QUOTE(gaily @ 2015 09 29, 12:31)
Sluoksniuota karališka mišrainė
QUOTE(jovivita @ 2015 09 29, 22:25)
Kauno ponios
Ingos Budrienes mišrainė
QUOTE(gaily @ 2015 09 30, 08:57)
Kiekiai iš akies, nors rašo lygiomis dalimis, bet porų ir graikinių riešutų tikrai mažiau

virti kiaušiniai, poras, sūris, obuoliai, graikiniai riešutai ir majonezas. Sūrį ir obuolius tarkuoju, kiaušinius, porus pjaustau, graikinius irgi pasmulkinu. Dedu majonezo sluoksniuką kažkur vidury ir pabaigoje, ant majonezo subarstau riešutus. Skaniausia kai pastovi ir susimaišo skoniai, tai vakar susluoksniavau, o valgysime šiandien.
Kartais viską tiesiog sumaišau ir dedu į šaukštelius/krepšelius, išeina puikus užkandis
Čia viena ir beveik pati mišrainė : kitur dar vadina sūrio- riešutų mišraine

Davė draugė su tokiu pavadinimus ir mačiau internete taip vadina. Čia tik obuolių nėra. Sluoksniuojasi taip sūris, porai, kiaušiniai majonezas, rieštutai. Rekomenduojama sluoksniuoti stikliniam inde dėl vaizdo ir palaikyti per naktį ar parai, kad majonezas įsigertų. Kaip turiu dar įsluoksniuoju ir rūkytos vištienos. Dažniausiai darau jau dvigubą normą, nes pas mus daryta keletą kartų, tai ale naujovė, greitai dingsta
Papildyta:
Šiandien paprasti blynai su obuoliais