Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(padraika22 @ 2015 09 28, 17:51)
Gal galit pasirodyt, ka nupirkot? blush2.gif

Išparduota, neleidžia nuorodų įdėti arba nemoku blush2.gif
Atsakyti
Gal kas dar Mytoys koduką turit atliekamą? mirksiukas.gif Būčiau be galo dėkinga.
Atsakyti
Nu žinokit aš patarčiau užsisakyt naujienlaiškį, užsiregistruot kitais email'ais visoms dar tam mytoys'e, gal gautumėt tuos nuolaidų kodus g.gif
Atsakyti
QUOTE(antaja @ 2015 09 28, 23:08)
Gal dar kas crocs perka su 30 proc. nuolaida? prisijungciau  4u.gif

Ir man reikia crocsų. Kur perkat?
Atsakyti
QUOTE(Iš Stiklo @ 2015 09 29, 09:18)
Ir man reikia crocsų. Kur perkat?

As dukrai winter puff pirkau is amazon.co.uk,nes buvo gera kaina,o siaip dabar Mytoys su 35 proc nuolaida gaunas apie 26€
Atsakyti
QUOTE(priklausomybe @ 2015 09 29, 08:06)
Nu žinokit aš patarčiau užsisakyt naujienlaiškį, užsiregistruot kitais email'ais visoms dar tam mytoys'e, gal gautumėt tuos nuolaidų kodus  g.gif

Taip ir padariau. Susikūriau naują accountą, užsisakiau naujienlaiškį. Gavau šiandien kodą - 15 proc. perkant iš dviejų jų parduotuvių doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Viena pasiplovė iš užsakymo, tad dar reiktų vienos prisijungiančios prie www.mytoys.de, užsakinėsiu popiet. Turiu koduką su 35% nuolaida rūbams ir batams smile.gif
Marijampolė, galiu persiųsti.
Užsakymą siųsti į raimundux@gmail.com 4u.gif
Atsakyti
Galiu atiduot koduka mytoys nemokamam drabuziu ir avalynes pristatymui. (jau atiduotas)

Per kokius tarpininkus perkat is themauntain.com? Ir man reikia tokiu marskineliu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo PoppyMilk: 29 rugsėjo 2015 - 08:11
Merginos kokius inhaliatorius naudojat, jei naudojat? Reik 2 metu vaikui kosuliui palengvint...nzn kokios cia firmos geriau ziuret... g.gif gal patarsit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(raimundux @ 2015 09 29, 09:01)
Viena pasiplovė iš užsakymo, tad dar reiktų vienos prisijungiančios prie www.mytoys.de, užsakinėsiu popiet. Turiu koduką su 35% nuolaida rūbams ir batams smile.gif
Marijampolė, galiu persiųsti.
Užsakymą siųsti į raimundux@gmail.com 4u.gif

Jau radau 4u.gif
Atsakyti
Labai reikia rudeninės striukytės mergytei (be flyso viduje kad būtų).

Ir žieminių batukų, gerų ir nebrangių biggrin.gif su aukštu auliuku berniukui.
Ar šilti, pvz., šitie?..
http://lt.nextdirect...412480s1#121115
Man įtarimų kelia guminis padas...

Gal kur nors matėte? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Savvy: 29 rugsėjo 2015 - 08:30
QUOTE(priklausomybe @ 2015 09 29, 08:06)
Nu žinokit aš patarčiau užsisakyt naujienlaiškį, užsiregistruot kitais email'ais visoms dar tam mytoys'e, gal gautumėt tuos nuolaidų kodus  g.gif

mano 3 pastai registruoti, gaudavau kodus, kol pirma syki neapsipirkau pas juos, nuo tada pradejo tik partneriu parduotuviu kodus siusti doh.gif bet apsipirkau aisku is vieno accounto, gal sutapimas, bet siust i visus nustojo lotuliukas.gif

Atsakyti