Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Gal galit pasakyti dėl timberland vaikiškų batų dydžių? Atitinka/pamažinti/padidinti? Kiek suprantu pagal dydžų lentelę, tai tarp UK 12.5 ir 13 dydžių turėtų būti tik ~0.5cm skirtumas?
Atsakyti
QUOTE(Freila @ 2015 09 29, 13:06)
Merginos, o Kaune niekas nerenka iš Vokiečių vaistinės? Galvoju, kad laikas Šiuslerio druskomis apsirūpinti...

o kur ju galima nusipirkt ax.gif gal nuoroda galima
Atsakyti
QUOTE(Auruma @ 2015 09 29, 13:46)
Gal galit pasakyti dėl timberland vaikiškų batų dydžių? Atitinka/pamažinti/padidinti? Kiek suprantu pagal dydžų lentelę, tai tarp UK 12.5 ir 13 dydžių turėtų būti tik ~0.5cm skirtumas?

priklauso nuo batu modelio. turiu isaugtus 12,5 ir 13 dydzio. abieju vidpadis 20 cm. sorry, cia USA dydziai. prie USA 12,5, raso UK12
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 29 rugsėjo 2015 - 13:03
Laukiu 1 prisijungiancios prie Mytoys su 35 proc nuolaida rubsm,batam,skubiai cool.gif Vilnius
Atsakyti
Gal kas SD Kaune renka? prisijungciau....
Atsakyti
QUOTE(zeneta @ 2015 09 29, 13:48)
o kur ju galima nusipirkt  ax.gif  gal nuoroda galima

šiaip merginų mėgstamos yra lyg dvi:
bio-apo.de ir unserekleineapotheke.de
(lyg taip vadinasi)

http://www.bio-apo.d...ricum.3341.html

4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Freila: 29 rugsėjo 2015 - 13:40
Gal kam nereikia 15% mytoys koduko?
Ar gal kas jau apsipirke parasytu? Gal veikia ir kitiems acountams tas pats
Dekui
Atsakyti
Mergaites priminkit kur perkat gimtadienio atributika blush2.gif Ieskom Ratu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jonas_k @ 2015 09 29, 11:31)
Siulyciau pirma su jais per chat'a pabendrauti, nes as esu gavusi 3 netinkamos kokybes prekes (knyguciu lapai buvo sumaisyti), tai galiausiai jie man tiesiog grazino pinigus, bet nereikalavo grazinti knyguciu. O kai atsiunte rankinuka ne tos spalvos kuria as norejau ( t.y. mama buvo issirinkusi sau kaip dovana), tai atsiunte tiesiai i Lt reikiamos spalvos (nors siunciausi per UK), o kitos spalvos rankinuka paliko pas mane). Bandykit tartis, paaiskinti visa situacija

O ka tikiu atveju rasot? Ar jie patys pasiule toki varianta, kad atsius kita nemokamai? Ar Jus pati praset? Visai gerai butu. blush2.gif
Galiu perleist 35 nuolaida mytoys.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo padraika22: 29 rugsėjo 2015 - 15:10
Mergaitės, kur ieškoti krepšinio batelių paaugliams, 38-39 dydis? Už normalią kainą 4u.gif
Atsakyti
Aš gavau 15 proc mytoys koduką, bet rašo, kad galioja vaikų kambario prekėms, nebandžiau, ar šitas ir galioja viskam? Įsimečiau tik autokėdutę, bet neminusavo 4u.gif
Atsakyti
mergaites, mytoys gal renkat su 35 proc. kas Vilniuje?
Atsakyti