Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(gluosnis @ 2015 09 28, 19:50)
Vaiku sk.maikutes po 9,6 dol. nuo clearance kainu - 50% 4u.gif

o kas renka is cia uzsakyma?
Atsakyti
QUOTE(saldu @ 2015 09 28, 18:02)
Užsakinėsiu iš unserekleineapotheke.de
Ieškau kas norėtų prisijungti ir pasidalinti siuntimą.
tvakringų krepšiukų laukiu saldus.pirkiniai@gmail.com Laiško pavadinime nikas ir parduotuvės pavadinimas.
Atsiėmimas būtų Vilniuje, Fabijoniškėse vakare  mirksiukas.gif
4u.gif

Gal kam buvo: uzsakiau pries 8d. Uzsakymo patvirtinima gavau bet daugiau niekū. Parasiau vakar angliskai bet nieko ar man jau nerimaut?smile.gif

▶ Rodyti citatą
Atsakyti
Kiek doleriais - tiek maždaug eurais gaunasi plius minus, jeigu ilgi sunkesni batai, ta daugiau eurų nei $.
Atsakyti
gal butu norinciu uzsakyti is cia? parinkciau:) 4u.gif
http://www.3s-sports.de/
Atsakyti
QUOTE(aijos @ 2015 09 28, 18:32)
Vaikams galima rasti pigesniu drabuzeliu JAV, bet suagusiems kaineles pasikandzioja ax.gif Nerizikuoju is ten sau drabuziu pirkti

Juokaujate gal? smile.gif raskite man europoje kasmyrini megztini uz 20 eur, hilfigerio dzinsus uz 25, timberlandu batus uz 30 ir t.t.
Atsakyti
Žinokit nupirkau vaikui treningines kelnes iš motulės Maximos. Pamačiau akcija 3,99, pradinė kaina nebeprisimenu tiksliai, bet lyg apie 9 eur. Prie kasos, gaunu dar 40 proc nuolaidą bigsmile.gif . Kokybė bent naujų atrodo tikrai nebloga. O jei ir blogai nešiosis, tai už 2,40 tai negaila ir išmest bus. Nežinau, gal čia iki rytojaus ta akcija 40 proc, bet ir kaip už 3,99 jos geros.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2015 09 28, 19:18)
Juokaujate gal?  smile.gif raskite man europoje kasmyrini megztini uz 20 eur, hilfigerio dzinsus uz 25, timberlandu batus uz 30 ir t.t.

Bet tai kaip ten reikia kazka rast jei parduotuviu ne viena desimtis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2015 09 28, 19:18)
Juokaujate gal?  smile.gif raskite man europoje kasmyrini megztini uz 20 eur, hilfigerio dzinsus uz 25, timberlandu batus uz 30 ir t.t.

Nemaciau tokiu kainu
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2015 09 28, 20:25)
Bet tai kaip ten reikia kazka rast jei parduotuviu ne viena desimtis doh.gif

As perku tik keliu prekiniu zenklu rubus ir tik tada kai reikia tikrai. Isskyrus batus biggrin.gif jei reikia konkrecios prekes, perziuriu, palaukiu nuolaidu ir perku. Visoms parduotuvems ir nera laiko ir ner kantrybes. Be to tam yra tarpininkiu dedamu parduotuviu sarasai su aktualiom akcijom ir galiojanciom nuolaidom. Elementaru.
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2015 09 28, 19:11)
As gal visai jungciaus...jei neisslave ka buvau nuziurejus

Gal dar būtų?
Atsakyti
Mergikes, kam atsiimt patogu prie juozapo dienos metu, siulau jungtis prie cocoono. Truksta dar man biggrin.gif

yolita_a@yahoo.de
Atsakyti
QUOTE(gluosnis @ 2015 09 28, 18:33)
Nesusilaikiau  blush2.gif  tokio tipo maikutes dabar po 4,8 dol. vaikams http://www.themountain.com/  wub.gif
user posted image

Pas kokia tarpininke uzsisakete? Papirkciau kalediniu dovanu namiskiams smile.gif
Atsakyti