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Freila: 30 rugsėjo 2015 - 12:46
QUOTE(zeneta @ 2015 09 30, 12:04)
o kaip kainos  ax.gif

Kainos skirtingos, ten būna ir defektuotų gaminių, ir naujų, be to, skiriasi storis... Aš pirkau paskutinį kartą dar litais, tai pvz už spalvotas (!) timpas mokėjau po berods 17 lt Tiksliai jau nebepamenu, bet žinau, kad tikrai pigiau, nei pvz jaunylyje, o kokybė irgi geresnė. Jaunylyje yra superinės kojinytės su triušio vilna, o merino komplektukas vaikui gaudavosi apie 50 lt, suaugusiam apie 100lt

QUOTE(priklausomybe @ 2015 09 30, 12:20)
O jum ne per karšta vaikam su tom visom merino vilnom? Aš tai paprastą maikutę ant šleikučių, ploną bliuską ilgom rankovėm į daržą žiemą rengiu ir bliuzoną kokį, kurį liepiu nusiimt, jei sukais.

Su 100 proc merino vilna negali būti per karšta- ji reguliaja kūno temperatūrą ir vėsina vasarą, šildo žiemą mirksiukas.gif pvz mano dičkis labai "šiltas " vaikas, jam dėl šilumos nereikia merinukų, bet jis jau beveik mėnesį miega su merino apatiniais vietoj pižamos- ir visai neprakaituoja mirksiukas.gif Kitokių pižamų nebesirengia, nes su tais rūbeliais labai gera wub.gif

QUOTE(linaj @ 2015 09 30, 12:25)
Gal zinot ju tikslu adresa?  smile.gif Kai i Ringuva vaziuosim, uzsuksim ir ten  smile.gif

Paliūniškio 15 4u.gif

Esu pirkusi ir kojines pas juos- pereinamuoju sezonu į botus super thumbup.gif
Dar esu bandžiusi iš green-rose , čia lietuvių gaminiai, bet kaina per didelė pagal kokybę...
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 09 30, 13:29)
Su striukem patalpoj nebuna  biggrin.gif
O lauke, kai salta, tai kodel ne ax.gif

o jei lauke , kai pasimauna apatinius pukiniu striukiu nereik-tiesiog uzdejus apatinius, megztuka ir dar pukine striuke-vaikas butu po 9 prakaitu biggrin.gif gal nuo vaiko priklauso-maniskio nestoriausia striuke columbia su heat ir praeitais metais nesiojo London fog su nedideliu flisiuku-ir tai kai kada tekdavo maut plonesni megztuka, kad nesuprakaituotu-nes vaikas ne tas kuris stoviniuoja vietoje ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zeneta: 30 rugsėjo 2015 - 13:28
QUOTE(zeneta @ 2015 09 30, 14:04)
o jei lauke , kai pasimauna apatinius pukiniu striukiu nereik-tiesiog uzdejus apatinius, megztuka ir dar pukine striuke-vaikas butu po 9 prakaitu  biggrin.gif

Vaikai būna skirtingi- pvz mano mažė su columbia kombinezonu ir batukais prie -5 nušaldavo pėdutes, o rankos šaldavo iki alkūnių... Su tais, kurie iki -32 tinkami biggrin.gif Aprengėm merinukais- atsigavo vaikas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Tasty @ 2015 09 30, 14:09)
Vaikai būna skirtingi- pvz mano mažė su columbia kombinezonu ir batukais prie -5 nušaldavo pėdutes, o rankos šaldavo iki alkūnių...  Su tais, kurie iki -32 tinkami  biggrin.gif  Aprengėm merinukais- atsigavo vaikas  thumbup.gif

drinks_cheers.gif maniskiui daznai po lauko feno reikedavo doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zeneta: 30 rugsėjo 2015 - 13:12
O koki liemeneles dydi imti is tu prancuzu (vente-privee), jei nesioju 36A? 4u.gif

Radau, kad atitinka FRA 95A, o EU 80A. Tai vat koks ten pas juos tas dydis, ar FRA ar EU. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kwaksyte: 30 rugsėjo 2015 - 13:21
QUOTE(Tasty @ 2015 09 30, 14:03)
Kainos skirtingos, ten būna ir defektuotų gaminių, ir naujų, be to, skiriasi storis...

Devold nauja parduotuve atidaryta tai viskas isbrange...
A6 savo vyrams pirkau 2 merino vilnos apatines maikutes, viengubas, vienspalves dydis 98 - kaina 15eur su centais
Ir pirkau golfiukus irgi 98cm tai 17eur su centais, cia pries menesi mirksiukas.gif
Atsakyti