Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

nejaugi niekas iš boots neberenka bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pakalnute_klp @ 2015 09 29, 11:08)
Amazon (uk)atsiunte man ne ta preke, kuria uzsakinejau, kokios dabar turetu but proceduros?

Einat į savo account, ten rasite visus užsakymus. Prie užsakymo spauskite return ir užpildykite formą.
Atsakyti
QUOTE(Pakalnute_klp @ 2015 09 29, 11:08)
Amazon (uk)atsiunte man ne ta preke, kuria uzsakinejau, kokios dabar turetu but proceduros?

Man irgi taip buvo, rasiau jiems laiska. Pasiule preke grazinti, uz grazinima pinigus atiduos. Bet vistiek liekama minuse, nes siuntimas i lt kainuoja doh.gif
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2015 09 29, 12:23)
Man irgi taip buvo, rasiau jiems laiska. Pasiule preke grazinti, uz grazinima pinigus atiduos. Bet vistiek liekama minuse, nes siuntimas i lt kainuoja doh.gif

yra punktas kur pasirenku grazinima su siuntimo mokescio kompensavimu, iki 3,90sv, manau isiteksiu, nes preke net 500gr nesveria
Papildyta:
siuntimas kainuos 5eur, tai taip ir gaunas
Atsakyti
mergaites, parekomenduokit kokia parduotuve, kur butu galima isigyti vyriška laikrodį, kai ka radau amazon'e, bet ar kainos ten normalios butent laikrodziu, dėkui 4u.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo slitka: 29 rugsėjo 2015 - 11:30
QUOTE(padraika22 @ 2015 09 29, 12:23)

QUOTE(Pakalnute_klp @ 2015 09 29, 12:24)
yra punktas kur pasirenku grazinima su siuntimo mokescio kompensavimu, iki 3,90sv, manau isiteksiu, nes preke net 500gr nesveria

Siulyciau pirma su jais per chat'a pabendrauti, nes as esu gavusi 3 netinkamos kokybes prekes (knyguciu lapai buvo sumaisyti), tai galiausiai jie man tiesiog grazino pinigus, bet nereikalavo grazinti knyguciu. O kai atsiunte rankinuka ne tos spalvos kuria as norejau ( t.y. mama buvo issirinkusi sau kaip dovana), tai atsiunte tiesiai i Lt reikiamos spalvos (nors siunciausi per UK), o kitos spalvos rankinuka paliko pas mane). Bandykit tartis, paaiskinti visa situacija
Atsakyti
QUOTE(DoVi @ 2015 09 29, 09:10)
Mes omron turim, pirkom hiperfarma.lt, gavosi daaaaug pigiau nei vaistinese

Aciu pasiziuresiu. O koki modeli? Ar geras? Ar patinka?
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2015 09 28, 19:11)
As gal visai jungciaus...jei neisslave ka buvau nuziurejus
Papasakokit ka is ten perkat cool.gif gal vaikam kazko stebuklingo?imunitetui ar nuo ligu?

na jei propoguojat šliuserio druskas,ten jos daug pigiau nei LT.
Na ir atradau kad Citrospet analogas Citroplus 100ml kaina superine,Lt moki 17eur už 50ml.Labai gerai ir imuninetui ir bepradedanciom ligom gydyt mirksiukas.gif
http://www.unserekle...S_Liquidum.html
Atsakyti
QUOTE(jonas_k @ 2015 09 29, 12:31)
Siulyciau pirma su jais per chat'a pabendrauti, nes as esu gavusi 3 netinkamos kokybes prekes (knyguciu lapai buvo sumaisyti), tai galiausiai jie man tiesiog grazino pinigus, bet nereikalavo grazinti knyguciu. O kai atsiunte rankinuka ne tos spalvos kuria as norejau ( t.y. mama buvo issirinkusi sau kaip dovana), tai atsiunte tiesiai i Lt reikiamos spalvos (nors siunciausi per UK), o kitos spalvos rankinuka paliko pas mane). Bandykit tartis, paaiskinti visa situacija

o kur rast ta chat ju?
radau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pakalnute_klp: 29 rugsėjo 2015 - 12:01
Merginos, gal kuri naudoja Noreva produkciją? gal ją kur pigiau perkat nei Lietuvoj? Aš žinau, kad kai kas iš Norevos pigiau yra čia http://www.cocooncenter.co.uk/, ir neseniai kai ką pirkausi, bet gal dar yra kokių parduotuvių ar vaistinių? Mane labiausiai domina serijos Actipur ir Matidiane. 4u.gif

O gal dar kas naudojat Clarilys iš Lysaskin, kur perkat? Aš pati kelis kartus siunčiausi iš Bulgarijos per Ebay, bet gaunasi brangokai su siuntimu, o į Lietuvą jo jau neatveža verysad.gif Padėkit, prašau 4u.gif
Atsakyti
Merginos, o Kaune niekas nerenka iš Vokiečių vaistinės? Galvoju, kad laikas Šiuslerio druskomis apsirūpinti...
Atsakyti
Gal kas Vilniuje renka Sportsdirect?
Atsakyti