Įkraunama...
Įkraunama...

Ką gaminome vakar, ką gaminsime šiandien

spageciai su tuno ir darzoviu padazu, burokeliu ir pupeliu misraine
Atsakyti
QUOTE(AJIRA @ 2015 11 27, 10:20)
spageciai su tuno ir darzoviu padazu, burokeliu ir pupeliu misraine

Kaip gaminate makaronus su šiuo padažu?
Atsakyti
Ryžių miįrainė su kukurūzais ir krabų lazdom Ir dar jautienos kulninė su raugintų kopūstų sriuba. Pirmą kartą šiemet biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gaily @ 2015 11 27, 11:05)

ir mane labai domina 4u.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif buvau cia tik pries 6 men,pries gimstant dukrytei biggrin.gif
gaminu ,vagiu jusu idejas,bet rasyti nespeju.
siandien lesiu troskinys su moliugais ir kokosu pienu....ziuresim,kas gausis,vakar blauzdeles paprastai marinuotos kmynai cesnakai ir tt,visos zino nieko naujo.rytoj kazka is zuvies gaminsiu,greiciausia koki apkepa su ryziais.
Atsakyti
QUOTE(gaily @ 2015 11 27, 11:05)

Prasom smile.gif alyvuogiu aliejui pakepinu keturias, penkias skilteles cesnaku ( man patinka ir daugiau), tada konservuoto tuno file aliejuje( dvi dezutes), kuo plonesnemis riekelemis supiaustytu raugintu agurku ir raugintu pomidoru be odeles ju sunkyte nupilu, uzbarstau druskyte, pipirais ir baziliku, uzdengiu ir ant silpnesnes ugnies patroskinu apie 10-15 min. ir ant spageciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(noir1 @ 2015 11 27, 13:37)
sveikos 4u.gif buvau cia tik pries 6 men,pries  gimstant dukrytei biggrin.gif
gaminu ,vagiu jusu idejas,bet rasyti nespeju.
siandien lesiu troskinys su moliugais ir kokosu pienu....ziuresim,kas gausis,vakar blauzdeles paprastai marinuotos kmynai cesnakai ir tt,visos zino nieko naujo.rytoj kazka is zuvies gaminsiu,greiciausia koki apkepa su ryziais.

sveika 4u.gif prasom prasom mums dziugu smile.gif
Atsakyti
Vakarienei rukyta vistiena ir pomidoru, mocarelos, al. aliejaus ir kreminio balzamiko salotos.
Atsakyti
O tarkuoto surio nepaminejau smile.gif
Atsakyti
Zirniu sriuba su rukyta vistiena.
Atsakyti
bulviniai blynai, vakarienei - svieste su džiuvėsėliais kepintos šparaginės pupelės (naminės)
Atsakyti
Burokėlių sriuba su mėsos kukuliukais
Atsakyti