Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(zittute @ 2015 09 29, 20:56)
Merginos, gal galit pagelbet? uzsakinejau is UK body shopa, su savo swedbanko debit mastercard.... Bet jie parase stai ka:  We regret to inform you that we have been unable to complete payment for this transaction. We advise you to check our help section in order to resolve this matter and allow your transaction to be processed. We suggest that you re-try your order with caution as your issuing bank may reserve additional funds for each subsequent re-order.

Ir aisku, bankas man rezervavo pinigus, o uzsakyt nepavyko sad.gif Ar kam taip buvo, kad netiktu LT kortele si? Idomu jie bent nenuskaitys tu pinigu man?

nenuskaitys - nepraejot "face control", kaip ir dalis kitu - pvz as lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2015 09 29, 20:55)
gal yra besirupinanciu kaledinemis dovanomis ar savim miela? Siulau, ir reik greit apsisprest, kad gauti 25% nuolaida termo puodeliams, kas isbande is anksciau pirkusiu - sake geri visai... (renka Laureta)

http://www.gocontigo...tml#writereview

Aš į juos vis pažiūriu, bet prieš kokį mėnesį buvo jiems nuolaida, gal verta palaukti.
Atsakyti
QUOTE(zittute @ 2015 09 29, 19:56)
Merginos, gal galit pagelbet? uzsakinejau is UK body shopa, su savo swedbanko debit mastercard.... Bet jie parase stai ka:  We regret to inform you that we have been unable to complete payment for this transaction. We advise you to check our help section in order to resolve this matter and allow your transaction to be processed. We suggest that you re-try your order with caution as your issuing bank may reserve additional funds for each subsequent re-order.

Ir aisku, bankas man rezervavo pinigus, o uzsakyt nepavyko sad.gif Ar kam taip buvo, kad netiktu LT kortele si? Idomu jie bent nenuskaitys tu pinigu man?

Oi čia daug kam taip buvo, ir man. Paprasčiausiai rašot jiems email'ą, parašot, kad sąskaitoj pinigų pakanka, kad skambinot į savo banką ir jie jokios problemos nemato. Tai kame reikalas? O kai atrašys - tada jau galėsit pirkt.
O dėl rezervo, jei SEB - parašot jiems ir atkabina, jei kitas bankas, deja, ir kabės tas rezervas porą sav.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo priklausomybe: 29 rugsėjo 2015 - 20:10
QUOTE(Lux @ 2015 09 29, 21:09)
Aš į juos vis pažiūriu, bet prieš kokį mėnesį buvo jiems nuolaida, gal verta palaukti.

o kokia nuolaida buvo? dabar irgi yra 25% g.gif
Atsakyti
Jei kas nori jungtis prie Sportdiret meskit krepsiukus aareida(eta)gmail.com, nurodykit nicką.uzsakinesiu 22.30
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Areida: 29 rugsėjo 2015 - 20:33
Na mamkos kas jau draugaujat su hot wheels , ar vertas sitas rinkinukas demesio g.gif kainyte lyg visai nebloga g.gif smile.gif

http://www.toysrus.c...rentPage=family
Atsakyti
Kiek pamenu ne visoms pavyko apsipirkti Etam.com parduotuveje, galbut kas nors bandet pirkti su tarpininkiu pagalba? Jei taip, pas kuria? Jau is anksto domiuosi, kol dar ispardavimas neprasidejo smile.gif O siaip ar daugiau buvo tu, kurioms pavyko apsipirkti, ar daugiau tokiu, kurioms nepavyko? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2015 09 29, 21:15)
o kokia nuolaida buvo? dabar irgi yra 25% g.gif

Tai ne didesnė buvo, bet aš jos nematau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2015 09 29, 21:42)
Tai ne didesnė buvo, bet aš jos nematau unsure.gif

ji bus krepsyje, suvedus koduka mirksiukas.gif (ir tik iki spalio 1)
Atsakyti
QUOTE(kristrar @ 2015 09 29, 16:21)
Uzsakinesiu MYTOYS.DE su -35% rubams ir batams. Priimsiu su nedideliais krepseliais siuntimui pasidalinti.

Kaunas.

Dar galiu viena norincia priimti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2015 09 29, 18:50)
nemokamas siuntimas tik Vokietijoje
batų kaina siunčiant tiesiai į LT prekės kaina EUR 162,68 + siuntimas EUR 10,90, viso EUR 173,58

aišku, bet grąžinimą galėsiu daryt? kainuos pagal mūsų pašto įkainius?
QUOTE(DoVi @ 2015 09 29, 20:42)
Mes pirkom ta geltona vaikiska, nes mano vienas vaikas dar tik 1m smile.gif Patinka, tylus, viskas ok smile.gif Palyginus su norfos vaistine kaina gavosi gal 20eu mazesne  blink.gif
As ieskau irgi prie ko prisijungti, noriu is ten crocsus pirkti, gal galeciau jungtis, kaip suprantu siuntima tada galetume pasidalinti?  blush2.gif

dar nežinau ar tuoj pirksiu, susižinau iš anksto..nebent rasiu kažką pigesnio, nes gan nemaža dar šių batų kaina
Atsakyti
QUOTE(ladybird4 @ 2015 09 29, 16:50)

Nepatariu sio pirkti,isbandytas - rezultatas tikrai nuvyle doh.gif ,prakaitas bego upeliais vasara.
Kaina jo mano manymu tikrai nemaza,o rezultato nulis, paskutinis ir labiausiai is ilgalaikiu patikes sis.
Atsakyti