Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Ciquita @ 2015 09 30, 11:29)
Mamos, kur perkat termo apatinius ar merino vilneles? ar pasiteisines dalykas?  g.gif

Labai pasiteisinęs 4u.gif Perku merino apatinius ir kojines, bet čia, LT. pvz Panevėžyje yra DEVOLD, jie siuva eksportui,berods į Norvegiją. Ir ten vietoje turi firminę išparduotuvę, tai parsisiųsti būtų brangiau, tik gaila, kad Panevėžys irgi nelabai pakeliui biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jonas_k @ 2015 09 30, 11:28)
rinksiu etam is vente-privee, kas norite galite jungtis siuntimo islaidoms sumazinti, papildyti uzsakyma galima. uzsakyma siuskite vbarbara72@gmail.com

sakykite, o kur butu atsiemimas ( Miestas ir rajonas)?..dvejoju, ar man labai jau reikia, bet jei kur nors netoliese, gal prisijungsiu biggrin.gif aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedre Gr @ 2015 09 30, 12:37)
Prasau: http://en.vente-priv.../site/5/3085512
O Jus prisiregistravus sitam tinklapyje? Nes jeigu ne - tai negalesit paziuret.

aciu! matau, kazkada registravausi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jonas_k @ 2015 09 30, 10:28)
rinksiu etam is vente-privee, kas norite galite jungtis siuntimo islaidoms sumazinti, papildyti uzsakyma galima. uzsakyma siuskite vbarbara72@gmail.com

Koks miestas? smile.gif
Atsakyti
Mamos, kur perkat termo apatinius ar merino vilneles? ar pasiteisines dalykas?  g.gif

pasiteisines.turiu icebreaker ir terramar-teramar pigesni, bet skirtumo jokio biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zeneta: 30 rugsėjo 2015 - 10:47
QUOTE(oplia5 @ 2015 09 30, 10:34)
Merginos, gal kas pirksite is vertbaudet.com
Galiu atiduoti -50 proc koduka antrai prekei.

Tai kad tas kodas bus visiem vienodas manau. XX88?
Atsakyti
QUOTE(bbiitute @ 2015 09 30, 11:22)
unsure.gif  jau tikejausi turiu dovana  doh.gif  echhh  smile.gif

pigiausia matyt išeina pirkti pas mus kai žaislams būna 40 proc nuolaida. pirkau ne tiek seniai norfoj 5 vienetų komplektą su nuolaida, bet nepamenu kiek mokėjau, lyg virš 20 Lt g.gif bet irgi nuolaidų reikia laukt ir galėt nuvažiuot smile.gif pigiau, manau, išeina tiesiog trasas siųstis, o mašinėles gal ir čia pirkti. bet aš siunčiau ir mašinėles, nes man jei suskaičiuot visas kitas sąnaudas, t.y. kur ir kam palikt vaikus, kuras važinėjimui, tai matyt panašiai išeina.
Atsakyti
QUOTE(priklausomybe @ 2015 09 30, 11:43)
Tai kad tas kodas bus visiem vienodas manau. XX88?

aga smile.gif
Atsakyti
gal kas dar neapsirupino eye q braskiniais? pirksiu is boots, truksta 2 vnt 4u.gif
jei ka rasykite i murcikas@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(jonas_k @ 2015 09 30, 10:59)
Patarkit koki man leginsu dydi imti su 110 klubais, HELP!!!

Aš pirkau tuos populiariuosius, kur priekyje blizgūs, o nugaroje paprasta medžiaga, tai su kokiais 94 cm (tiksliai nenoriu matuotis blush2.gif ) M dydis geras.
Atsakyti
QUOTE(Tasty @ 2015 09 30, 11:37)
Labai pasiteisinęs  4u.gif  Perku merino apatinius ir kojines, bet čia, LT. pvz Panevėžyje yra DEVOLD, jie siuva eksportui,berods į Norvegiją. Ir ten vietoje turi firminę išparduotuvę, tai parsisiųsti būtų brangiau, tik gaila, kad Panevėžys irgi nelabai pakeliui biggrin.gif

o kaip kainos ax.gif
Atsakyti

termo - M&S, o merino - kur pavyksta surast padoria kaina smile.gif
mano sunus nuo 5 metu taip ziema buna rengiamas po apacia, jam tinka ir patinka
Atsakyti