Įkraunama...
Įkraunama...

Ką gaminome vakar, ką gaminsime šiandien

zirniene su rukytomis desrelemis, rauginti agurkeliai
Atsakyti
vakar vistienos, perliniu kruopu plovas
siandien bus, maltos vistienos kotletukai ivinioti i parmos kumpi orkaiteje, salia ryziai, darzoves
Atsakyti
Vakar - vištienos-bulvių troškinys. Ilgo išlaikymo meduoliukai "nameliai", "rogutės" ir t.t.
Šiandien - toliau gaminami meduoliai biggrin.gif
Atsakyti
Įdaryti karbonadai + bulvės + salotos, moliūgų traškučiai
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2015 11 24, 17:55)
Įdaryti karbonadai

Kaip gaminat?

Siandien mazi ir purus miltiniai blynai su braskiu uogiene ir grietine.
Atsakyti
Lašišos didkepsniai, laukiniai ryžiai, kalafioras, troškintas su giretinėle 4u.gif

Dar galvoju čirvinius blynus kepti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Renata123 @ 2015 11 24, 18:21)
Kaip gaminat?

Pjaunu storesnį šmotą mėsos, įpjaunu, pamušu, prikemšu įdaro (su slyvom, su daržovėm, su sūriu - kas kaip mėgsta), apkepu, tada piečkon 200 tempoj apie 20min. arba rankovėn, kad peršustų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tepaluota: 24 lapkričio 2015 - 19:23
QUOTE(Tepaluota @ 2015 11 24, 19:19)
Pjaunu storesnį šmotą mėsos, įpjaunu, pamušu, prikemšu įdaro (su slyvom, su daržovėm, su sūriu - kas kaip mėgsta), apkepu, tada piečkon 200 tempoj apie 20min. arba rankovėn, kad peršustų.

Dekui! 4u.gif Reikia pamegint, gal lengviau gaunasi nei kokie vyniotinukai/suktinukai? Megstu juos labai, bet man beveik visuomet isbega suris is vidaus, kaip stipriai ir be skyliu vyniociau. unsure.gif
Atsakyti
Nuo vyniojimo stiprumo nelabai kas priklauso mirksiukas.gif Įdaras dažniausiai išbėga, jei mėsa nepakankamai plonai išmušta, tada kraštai ne sulimpa, o atvirkščiai, atsiknoja.
Atsakyti
kalakutienos troskinys su darzovemis
Atsakyti
Naminių leistinukų - vištienos sriuba, varškės apkepas, parūkytos naminės kiaulienos dešrelės + bulvių košė + morkų salotos
Atsakyti
QUOTE(Melajja @ 2015 11 24, 17:29)
vakar vistienos, perliniu kruopu plovas
siandien bus, maltos vistienos kotletukai ivinioti i parmos kumpi orkaiteje, salia ryziai, darzoves

Primink recepta perlinio plovo 4u.gif
Barsciai, varsketukai, pekino - keptos duonos misraine
Atsakyti