spageciai su tuno ir darzoviu padazu, burokeliu ir pupeliu misraine
QUOTE(AJIRA @ 2015 11 27, 10:20)
spageciai su tuno ir darzoviu padazu, burokeliu ir pupeliu misraine
Kaip gaminate makaronus su šiuo padažu?
Ryžių miįrainė su kukurūzais ir krabų lazdom Ir dar jautienos kulninė su raugintų kopūstų sriuba. Pirmą kartą šiemet

QUOTE(gaily @ 2015 11 27, 11:05)
ir mane labai domina

sveikos
buvau cia tik pries 6 men,pries gimstant dukrytei
gaminu ,vagiu jusu idejas,bet rasyti nespeju.
siandien lesiu troskinys su moliugais ir kokosu pienu....ziuresim,kas gausis,vakar blauzdeles paprastai marinuotos kmynai cesnakai ir tt,visos zino nieko naujo.rytoj kazka is zuvies gaminsiu,greiciausia koki apkepa su ryziais.

siandien lesiu troskinys su moliugais ir kokosu pienu....ziuresim,kas gausis,vakar blauzdeles paprastai marinuotos kmynai cesnakai ir tt,visos zino nieko naujo.rytoj kazka is zuvies gaminsiu,greiciausia koki apkepa su ryziais.
QUOTE(gaily @ 2015 11 27, 11:05)
Prasom

QUOTE(noir1 @ 2015 11 27, 13:37)
sveikos
buvau cia tik pries 6 men,pries gimstant dukrytei

sveika

Vakarienei rukyta vistiena ir pomidoru, mocarelos, al. aliejaus ir kreminio balzamiko salotos.
O tarkuoto surio nepaminejau

Zirniu sriuba su rukyta vistiena.
bulviniai blynai, vakarienei - svieste su džiuvėsėliais kepintos šparaginės pupelės (naminės)
Burokėlių sriuba su mėsos kukuliukais