Pastebėjau: labiausiai imigrantų bijo kiti imigrantai. Tie, kurie atvyko šiek tiek anksčiau.Tai labai pastebima Rusijoje, kur regionai mirę, o sostinė klesti, ir šis klestėjimas užtikrintas brangia nafta ir pigiu imigrantų darbu.Ir tas, kuris jau 10 metų maskvietis, labiausiai nekenčia uždarbiautojų girdi, privažiavo.Plepėjau su vienu imigrantu iš Dniepropetrovsko. Jis vis gyrėsi, kad va jis europietis, o tie, tamsiukai, barbarai. Bet kas jame buvo europietiško, išskyrus tai, kad užaugo rytiniame Europos pakraštyje? Juk jis net Joyceo neskaitė.
Skaitykite daugiau: http://www.delfi.lt/...u.d?id=69101964
QUOTE(GAILE* @ 2015 09 28, 00:10)
SA apranga reglamentuota įstatymu. Logiška, kad įstatymai galioja visiems. Lietuvos įstatymų nesilaikantys užsieniečiai irgi yra baudžiami
Europos valstybėse - Belgijoje, Prancūzijoje, Nyderlanduose, Danijoje, kai kurios Vokietijos žemės yra draudžiama dengti veidą viešose vietose. Vykdoma?
QUOTE(Bitės šešėlis @ 2015 09 28, 12:07)
Gal ir blogai seku, tiesiog neužmačiau siūlymų, jog jei nebūtų balagano ir prieglobsčio prašytųsi tik tikrai nuo karo bėgantieji, o ne kas papuola iš kur papuola, juos reikėtų šaudyti.
Bet kadangi tikrai neskaitau kiekvieno apsisakymo kiekviename puslapyje, laisvai galėjau ir praleisti tokius siūlymus.
Bet kadangi tikrai neskaitau kiekvieno apsisakymo kiekviename puslapyje, laisvai galėjau ir praleisti tokius siūlymus.
Tai tada visos esam tos pačios nuomonės. Pabėgėlius nuo karo priimti, o kitus siųsti lauk. Aš net galvoju, kad jau reiktų kažkaip stabdyt ir pabėgėlių nuo karo priėmimą. Sienos stiprinamos jau dabar, bet bėda, kad daug jų plūsta jūra.
Papildyta:
QUOTE(Karusia @ 2015 09 28, 12:20)
Europos valstybėse - Belgijoje, Prancūzijoje, Nyderlanduose, Danijoje, kai kurios Vokietijos žemės yra draudžiama dengti veidą viešose vietose. Vykdoma?
Daug kas nevykdoma. Bet turėtų būt baudos už veido dengimą viešose vietose. Tikiu, kad daug kam nepatiks laikytis įstatymų šalies į kurią atvyksta, taip kaip ir kai kuriems lietuvaičiams nepatinka laikytis įstatymų Norvegijoje . Kai kurie baudžiami ir labai dėl to pyksta.
QUOTE(Maja Di @ 2015 09 28, 11:32)
Tai tada visos esam tos pačios nuomonės. Pabėgėlius nuo karo priimti, o kitus siųsti lauk. Aš net galvoju, kad jau reiktų kažkaip stabdyt ir pabėgėlių nuo karo priėmimą. Sienos stiprinamos jau dabar, bet bėda, kad daug jų plūsta jūra.
Papildyta:
Daug kas nevykdoma. Bet turėtų būt baudos už veido dengimą viešose vietose. Tikiu, kad daug kam nepatiks laikysis įstatymų šalies į kurią atvyksta, taip kaip ir kai kuriems lietuvaičiams nenori laikytis įstatymų Norvegijoje , Kai kurie baudžiami ir labai dėl to pyksta.
Papildyta:
Daug kas nevykdoma. Bet turėtų būt baudos už veido dengimą viešose vietose. Tikiu, kad daug kam nepatiks laikysis įstatymų šalies į kurią atvyksta, taip kaip ir kai kuriems lietuvaičiams nenori laikytis įstatymų Norvegijoje , Kai kurie baudžiami ir labai dėl to pyksta.
Tai juk apie tai ir kalbam. Ne tik tu, bet ir DE prezidentas, bei kiti auksti politikai, kurie dar neprarado sveiko proto, skalambija visais varpais, kad reikia situos srautus uzbaigt.
Bet.... dabar akivaizdziai pasimate, kad DE daug metu i pabegeliu ir visokiu kitokiu migrantu integracijos/deportacijos, istatymu nesilaikymo ir pan. reikalus ziurejo pro pirstus, viskas buvo palikta mazdaug savieigai, bile pasirodyt pasauliui "gerieciais" - dabar gryzta bumerangu. Todel zmones nebepasitiki politikais, esama valdzia, nes ju bejegiskumas akivaizdus. Ir labai gali buti, kad per sekancius rinkimus i valdzia ateis vis radikalejantys desinieji. Vat tada ir prasides uogeles.
QUOTE(Jūsų Didenybė @ 2015 09 28, 10:20)
Tai tada praleidot progą patylėti, nes kalba ir apie afganus, irakiečius, bangladešiškius, juodžius iš Ganos, Senegalo ir t.t. Norit pasakyti, kad jie sėdės kamputyje ir rankeles ant kelių pasidėję lauks, kol juos kas mokys?
Kai mano mažoji ruošėsi Komunijai, kartą man pasiguodė - tos vienuolės tokios geros! Tokios geros, juk jas apgauti gali!!! Teko mergaitę supažindinti, kad gerumas ir naivumas yra skirtingos sąvokos. O čia daugelis suaugusių to nesupranta
Kai mano mažoji ruošėsi Komunijai, kartą man pasiguodė - tos vienuolės tokios geros! Tokios geros, juk jas apgauti gali!!! Teko mergaitę supažindinti, kad gerumas ir naivumas yra skirtingos sąvokos. O čia daugelis suaugusių to nesupranta
Jūs labai neatidžiai skaitote. Aš kalbėjau ir apie irakiečius. apie afganus irgi niekada kalbos nesklido, kad jie prievartautojai.
Apie afrikiečius, jei tai ne Šiaurės Afrika- kalbėti negaliu, nes nežinau jų.
Jūs, kaip suprantu, kaip tikra civilizuota moteris tikrai žinote jog jus tikrai visi prievartaus. Man tokie laukimai ir tokie rašymai skamba kaip seksualiai nepatenkintų moterų. Tų pabėgėlių Europoj buvo ir yra pilna, Europoj nėra tik tai ko čia jūs taip laukiat ach kada gi prievartaus .
Papildyta:
QUOTE(Karusia @ 2015 09 28, 11:20)
tai čia yra kuo girtis, kad Europos valstybės savo šalyse nesugeba palaikyti tvarkos?
reikia moralės policijos ir čadrų draskymo viešai:
QUOTE(Karusia @ 2015 09 28, 14:00)
Nenustebčiau jei atsiras iniciatorių , linčo teismams kažkas irgi pritartų
QUOTE(Lapkričio aušra @ 2015 09 28, 13:53)
Jūs labai neatidžiai skaitote. Aš kalbėjau ir apie irakiečius. apie afganus irgi niekada kalbos nesklido, kad jie prievartautojai.
Jūs, kaip suprantu, kaip tikra civilizuota moteris tikrai žinote jog jus tikrai visi prievartaus. Man tokie laukimai ir tokie rašymai skamba kaip seksualiai nepatenkintų moterų. Tų pabėgėlių Europoj buvo ir yra pilna, Europoj nėra tik tai ko čia jūs taip laukiat ach kada gi prievartaus .
Papildyta:
tai čia yra kuo girtis, kad Europos valstybės savo šalyse nesugeba palaikyti tvarkos?
Papildyta:
Taip!!!! Aš tiesiog joms pavyyyyyyydžiu
QUOTE(Jūsų Didenybė @ 2015 09 28, 14:04)
Taip!!!! Aš tiesiog joms pavyyyyyyydžiu
Sau pavydit ? Kaip suprantu, čia jus Alfija pavadino seksualiai nepatenkinta .
QUOTE(Karusia @ 2015 09 28, 13:00)
užtektų ir to, kad prieš priimdami įstatymus, draudimus, potvarkius, žinotų ir kaip juos įgyvendins.
QUOTE(Maja Di @ 2015 09 28, 14:08)
Sau pavydit ? Kaip suprantu, čia jus Alfija pavadino seksualiai nepatenkinta .
Čia toms, pas kurias JAU atvažiavo
Neramumai kilo Kaselio priemiestyje įkurtoje palapinių stovykloje, kurioje glaudžiasi apie 1 500 migrantų iš maždaug 20 šalių. Skelbiama, kad per konfliktą buvo sužeisti trys pareigūnai.Pirmosios peštynės per pietus kilo tarp dviejų pabėgėlių, o vėliau į jas įsivėlė dvi didelės migrantų iš Albanijos ir Pakistano grupės. Vakare įsiplieskė dar vienas susirėmimas. Pareigūnai teigia, kad apsižodžiavimų tarp atvykėlių būta ir anksčiau, tačiau šį kartą žodžiai virto veiksmais. Pranešama, kad sekmadienio vakarą konfrontacija kilo tarp dviejų 70 ir 300 žmonių grupių.
Skaitykite daugiau: http://www.delfi.lt/...i.d?id=69122142
Kažin kiek ilgai vokiečiai dar džiaugsis naujais gyventojais ? Vyksta integracija ....
Skaitykite daugiau: http://www.delfi.lt/...i.d?id=69122142
Kažin kiek ilgai vokiečiai dar džiaugsis naujais gyventojais ? Vyksta integracija ....