Įkraunama...
Įkraunama...

Ką gaminome vakar, ką gaminsime šiandien

QUOTE(Tepaluota @ 2015 11 08, 11:37)
Šiandien jau garuoja cepelinai smile.gif

nu nieko sau bigsmile.gif ankstyva biggrin.gif

vakar burokeliu sriuba ir orkaiteje kepti sonkauliai su bulvemis. salotos - salota, pomidoras, avokadas, paprika ir apelsininis uzpilas.
siandien ta pati sriuba, bulviu kose ir vistos kepeneles su keptais svogunais.
Atsakyti
Lydytų sūrelių sriuba pagardinta rūkyta šonine.
Salotos (salotų lapai+rucola+pomidorai+agurkas+alyvuogės+svogūnas+tunas+kiaušiniai+alyvuogių aliejus+vyno actas+druska+pipirai).
Atsakyti
QUOTE(kami_ @ 2015 11 08, 17:24)
Lydytų sūrelių sriuba pagardinta rūkyta šonine.

Norėčiau recepto. 4u.gif

Šiandien dar - pieno kokteiliai su obuoliais ir raudonosiomis vynuogėmis.
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2015 11 08, 19:13)
Norėčiau recepto. 4u.gif

Tik vietoje pomidorų pastos naudojau pomidorų padažą. Ir kartu su pakepinta morka ir svogūnu įdėjau rūkytos šoninės gabaliukų. O kai supilsčiau į dubenėlius sriubos viršų apibarsčiau rūkyta paprika ax.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kami_: 08 lapkričio 2015 - 20:46
kami_, dėkoju 4u.gif. Esu sutikusi tik rūkytos paprikos miltelius - ar tinkami sriubai?
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2015 11 08, 21:11)
kami_, dėkoju 4u.gif. Esu sutikusi tik rūkytos paprikos miltelius - ar tinkami sriubai?

nedarašiau blush2.gif aš ir naudojau maltos rūkytos paprikos miltelius mirksiukas.gif
Atsakyti
Sumuštiniai
Cepelinai
pieno, ledų, sulčių kokteilis
Atsakyti
orkaiteje paskrudintas lavaso suktinis su kepta vistiena, salyt. darzoviu misiniu, aisbergo salota, majoneziniu padazu.
Atsakyti
Vakar pietums - agurkinė sriuba iš vasarą gaminto ruošinio, čeburekai
Vakarienei - agurkinė sriuba, čeburekai
Šiandien per dieną - agurkinė sriuba, čeburekai
doh.gif lotuliukas.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pašnekutė: 09 lapkričio 2015 - 16:57
savaitgali saltienos prisiviriau, tai bus kelioms dienoms, dar burokeliu- zirneliu misraine
Atsakyti
Vakar namine pica, siandien grietinelej troskinta tilapijos file su morkytem ir zirneliais, ryziai.
Atsakyti
Vištienos suktinukai su šonine ir mėlynuoju pelėsiniu sūriu bei ryžiai. smile.gif
Atsakyti