Įkraunama...
Įkraunama...

Ką gaminome vakar, ką gaminsime šiandien

Kukurūzų kruopų sriuba su daržovėmis, marinuota kiaulienos sprandinė su daržovėmis ant iešmelių, meduje kepti bananai su riešutiniais ledais

QUOTE(Naktine Fėja @ 2015 12 16, 19:49)

Priviet, starūška tongue.gif Patiekalai su foto - kitoje temoje. Jei ką.
QUOTE(Renata123 @ 2015 12 16, 20:12)
Jo... del gaminimo vienam asmeniui...

Tokiais atvejais svečiuose labai praverčia mama, kurios stichija - maisto gaminimas, o jos namuose orkaitė labai šiaip sau laugh.gif Mes saviškei mąstėm Kalėdoms padovanoti naują viryklę su orkaite, tačiau pasitarėm ir nutarėm, kad neapsimoka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2015 12 16, 18:33)
Priviet, starūška  tongue.gif Patiekalai su foto - kitoje temoje. Jei ką.

uz staruska, aciu dry.gif kad ta tema nelabai gyva, o man vizualizacija labai svarbi maistinej plotmej rolleyes.gif alia, jei rasancios priestaraus, nebedesiu pioneer.gif
Atsakyti
QUOTE(Naktine Fėja @ 2015 12 16, 19:49)
ar prijamsit naujoke g.gif  bigsmile.gif naujoke ne maisto gamyboj, tik temoj biggrin.gif  ax.gif

Sveika prisijungus 4u.gif
Papildyta:
Vistienos blauzdeles su pievagrybiais, morku misraine, kepti obuoliai su varske ir cinamonu
Atsakyti
QUOTE(Renata123 @ 2015 12 16, 20:12)
Sveika prisijungus! mirksiukas.gif Visada maloniai laukiami nauji veidai.
Jo... del gaminimo vienam asmeniui... g.gif  as tikriausiai sau is vis nieko negaminciau. Teko man vienai pagyvent, tai kaip jus ir rasot, ta pati maista 3 - 4 dienas tikrai nevalgyciau, o kepti tik 1 kotletuka, 1 karbonada ar 1 vistienos slaunele tikrai nekepiau. schmoll.gif O jei kazka ir gaminau, tai tik lengvus ir mazai laiko uzimancius patiekalus, pvz. salotas, makaronus itt.

Aš sau vienai irgi gaminu nebent kažką lengvo ir paprasto - salotas, makaronus, košes kokias, omletus drinks_cheers.gif o visi rimtesni gaminimai tik dėl vyro biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gaily @ 2015 12 17, 09:25)
Aš sau vienai irgi gaminu nebent kažką lengvo ir paprasto - salotas, makaronus, košes kokias, omletus  drinks_cheers.gif  o visi rimtesni gaminimai tik dėl vyro  biggrin.gif

drinks_cheers.gif bet turbut visos pritartu, as gyva buciau salotomis, kosemis, vaisiniais kokteiliais ir sultimis, net pyrago del saves nekepciau smile.gif va kokios mes smile.gif ir isaiskejo del ko mes stengiames biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Naktine Fėja @ 2015 12 16, 20:25)
ideju tikrai yra bigsmile.gif nors pas mane pacios galvoje ju milijonai, rodos puse afrikos pamaitinciau lotuliukas.gif  blush2.gif

Gaminti ir as labai megstu, svarbu, kad butu kas valgytu. O del ideju ir receptu, tai pas mane lentyna nuo receptu knygu luzta, o folder'is su receptais kompe, vietos uzima tikriausiai daugiau nei kokios nuotraukos. biggrin.gif

QUOTE(AJIRA @ 2015 12 17, 10:36)
ir isaiskejo del ko mes stengiames biggrin.gif

lotuliukas.gif "teip, teip".
Atsakyti
Zuvies apkepas + raugintu kopustu salotos arba vysniniai pomidoriukai.
Bananu - braskiu pieno kokteiliai.
Atsakyti
siandien sumustiniai su rukytu keptu karbonadu is saldiklio ax.gif vaikui bulves su lupena, kitaip virtu nevalgo schmoll.gif ir mano mylimiausias ziediniu kopustu gratin wub.gif su agurku, pomidoru ir melyno svoguno salotom su nat. jogurtu
Atsakyti
Orkaitėje keptos vištienos juostelės, garnyrui svieste kepinti brokoliai su česnaku
Atsakyti
ivairus lietiniai, su varske, su desrele ir suriu, su obuoliais ir cinamonu.
Atsakyti
juros lydekos, darzoviu apkepas, kreveciu misraine ir bananu, kiviu, rugpienio kokteiliai
Atsakyti
QUOTE(AJIRA @ 2015 12 18, 10:41)
kreveciu misraine

Domina receptas smile.gif
Atsakyti