Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(priklausomybe @ 2015 09 29, 21:10)
Oi čia daug kam taip buvo, ir man. Paprasčiausiai rašot jiems email'ą, parašot, kad sąskaitoj pinigų pakanka, kad skambinot į savo banką ir jie jokios problemos nemato. Tai kame reikalas? O kai atrašys - tada jau galėsit pirkt.
O dėl rezervo, jei SEB - parašot jiems ir atkabina, jei kitas bankas, deja, ir kabės tas rezervas porą sav.

Aciu merginos uz info! Parasiau emaila jiem dar perklausdama ar nenuskaitys man uz nieka pinigu. Kaip keista kai pagalvoji, juk turi dziaugtis, kad perkam smile.gif Bet matyt jiem netiko kad korta lietuviska, o adresas tai tukio.... O Jus irgi per Tuki ar PA perkat? gal sakau tie adresai uzbaninti....
Atsakyti
QUOTE(priklausomybe @ 2015 09 30, 08:55)
O man atrodo, kad visiem vienodas tas kodukas, nes nelabai panašus į asmeninį iš formato.
Beje, kątik pabandžiau tą koduką, kurių dar nebuvau panaudojus už draugą - veikia -15 eur ir free ship'as, mano krepsiuke geresnė kaina gaunasi naudojant šitą kodą negu antram daiktui 50%. Ir tie kodai irgi visiems vienodi buvo.

Reikia skaičiuoti. Jei kokia striukė ar batai brangesni, tai labiau apsimoka tas minus 50 proc. antrai prekei
Atsakyti
my toys gavau toki jeikam reikia
eigentlich wollten wir Ihnen mit unseren 15% Rabatt* vom 28.09.2015, bei gleichzeitiger Bestellung bei myToys und ambellis, etwas Gutes tun. Leider war der Code aufgrund technischer Probleme nicht einlösbar. Dafür möchten wir uns ganz herzlich bei Ihnen entschuldigen.

Ihr persönlicher Rabattcode lautet: AMBMSANP7PLA
Atsakyti
QUOTE(boruzhe @ 2015 09 30, 08:21)
Mes su Hot Wheels labai draugaujam wub.gif Turim kelis simtus masineliu, furu, trasu, garaza ir t.t. Geriausios kainos Vokietijoj, realiose parduotuvese, kai pataikom 'ant akciju' smile.gif
Del rinkinuko sakyciau, kad neapsimoka is cia pirkt. Kaina pacio rinkinuko viliojanti, bet jo svoris bus nerealus. Sumokesit daugiau nei uz masinytes. Masinytes metalines, tai 50 vnt. plius pakuote, svers ohoho.

Va paziurejau amazon.com tai raso, kad svoris 6.2 pound, tai grubiai 3 kg blink.gif
http://www.amazon.co...els 50 car pack

Vokiskam Amazon'e panasaus rinkinio svori raso, 2.3 kg

20 mašinėlių pakuotė svėrė apie 800 gr.
Atsakyti
QUOTE(zittute @ 2015 09 30, 08:05)
Aciu merginos uz info! Parasiau emaila jiem dar perklausdama ar nenuskaitys man uz nieka pinigu. Kaip keista kai pagalvoji, juk turi dziaugtis, kad perkam smile.gif Bet matyt jiem netiko kad korta lietuviska, o adresas tai tukio.... O Jus irgi per Tuki ar PA perkat? gal sakau tie adresai uzbaninti....

Tai dėl pinigų nuskaitymo manau jau reiktų banko klaust, bet iš esmės nieko tikrai nenuskaitys, jei užsakymas nepavyko, geriau į banką rašykit. Aš per Tukį puikiuausiai perku, niekas ten neužbaninta tfu tfu tfu smile.gif
Dabar kai sulauksit atsakymo - bandykit vėl, turėtų pavykt.
Atsakyti
QUOTE(priklausomybe @ 2015 09 30, 08:55)
O man atrodo, kad visiem vienodas tas kodukas, nes nelabai panašus į asmeninį iš formato.
Beje, kątik pabandžiau tą koduką, kurių dar nebuvau panaudojus už draugą - veikia -15 eur ir free ship'as, mano krepsiuke geresnė kaina gaunasi naudojant šitą kodą negu antram daiktui 50%. Ir tie kodai irgi visiems vienodi buvo.

Taip, duoda tą pradinį koduką 0036 naudot, o ne už pakviestus draugus.
Atsakyti
QUOTE(Kaira @ 2015 09 29, 22:56)
manau gera kaina. aš pirkau čia http://www.amazon.co...d=ATVPDKIKX0DER , paskaičiavau, kad ir čia ir toyrus.com viena mašinytė 80 cnt, pigiau kažin ar įmanoma rast smile.gif bent man nepavyko, o medžiojau ilgai biggrin.gif

smile.gif kaina tikrai nebloga gaunasi g.gif pas mus vienas masiniukas 2 eur , jeigu sulaukus -40% vistiek gautusi 1,20 ax.gif tik svoris neisbrangins kainytes g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2015 09 30, 06:11)
Vienintelė tarpininkė, perkanti iš Prancūzijos buvo Astulkina, bet ir ši nebeperka iš FR. O šiaip šiandien nuo 8 val Vente privee ETAM išpardavimas. Galima pačioms per UK pirkti

Gal etam is vente perkat? galvoju gal man reikia leginsu isbandyt, tik dydzio negaliu apsisprest. su 86 cm per liemeni ir 110 cm klubai etamo imti L ar jau geriau XL?
Atsakyti
QUOTE(boruzhe @ 2015 09 30, 08:21)
Mes su Hot Wheels labai draugaujam wub.gif Turim kelis simtus masineliu, furu, trasu, garaza ir t.t. Geriausios kainos Vokietijoj, realiose parduotuvese, kai pataikom 'ant akciju' smile.gif
Del rinkinuko sakyciau, kad neapsimoka is cia pirkt. Kaina pacio rinkinuko viliojanti, bet jo svoris bus nerealus. Sumokesit daugiau nei uz masinytes. Masinytes metalines, tai 50 vnt. plius pakuote, svers ohoho.

Va paziurejau amazon.com tai raso, kad svoris 6.2 pound, tai grubiai 3 kg blink.gif
http://www.amazon.co...els 50 car pack

Vokiskam Amazon'e panasaus rinkinio svori raso, 2.3 kg

unsure.gif realiu parduotuviu mes nepasieksim smile.gif reik kazka gaudyti gimtadienis lipa ant kulnu biggrin.gif kaip manot kiek brangiausia sis rinkinukas gali gautis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaira @ 2015 09 30, 08:27)
20 mašinėlių pakuotė svėrė apie 800 gr.

Tai 50 vnt su pakuote panasu, kad bus taip kaip raso vokiskam amazone 2.3 kg

QUOTE(bbiitute @ 2015 09 30, 08:39)
unsure.gif realiu parduotuviu mes nepasieksim  smile.gif  reik kazka gaudyti gimtadienis lipa ant kulnu  biggrin.gif  kaip manot kiek brangiausia sis rinkinukas gali gautis  g.gif

Tai sudejus kaina+komisinius(TAX jei yra)+svori=gausis +/- 72/75€
Vnt kaina iseina 1.44/1.5€

Isvada mano ta pati - neapsimoka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(priklausomybe @ 2015 09 30, 09:31)
Tai dėl pinigų nuskaitymo manau jau reiktų banko klaust, bet iš esmės nieko tikrai nenuskaitys, jei užsakymas nepavyko, geriau į banką rašykit. Aš per Tukį puikiuausiai perku, niekas ten neužbaninta tfu tfu tfu smile.gif
Dabar kai sulauksit atsakymo - bandykit vėl, turėtų pavykt.

Tai liuks, nuraminot,aciu. Lauksiu is bodyshopo laisko dabar, tikiuosi pavyks kaip nors apsipirkti...
Atsakyti
Sveikos merginos,

padekit man blondinei smile.gif - noriu apsipirkti George, bet siuntimas 10 euru. Taip suprantu galima butu kooperuotis su kazkuo. Jei ne, tai gal galit paaiskint kuo skiriasi adreso nuoma nuo tarpininkes?
Bandziau isikirst ir nelabai supratau.... nu zalia as. kaip labiau apsimoka pirkti - moketi uz siuntima, nuomotis adresa (nelabai supratau, kaip apsiskaiciuoti kaina), ar per tarpininkes?

Gal kas nori kooperuotis perkant ir George?

Atsakyti