Įkraunama...
Įkraunama...

Ką gaminome vakar, ką gaminsime šiandien

Šiandien lietiniai su varške, patiekti su trintomis braškėmis

QUOTE(Victorious @ 2015 12 14, 21:11)
Įdomu, nes matau, kad nepirmąkart gamini  4u.gif Jau senai raudoną mėsą bevalgiau. blush2.gif

Tokius tai vakar gaminau pirmą kartą. Turėjau likusio jautienos faršo, maišyto su kopūstais ir morkomis, įmušiau kiaušinį, įdėjau truputį džiūvėsėlių, suformavau apvalius tefteliukus ir apkepiau keptuvėje. Tada sudėjau į indą, uždėjau kiniško saldžiarūgščio padažo (pirktinio) ir pakepiau/patroškinau orkaitėje apie 30 min.

O anksčiau esu kelis kartus darius pagal šį receptą teftelius padaže, nerealūs išeina tiek iš vištienos, tiek iš kokios raudonos mėsos smile.gif

http://jelena-rimavi...-tefteliai.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gaily: 15 gruodžio 2015 - 08:34
kalakatienos kotletukai su pievagrybiu padazu, bulviu kose ir salotos.
Atsakyti
Pievagrybiu sriuba; keptos bulves su spirguciais + kefyras.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renata123: 15 gruodžio 2015 - 15:13
Trinta pievagrybių sriuba su skrudinta balta duona, kiaulienos suktinukai su daržovių-sūrio įdaru
Atsakyti
Makaronai su vištiena ir slyvučių/daržovių padažu 4u.gif
Atsakyti
perliniu kruopu kose su apkepintais svogunais ir misraine - burokeliu, morku, pupeliu ir pakepintu svogunu.
Atsakyti
Šviežių kopūstų sriuba su lydytu sūreliu
Atsakyti
Šiupininė sriuba ir grikių plovas.
Atsakyti
Vištienos karbonadai su morkų-salierų salotomis.
Atsakyti
ar prijamsit naujoke g.gif bigsmile.gif naujoke ne maisto gamyboj, tik temoj biggrin.gif ax.gif

bandau mokintis gaminti vienam asmeniui ir vienam kartui, nes mano vaikas nevalgo praktiskai nieko, kas is dvieju ar daugiau produktu doh.gif be to dar reikia liekneti, tai... o mazai isvirti nemoku, valgyt paskui ta pati 3-4 dienas nuobodu, ismesti gaila doh.gif verysad.gif

na i tema :
vakar uzvakarykstis rukytos mesos karbonadas, prie jo dziovintu misko grybu padazas(alia besamelio improvizacija), melynojo kopusto, morku ir melyno svoguno salotos su jogurto/majonezo padazu, vaikui spageti su pomidoru padazu

siandien vistienos sparneliai, orkaiteje keptos bulvytes fri(vaikui, sau irgi nuvogiau blush2.gif ), spinatu-fetos salotos. viriau becukre braskiu-avieciu uogiene trumpalaikiam naudojimui ax.gif
user posted image

Tepaluota, priviet mirksiukas.gif baltai pavydziu, kai galima gamint ir gamint ir yra, kas suvalgo rolleyes.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Naktine Fėja @ 2015 12 16, 19:49)
ar prijamsit naujoke g.gif  bigsmile.gif naujoke ne maisto gamyboj, tik temoj biggrin.gif  ax.gif

Sveika prisijungus! mirksiukas.gif Visada maloniai laukiami nauji veidai.
Jo... del gaminimo vienam asmeniui... g.gif as tikriausiai sau is vis nieko negaminciau. Teko man vienai pagyvent, tai kaip jus ir rasot, ta pati maista 3 - 4 dienas tikrai nevalgyciau, o kepti tik 1 kotletuka, 1 karbonada ar 1 vistienos slaunele tikrai nekepiau. schmoll.gif O jei kazka ir gaminau, tai tik lengvus ir mazai laiko uzimancius patiekalus, pvz. salotas, makaronus itt. Tiesa pasakius, tik saldumynais gyva buvau. blush2.gif
Tikiuosi is sios temos pasisemsit, nes merginos cia tikrai gamina wau, ideju tirkai netruksta. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renata123: 16 gruodžio 2015 - 20:15
QUOTE(Renata123 @ 2015 12 16, 18:12)
Sveika prisijungus! mirksiukas.gif Visada maloniai laukiami nauji veidai.
Jo... del gaminimo vienam asmeniui... g.gif  as tikriausiai sau is vis nieko negaminciau. Teko man vienai pagyvent, tai kaip jus ir rasot, ta pati maista 3 - 4 dienas tikrai nevalgyciau, o kepti tik 1 kotletuka, 1 karbonada ar 1 vistienos slaunele tikrai nekepiau. schmoll.gif O jei kazka ir gaminau, tai tik lengvus ir mazai laiko uzimancius patiekalus, pvz. salotas, makaronus itt. Tiesa pasakius, tik saldumynais gyva buvau. blush2.gif
Tikiuosi is sios temos pasisemsit, nes merginos cia tikrai gamina wau, ideju tirkai netruksta. 4u.gif

dekui uz silta priemima 4u.gif
gaminti labai megstu, negaliu sio malonumo atsisakyti, be to salto maisto nepavalgau as, man nesotu schmoll.gif verysad.gif siaip aisku gaila kurti orkaite del gabalelio mesos, bet pasizadejau sau, kad nustosiu sau skupeti cool.gif thumbup.gif

ideju tikrai yra bigsmile.gif nors pas mane pacios galvoje ju milijonai, rodos puse afrikos pamaitinciau lotuliukas.gif blush2.gif
Atsakyti