Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(adriatic @ 2015 09 28, 16:13)
J3 pilki tie su lipuckem bus pilni 22.5 cm vietos viduj pagal mano vaiko koja, jo koja 22.3 kokie
34 dydziui + storesne kojine turetu tikti idealiai ziemai sakyciau

QUOTE(-Braskeele @ 2015 09 28, 16:17)
As savaitgali saviskiui saloj pamatavau J2 ir J3, tai visgi emiau J3, nors jis dabar devi 33, bet pvz zieminukus Ecco pirkau 34 ir visai ok beveik.

ačiū abiems wink.gif
Lauksim ir matuosim turbūt. Dabar nešioja 33-34 dydį. Gal tiks. J2 jau mažoki kito modelio buvo.
Atsakyti
Sveikos, gal galit pasidalinti ar yra dabar kazkokia akcija, nuolaida siunciant per lpexpress?
dekui
Atsakyti
QUOTE(*mamyte27* @ 2015 09 28, 16:40)
Sveikos, gal galit pasidalinti ar yra dabar kazkokia akcija, nuolaida siunciant per lpexpress?
dekui

yra per tarpmergaiciu, S,M dydis 1.55 eur, didesniu kainu neatsimenu
Atsakyti
Jetau,ka mes cia vaikam do vaikam biggrin.gif davai sau ko nors grazaus wub.gif perejau savaitgali per pardes,tai likau apakus nuo kainu...bile koks storesnis kardiganas neypatingos sudeties ir isvaizdos 50-70€, geresnes sudeties 70€ ir auksciau...nu blyn,ar as cia viena tokia ubage,kuriai atrodo brangu moket uz megztini 250 litu?? blink.gif ?nu as dar vis verciu blush2.gif papasakokite is kur drabuzius siunciates sau?kad ir kokybe butu normali ir kaina nesikandziotu,nes nu gaila sumoket brangiai ir paskui dar ir netiks unsure.gif
Atsakyti
Mergaites, ar kas perkate mytoys.de su 15proc? Tinka Klaipeda arba su persiuntimu per pastomata 4u.gif
Atsakyti
Ačiū atsakiusioms dėl szkla.com. Įdūkau normaliai nesulaukdama siuntinio, parašiau jiems ir paprašiau siuntos numerio, pasirodo, kad jau nuo 22 d. siunta mano pašte pas kurjerius ir dar su naglu įrašu, jog nepavyko pristatyti, kai tuo tarpu paštas nuo mano darbo vietos, į kur siunčiausi, per 3 namus ir dirbu standartinėm valandom. Net nebandė pristatyti. Anksčiau apie pašto kurjerius buvau geros nuomonės, dabar jiems riebus minusas, viską išgirdo ką aš apie juos ir jų darbą galvoju.
Atsakyti
Sakykit, o perkant iš mytoys, siuntimo kaina visada 14eu? Nesvarbu, ar autokėdutė, ar paspirtukai, ar vaikiški baldai ? Nuo svorio nepriklauso? Ačiū, kas atsakys.

QUOTE(-Braskeele @ 2015 09 28, 16:38)
Jetau,ka mes cia vaikam do vaikam biggrin.gif davai sau ko nors grazaus wub.gif

Davai, aš irgi neišsirenku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2015 09 28, 17:38)
Jetau,ka mes cia vaikam do vaikam biggrin.gif davai sau ko nors grazaus wub.gif perejau savaitgali per pardes,tai likau apakus nuo kainu...bile koks storesnis kardiganas neypatingos sudeties ir isvaizdos 50-70€, geresnes sudeties 70€ ir auksciau...nu blyn,ar as cia viena tokia ubage,kuriai atrodo brangu moket uz megztini 250 litu?? blink.gif ?nu as dar vis verciu blush2.gif papasakokite is kur drabuzius siunciates sau?kad ir kokybe butu normali ir kaina nesikandziotu,nes nu gaila sumoket brangiai ir paskui dar ir netiks unsure.gif

žinok, ne tu viena tokia, aš vakar irgi kai pavaikščiojau po parduotuves blink.gif blink.gif tai sugalvojau, kad vis tik nieko man nereikia ir turiu aš ką apsirengti biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
papasakokite is kur drabuzius siunciates sau?kad ir kokybe butu normali ir kaina nesikandziotu,nes nu gaila sumoket brangiai ir paskui dar ir netiks unsure.gif

Yoox, kai buna sale ir is amerikes vis dar kazka grazesnio. Nes EU as neiperku blush2.gif
Atsakyti

Mane galit apmetyt pidorais, bet as sau pigiau randu usa. Beje ir vaikui nemazai kas pigiau ten.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2015 09 28, 17:04)
Mane galit apmetyt pidorais, bet as sau pigiau randu usa. Beje ir vaikui nemazai kas pigiau ten.

Vaikams galima rasti pigesniu drabuzeliu JAV, bet suagusiems kaineles pasikandzioja ax.gif Nerizikuoju is ten sau drabuziu pirkti
Atsakyti
QUOTE(zz_aiza @ 2015 09 28, 16:55)
žinok, ne tu viena tokia, aš vakar irgi kai pavaikščiojau po parduotuves  blink.gif  blink.gif tai sugalvojau, kad vis tik nieko man nereikia ir turiu aš ką apsirengti biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Aš irgi. Kai vaikus apiperku, mamai tik humana lieka hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo priklausomybe: 28 rugsėjo 2015 - 18:04