Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

mergaitės, kaip supratau mytoys.de hot wheels taiko tik automatiškai 20proc nuolaidą, o papildomai 15proc nebeminusuojasi blush2.gif
Gal kas turi berniukus ir pastebėję, ar galima tikėtis geresnių kainų ar užsienyje ar LT prieš šventes - mano 3metis jau užsiprašė kalėdų senelio doh.gif
Atsakyti
QUOTE(elizieja @ 2015 09 29, 08:59)
mergaitės, kaip supratau mytoys.de hot wheels taiko tik automatiškai 20proc nuolaidą, o papildomai 15proc nebeminusuojasi  blush2.gif
Gal kas turi berniukus ir pastebėję, ar galima tikėtis geresnių kainų ar užsienyje ar LT prieš šventes - mano 3metis jau užsiprašė kalėdų senelio  doh.gif

Kai yra galiojančios dvi akcijos, MyToys visada parašo jog 'mes parinkome jums pačią geriausią nuolaidą' ir mažesnę nuolaidą anuliuoja, palieka didesnę.

O su tais kodais, tai tikrai keista jų politika.
Aš net laišką parašiau, wtf, kodėl mano draugė gauna ir gauna - o aš niekada? Atrašė, jog kad turėčiau šansą gauti kodą - turiu užsisakyti naujienlaiškį. Nu, užsisakiau. Manot geriau patapo ? - schmoll.gif

Man irgi dabar toks įspūdis, kad pastoviai gauna kodus tos kurios kažkaip pateko į jų malonę ir neperka - tai merginos ir nepirkit iš to gerojo accounto!!! Padėkit aprūpinti Lietuvos vaikus ecco batais, columbios kombiais ir dar visu kitu gėriu biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(jovita2014 @ 2015 09 29, 10:10)
Merginos kokius inhaliatorius naudojat, jei naudojat? Reik 2 metu vaikui kosuliui palengvint...nzn kokios cia firmos geriau ziuret... g.gif gal patarsit  4u.gif

Mes omron turim, pirkom hiperfarma.lt, gavosi daaaaug pigiau nei vaistinese
Atsakyti
Vakare pirksiu MYTOYS su -15%, siųskit jei ko norit - kryyste@gmail.com Vilnius, Jeruzalė
Atsakyti
Kodel Kaune niekas neperka MYTOYS su -15% g.gif Labai reikia vieno daikto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2015 09 28, 20:18)
Juokaujate gal?  smile.gif raskite man europoje kasmyrini megztini uz 20 eur, hilfigerio dzinsus uz 25, timberlandu batus uz 30 ir t.t.

JMD, o kuriam us saite Jus randat Timberlandu tokiom kainelem? kaip tik reik ir vyrui, ir sau dar noreciau siu isgirtu jau ne vieno zmogaus batu smile.gif Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(PoppyMilk @ 2015 09 29, 09:03)
Per kokius tarpininkus perkat is themauntain.com? Ir man reikia tokiu marskineliu smile.gif

As rudaplaukei nusiunciau wink.gif
Atsakyti
QUOTE(zittute @ 2015 09 29, 10:23)
JMD, o kuriam us saite Jus randat Timberlandu tokiom kainelem? kaip tik reik ir vyrui, ir sau dar noreciau siu isgirtu jau ne vieno zmogaus batu smile.gif Aciu 4u.gif

as dazniausiai juos amazone sumedzioju.
Atsakyti
gal kas renkate www.crocs.eu?
Atsakyti
QUOTE(laurynal @ 2015 09 29, 10:42)
gal kas renkate www.crocs.eu?

parinksiu iš www.crocs.eu
siuntimą pasidalinsim: Standard Shipping
€8,95

į AŽ 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(elizieja @ 2015 09 29, 09:59)
mergaitės, kaip supratau mytoys.de hot wheels taiko tik automatiškai 20proc nuolaidą, o papildomai 15proc nebeminusuojasi  blush2.gif
Gal kas turi berniukus ir pastebėję, ar galima tikėtis geresnių kainų ar užsienyje ar LT prieš šventes - mano 3metis jau užsiprašė kalėdų senelio  doh.gif

aš saviškiams nupirkau dalimis krūvą hot wheels trasų. pirkau dalimis, gaudžiau nuolaidas. vieną stambesnį komplektą pasisekė nupirkt amazon.de, kitkas viskas žymiai pigiau buvo JAV. pirkau iš shop.mattel.com (per tarpininkę) ir amerikos amazonėj (irgi per tarpininkę). pvz:
http://www.amazon.co...ack Transporter
http://www.amazon.co...d=ATVPDKIKX0DER
http://www.amazon.co...d=ATVPDKIKX0DER
ir daugybė kitų, kainos ten šokinėja ir galima pagaut visai pigiai, bei siųst laivu, tada tikrai apsimoka.
Atsakyti
Amazon (uk)atsiunte man ne ta preke, kuria uzsakinejau, kokios dabar turetu but proceduros?
Atsakyti