Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(ninora @ 2015 09 30, 09:04)
Sveikos merginos,

padekit man blondinei smile.gif - noriu apsipirkti George, bet siuntimas 10 euru. Taip suprantu galima butu kooperuotis su kazkuo. Jei ne, tai gal galit paaiskint kuo skiriasi adreso nuoma nuo tarpininkes?
Bandziau isikirst ir nelabai supratau.... nu zalia as. kaip labiau apsimoka pirkti - moketi uz siuntima, nuomotis adresa (nelabai supratau, kaip apsiskaiciuoti kaina), ar per tarpininkes?
Gal kas nori kooperuotis perkant ir George?

Tai žinoma galit kooperuotis, renkat užsakymą, susirenkat kiek jau norit žmonių ir pasidalinat tą 10 svarų siuntimo mokestį į LT.
O adreso nuoma - perkat jūs pati į UK adresą (pvz. jei nesiunčia prekės į LT ar tą patį George į UK adresą, pigesnis siuntimas) savo kortele, o tarpininkė jums tik persiunčia viską su fūra smile.gif, tada jai mokat tik už svorį.
O pirkti per tarpininkes - tai nusiunčiat jai email'ą su savo norimom prekėm ir sėdit sau laiminga kol gaunat sąskaitą (+15% tarpininkavimas nuo sumos) ir email'ą, kad prekės jau LT pas kažką ir reik jas pasiimt.
Atsakyti
SOS unsure.gif
kaip galima atsaukti uzsakyma is http://lt.nextdirect.com/en/ uzsisakiau , ogi adresiukas Palangos doh.gif po atostogu nepasikeiciau doh.gif
nurodytas numeris angliskai kalba as neibumbum blush2.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bbiitute: 30 rugsėjo 2015 - 09:18
Gal kas renkat ETAM 4u.gif labai noreciau prisijungti.
Atsakyti
SVEIKOS,

registruojuos mytoys.de ir kur yra PLZ* / Ort*: įvedu LT ir kodą, tačiau LT rašo kad klaida...ku daryt? g.gif
Atsakyti
QUOTE(augustinuke @ 2015 09 30, 09:24)
SVEIKOS,

registruojuos mytoys.de ir kur yra PLZ* / Ort*: įvedu LT ir kodą, tačiau LT rašo  kad klaida...ku daryt?  g.gif

Visaip bandyt kol priims wink.gif - su/be tarpo, su/be LT raidžių, su/be brūkšneliu po LT ir pan.
Atsakyti
QUOTE(augustinuke @ 2015 09 30, 11:24)
SVEIKOS,

registruojuos mytoys.de ir kur yra PLZ* / Ort*: įvedu LT ir kodą, tačiau LT rašo  kad klaida...ku daryt?  g.gif

Man atrodo, jei teisingai pamenu, reikia rašyti kodą be LT ir Vilnius. Ar kokį kitą miestą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo strazdanėlė: 30 rugsėjo 2015 - 09:33
QUOTE(jonas_k @ 2015 09 30, 09:39)
Gal etam is vente perkat? galvoju gal man reikia leginsu isbandyt, tik dydzio negaliu apsisprest. su 86 cm per liemeni ir 110 cm klubai etamo imti L ar jau geriau XL?

schmoll.gif
Nebeturiu laiko ir jėgų aš vente užsakymams. Vakar gavau vasaros seilo benetton vaikų prekes iš vente privee. Kai pamačiau, kad etikečių beveik nesimato, nežinau, kokiu būdu reiks atrūšiuot. Teks aukot visą vakarą rūšiavivams. Nebenoriu.
Atsakyti
QUOTE(bella272 @ 2015 09 30, 10:18)
Gal kas renkat ETAM 4u.gif  labai noreciau prisijungti.

As galvoju uzsakyti, jeigu butu norinciu prisijungti

QUOTE(Vi_ktorija @ 2015 09 30, 10:53)
schmoll.gif
Nebeturiu laiko ir jėgų aš vente užsakymams. Vakar gavau vasaros seilo benetton vaikų prekes iš vente privee. Kai pamačiau, kad etikečių beveik nesimato, nežinau, kokiu būdu reiks atrūšiuot. Teks aukot visą vakarą rūšiavivams. Nebenoriu.

Uzuojauta, jeigu kazko noretum galeciau prijungti, tikiuosi susirinks merginu

Patarkit koki man leginsu dydi imti su 110 klubais, HELP!!!
Atsakyti
Reikia parsisiusti kokiu 4 kg siuntini is JAV parduotuves. I kuria tarpininke kreiptis, kad butu pigiau? smile.gif Viena rase, kad 14$ uz kg.. Man atrodo brangoka..
Atsakyti
QUOTE(kice @ 2015 09 30, 11:02)
Reikia parsisiusti kokiu 4 kg siuntini is JAV parduotuves. I kuria tarpininke kreiptis, kad butu pigiau? smile.gif Viena rase, kad 14$ uz kg.. Man atrodo brangoka..

Visos tiek ima, išsyrus Laureta berods gabena laivu, bet terminas siuntimo laaabai ilgas
Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2015 09 30, 11:05)
Visos tiek ima, išsyrus Laureta berods gabena laivu

Dar laivu siunčia ridzis (7$ už 1 kg).
Atsakyti
QUOTE(kice @ 2015 09 30, 10:02)

Tarpininkė ridzis siunčia laivu už 7 dol/kg. Ateina per 2 mėnesius. Tačiau dar reikia susimokėti 12 proc. prekės kainos už tarpininkavimą.
Atsakyti